Įkraunama...
Įkraunama...

Kraujo grupės nustatymas naujagimiui

nustato tikrai visiems, nes krauja paima tik gimus, jei nepasako, tai vistiek iraso i lapeli, kuri nunesi i poliklinika wink.gif
Atsakyti
QUOTE(bem-bem @ 2007 05 30, 08:57)
nustato tikrai visiems, nes krauja paima tik gimus, jei nepasako, tai vistiek iraso i lapeli, kuri nunesi i poliklinika wink.gif

Musu lapelyje nebuvo parasyta smile.gif
Deja, vis nerandu laiko nuvaziuoti i VGN blink.gif
Kitaip man nebutu jokiu klausimu.
Atsakyti

Tikrai ne visiems, paciai pasidare idomu kokia dukrytes kraujo grupe. Pasidomejau ar nebuvo nurodyta israse kuri gauna poliklinika. Gydytoja paziurejo,deja nebuvo. Ir sake kad dabar nenustatineja visiems kaip anksciau g.gif
Gimdziau VGN
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sposa: 30 gegužės 2007 - 09:59
QUOTE(sposa @ 2007 05 30, 10:58)
Tikrai ne visiems, paciai pasidare idomu kokia dukrytes kraujo grupe. Pasidomejau ar nebuvo nurodyta israse kuri gauna poliklinika. Gydytoja paziurejo,deja nebuvo. Ir sake kad dabar nenustatineja visiems kaip anksciau g.gif
Gimdziau VGN

aha neraso,ir man idomu kodel.As Kaune gimdziau.Net rezusa neznou ,pas mane (0)- ; o pas vyra (0)+
Atsakyti
QUOTE(cudo @ 2007 05 30, 11:01)
aha neraso,ir man idomu kodel.As Kaune gimdziau.Net rezusa neznou ,pas mane (0)- ; o pas vyra (0)+

Keista, nes jusu atveju tikrai turejo nustatyti, nes yra rezusu konfliktas g.gif
Atsakyti

reiks zvilgtelt... g.gif
Atsakyti
norėjau, kad mažylei nustatytų kraujo grupę, tai gydytoja pasakė, kad kūdikiams iki metų kr. grupę nustatinėja tik tada kai yra kokie nors rizikos faktoriai, reikalingas kraujo perpylimas ir pan. iki metų neina tiksliai 100% nustatyti, bent jau taip man sake gydytoja.
Atsakyti
Mums irgi kraujo grupes nenustate, kai paklausiai apie tai poliklinikoj, tai pasiule nustatyt. Si procedura yra mokama (apie 30 Lt).
Atsakyti
Mums ligoninej nustate,bet nesigilinau ar cia visiem ar del kazkokiu priezasciu,nes viskas pas mus buvo gerai.Pasake vaiku gydytoja per apziura pries isleidziant namo.
Atsakyti
Aš irgi gimdžiau VGN. Abu savo vaikus. Ir abiems iš karto nustatė kokia kraujo grupė. Mano kraujo grupė (I)O-rezus, MB irgi tokia pat. Bet kai mamai minusinė kraujo grupė, berods būtinai tiria ir kokia vaikučio. Gal dėl to rezus konflikto.. g.gif Na nežinau tiksliai..
Mūsų visų keturių vienoda grupė- (I)O-rezus. Bėdai esant- galėsim pasidalinti.. ax.gif (3*tfu)
Atsakyti
Kaip malonu, kad pasidalinote savo patirtim. As taip ir nenuvaziavau i VGN blush2.gif Pakalbejau su pediatre, ana pasake, kad jei man tai labai svarbu, tai galima ir pol-koje priduoti krauja is venos. Bet man gaila vaiko...Jei kada prireiks kam nors, tada ir priduosim ax.gif
Atsakyti
Sako, kad reikėtų vaikų kraujo grupę nustatyti ne tik kūdikystėje, bet ir maždaug 16-18 metų, nes būna, kad suklysta. 4u.gif
Atsakyti