QUOTE(bem-bem @ 2007 05 30, 08:57)
nustato tikrai visiems, nes krauja paima tik gimus, jei nepasako, tai vistiek iraso i lapeli, kuri nunesi i poliklinika 

Musu lapelyje nebuvo parasyta

Deja, vis nerandu laiko nuvaziuoti i VGN

Kitaip man nebutu jokiu klausimu.
nustato tikrai visiems, nes krauja paima tik gimus, jei nepasako, tai vistiek iraso i lapeli, kuri nunesi i poliklinika 

Tikrai ne visiems, paciai pasidare idomu kokia dukrytes kraujo grupe. Pasidomejau ar nebuvo nurodyta israse kuri gauna poliklinika. Gydytoja paziurejo,deja nebuvo. Ir sake kad dabar nenustatineja visiems kaip anksciau

Gimdziau VGN
QUOTE(sposa @ 2007 05 30, 10:58)
Tikrai ne visiems, paciai pasidare idomu kokia dukrytes kraujo grupe. Pasidomejau ar nebuvo nurodyta israse kuri gauna poliklinika. Gydytoja paziurejo,deja nebuvo. Ir sake kad dabar nenustatineja visiems kaip anksciau 
Gimdziau VGN

Gimdziau VGN
aha neraso,ir man idomu kodel.As Kaune gimdziau.Net rezusa neznou ,pas mane (0)- ; o pas vyra (0)+
QUOTE(cudo @ 2007 05 30, 11:01)
aha neraso,ir man idomu kodel.As Kaune gimdziau.Net rezusa neznou ,pas mane (0)- ; o pas vyra (0)+
Keista, nes jusu atveju tikrai turejo nustatyti, nes yra rezusu konfliktas

reiks zvilgtelt...

norėjau, kad mažylei nustatytų kraujo grupę, tai gydytoja pasakė, kad kūdikiams iki metų kr. grupę nustatinėja tik tada kai yra kokie nors rizikos faktoriai, reikalingas kraujo perpylimas ir pan. iki metų neina tiksliai 100% nustatyti, bent jau taip man sake gydytoja.
Mums irgi kraujo grupes nenustate, kai paklausiai apie tai poliklinikoj, tai pasiule nustatyt. Si procedura yra mokama (apie 30 Lt).
Mums ligoninej nustate,bet nesigilinau ar cia visiem ar del kazkokiu priezasciu,nes viskas pas mus buvo gerai.Pasake vaiku gydytoja per apziura pries isleidziant namo.
Aš irgi gimdžiau VGN. Abu savo vaikus. Ir abiems iš karto nustatė kokia kraujo grupė. Mano kraujo grupė (I)O-rezus, MB irgi tokia pat. Bet kai mamai minusinė kraujo grupė, berods būtinai tiria ir kokia vaikučio. Gal dėl to rezus konflikto..
Na nežinau tiksliai..
Mūsų visų keturių vienoda grupė- (I)O-rezus. Bėdai esant- galėsim pasidalinti..
(3*tfu)

Mūsų visų keturių vienoda grupė- (I)O-rezus. Bėdai esant- galėsim pasidalinti..

Sako, kad reikėtų vaikų kraujo grupę nustatyti ne tik kūdikystėje, bet ir maždaug 16-18 metų, nes būna, kad suklysta.