Mano burbuliukas pradėjo eiti 2,7
nuo 1.10m
Gaila, kad mes kai augom niekas mūsų neleido į jokį darželį
.Gyvenom kaime ir nebuvo galimybės eiti į darželį. O kai atėjau į pirmą klasę - tai buvo labai baugu. Visi jau klasėj buvo pažįstami, drąsūs, pramokę visokių raidžių. Žodžiu, kogero tie kurie leidžiami nuo mažens į darželį - vėliau mokykloj mažiau turi problemų dėl bendravimo, drąsumo ir t.t. Kai turėsim savo kleckiuką - tai tikrai eisim į darželį
sveiki, mes savo berniuka pradejom leisti nuo 2,5m. bet nuo tada ir prasidejo visos ligos
Dukra nuo 1 metų 11 mėnesių, sūnų nuo 1,7 metų. Jokių ligų protrūkio nebuvo nei vienam nei kitam.
Stiprinkit vaiko imuninę sistemą, gerkit vitaminus, valgykit daržoves ir vaisius ir gal pavyks apsisaugoti nuo virusiukų.
Stiprinkit vaiko imuninę sistemą, gerkit vitaminus, valgykit daržoves ir vaisius ir gal pavyks apsisaugoti nuo virusiukų.
savo mergina prdejau leisti nuo 1.5 metu ir labai puikiai prisitaikė
Sunu buvau pradejus leisti nuo 1,8 metuku. Labai sunkiai pratinosi, labai raudodavo, kai reikedavo issiskirti. Namuose bandydavau aiskinti, kas tas darzelis, kaip ten bus smagu, o kai nueidavom, apsikabindavo kakla ir taip graudziai verkdavo, buvo skaudu ir man, ir jam
. Po menesio tokiu kanciu, nusprendziau, kad per anksti jam dar turbut i darzeli, tai eidavom tik po kelias valandas, paskui iki pietu ir t.t. Normaliai darzeli pradejo lankyti budamas 2.3 metuku, va tada tai buvo pats tas
, jau ir kalbeti gerai mokejo, galedavo papasakoti ka veike darzelyje, ir susitarti is ryto budavo daug lengviau - paaiskinu, kad taip reikia, kad tetukas i darbeli isejo, mamytei i darbeli reikia, o darzelis yra vaikuciu darbelis
, tai duodavo buciuka ir lekdavo i grupe
. Laiko tarpas nuo 1,8 iki 2,3 metuku atrodo visai nedidelis, bet vaikas per ta laika labai "uzauga"
.
Dukryte ketinu pradeti pratinti nuo 2,5 metuku.
Dukryte ketinu pradeti pratinti nuo 2,5 metuku.
QUOTE(agnie6ka @ 2007 05 02, 17:25)
Mes žadam leisti nuo rudens, bus tik 1,3. Vieni sako, kad gerai, kiti, kad per anksti.
Kokios Jusu mamos nuomonės ir patyrimai?
Kokios Jusu mamos nuomonės ir patyrimai?
as savo leisti pradejau 1,3 men ir patikek jai taip patiko ,o auklytes buvo laimingos kad ji jau be pampersu ,nes visi sedas darugiskai ant puoduku ,tik miegui nunesdavom pampersa
As buvau nusprendusi TKRAI leisti dukra nuo 2 metu i darzeli. Dabar jai 1,5 metu. Kuo toliau, tuo labiau suprantu, kad labiau noreciau aukles. Bent iki 3 metuku noreciau vaika paauginti namuose.
Papildyta:
Nepaminejau, kad didziausia itaka mano nuomones pasikeitimui turejo gydytojos ir kitu aplinkiniu tvirtinimai, kad vaikas darzelyje sirgs ir sirgs ir sirgs...
Papildyta:
Nepaminejau, kad didziausia itaka mano nuomones pasikeitimui turejo gydytojos ir kitu aplinkiniu tvirtinimai, kad vaikas darzelyje sirgs ir sirgs ir sirgs...
Saviškį leidau nuo 1,3 metų, gal ir ankstoka, bet neturėjau kitos išeities, su antru taip nebedaryčiau bent iki dviejų palaikyčiau namie. Šiaip po truputį priprato, tik kad labai sirgo, bet tam amžius įtakos neturi, patekę i kolektyvą beveik visi vaikai perserga bvisomis įmanomonis ligomis, po to viskas susitvarko. Galiu palinkėti tik geležinės kantrybės mamai.
Pirma vaika auginau pati i lopseli neleidau iskar i darzeli 4metu,o antra vaika tai 2metu 4men.i lopseli prisitaikem greitai.
Pirmą kartą savo merginą nuvedėm ,kai buvo 2 metukai ir 3 mėn.Pirmom dienom buvo skaudu palikt verkiančią,po to apsiprato ir tik laukdavo tos dienos,kada eis į darželį