Dukrytę leidom į lopšelį - darželį kai jai buvo 2 metai ir 3 mėnesiai. Pradžioj buvo ašarų,vėliau apsiprato

Aš savo sūnelį pradėjau leisti 2 metukų ir 5 mėnesių. Labai jam sunku buvo priprasti, nes visą laiką būdavo su mama... Antrą kai turėsiu, leisiu tikrai anksčiau. 
Maniškiui dabar jau 4 metai, bet darželyje sirgo tik vėjaraupiais. O aš bijojau, kad prasidės ligos.

Maniškiui dabar jau 4 metai, bet darželyje sirgo tik vėjaraupiais. O aš bijojau, kad prasidės ligos.
QUOTE(Audinga! @ 2009 04 03, 12:27)
Na ir as galvoju leist 2 metuku amziaus...Bet labai visi atkalbineja,sako,kad geriausiai nuo 3 metuku leist...

Pradėjome lankyti 1,5mėn. Priprato gan greitai, tik aišku ateidavau pasiimti iškart po pietų.
Bandysim leisti nuo 3 m., bet labai nelaukiu to, gaila man mergytes kazkaip

Mes pradejom eiti beveik tryju metuku. Priprato greitai, net neleisdavo man pasilikti, sakydavo, mama, as uzsiemus, eik i darbeli
Bet manau, kad cia pripratimas ne nuo amziaus priklauso, o nuo pacio vaiko.

Mes vedem nuo 2.5m., viskas buvo ok, nors bijojau

Mes darželį pradėjom lankyt nuo 1 metų 10 mėnesių

Mūsiškis 1,9

Sūnų Leidau nuo 3,5metų ir dukrą planuoju nuo 3,5-4 metų leist, galimybės leidžia augint namuose

mergina pradejau leisti nuo 2metuku, sunu nuo metu ir 1men. Labai greitai priprato ir adaptavosi, leidom pavasario gale,kai jau silta. nei karto nesirgo.