Įkraunama...
Įkraunama...

Kada leidote savo mažylius i lopšelį-darželį?

Dukrytę leidom į lopšelį - darželį kai jai buvo 2 metai ir 3 mėnesiai. Pradžioj buvo ašarų,vėliau apsiprato biggrin.gif
Atsakyti
Aš savo sūnelį pradėjau leisti 2 metukų ir 5 mėnesių. Labai jam sunku buvo priprasti, nes visą laiką būdavo su mama... Antrą kai turėsiu, leisiu tikrai anksčiau. g.gif
Maniškiui dabar jau 4 metai, bet darželyje sirgo tik vėjaraupiais. O aš bijojau, kad prasidės ligos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Simoniuke: 22 kovo 2009 - 13:07
Dukryte leidau 2 metu! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif Labai geras amzius. Pripratom labai lengvai!
Atsakyti
QUOTE(Audinga! @ 2009 04 03, 12:27)
Dukryte leidau 2 metu!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  Labai geras amzius. Pripratom labai lengvai!

Na ir as galvoju leist 2 metuku amziaus...Bet labai visi atkalbineja,sako,kad geriausiai nuo 3 metuku leist... unsure.gif
Atsakyti
Pradėjome lankyti 1,5mėn. Priprato gan greitai, tik aišku ateidavau pasiimti iškart po pietų.
Atsakyti
Bandysim leisti nuo 3 m., bet labai nelaukiu to, gaila man mergytes kazkaip blush2.gif
Atsakyti
Mes pradejom eiti beveik tryju metuku. Priprato greitai, net neleisdavo man pasilikti, sakydavo, mama, as uzsiemus, eik i darbeli biggrin.gif Bet manau, kad cia pripratimas ne nuo amziaus priklauso, o nuo pacio vaiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inpo: 27 balandžio 2009 - 15:43
Mes vedem nuo 2.5m., viskas buvo ok, nors bijojau rolleyes.gif
Atsakyti
Mes darželį pradėjom lankyt nuo 1 metų 10 mėnesių 4u.gif
Atsakyti
Mūsiškis 1,9 thumbup.gif
Atsakyti
Sūnų Leidau nuo 3,5metų ir dukrą planuoju nuo 3,5-4 metų leist, galimybės leidžia augint namuose smile.gif
Atsakyti
mergina pradejau leisti nuo 2metuku, sunu nuo metu ir 1men. Labai greitai priprato ir adaptavosi, leidom pavasario gale,kai jau silta. nei karto nesirgo.
Atsakyti