Įkraunama...
Įkraunama...

Tai vadinama tiesiog Laime

labai graziai pparasyta istorija
sekmes
Atsakyti
nuostabi istorija ,tu saunuole,Pitija thumbup.gif
Atsakyti
apsiverkiau cray.gif o to jau seniai nebuvo wub.gif

tokios jau mes - mamos - tobula netobulybe bigsmile.gif

dekoju, kad pasidalinai su mumis savo laime 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
PITIJA 4u.gif ,gerai parašei,ačiu tau už pasakojima wub.gif
Atsakyti
4u.gif nuostabi istorija! Ir taip pazistamos mintys!!!Kai suzinojau,kad laukiausi pametinuko,pirma uzpludo euforija,po to-juodas depras,o dabar -myliu kaip savo gyvenima!Abu mano vaikai-graziausia,kas galejo man nutikti!
Atsakyti
Nepaprastai jautriai ir itaigiai papasakota. Linkiu, kad pats tikrasis laimes jausmas niekuomet nepaliktu Jusu nuostabios mylincios seimynos. Bukit visi sveiki ir laimingi!!! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pitija @ 2007 05 03, 13:08)

Jeigu pasakyčiau, kad nuo tos akimirkos pasikeitė mano gyvenimas, būčiau neteisi. Jis keitės palaipsniui, diena iš dienos įgaudamas naujų spalvų ir NAUJOS prasmės. Jei pasakyčiau, kad man buvo atsiųstas angelas, būčiau neteisi. Angelai gyvena danguje, o mano sūnus čia, su manimi. Angeliško romumo ir gerumo kūdikis, siųstas man, idant suvokčiau savo netobulumą. Suvokčiau savo klaidas ir minčių absurdiškumą. Savo baimių beprasmiškumą.
Iki šiol nesu tobula mama. Tačiau jis, mano sūnus, auga tam, kad aš mokyčiausi.
Žiūriu į jį. Jis žiūri į mane, o jo akys žaižaruoja meile. Prie šono prisiglaudžia dukrytė, paima jo rankutę ir bučiuoja. Matau vyro laimingas akis. Tą akimirką pasaulis susitraukia iki mažytės ląstelės – mikropasaulio, mano Šeimos. Ir tai vadinama tiesiog Laime.

wub.gif wub.gif wub.gif
labai graži, maloniai graudinanti, šilta istorija thumbup.gif
Atsakyti
Pitija wub.gif Tik tu taip graziai ir jautriai galejai parasyt first.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alaplaja: 16 gegužės 2007 - 21:52
Saunuole, jauciuosi, kaip gera knyga paskaicius, aciu tongue.gif
Atsakyti
thumbup.gif
Atsakyti
Labai graziai... wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Pitija nuostabi istorija wub.gif sėkmės jums visiems, laimės ir gražiausių akimirkų friends.gif
Atsakyti