QUOTE(julia1 @ 2009 09 16, 22:03)
Skuratovic yra pats baisiausias VAIKU daktaras kuri as pazistu!!!!!!!!Tokia"daktare" neturi dirbt su mazais vaikais
QUOTE(auklyte @ 2009 11 19, 17:05)
Pritariu visų 100%

Blogesnės nesu mačius ir girdėjus, ir tai girdėjau iš daugelio mamyčių, mes jau senai iš jos pabėgom
Visiskai
Negalvojau, kad tokia klaiki gydytoja gali dirrbti su vaikais. Man toks jausmas, kad ji pati nieko neismano, tik raso siuntimus.
lankomes pas ja nuo gimimo, po 5 menesiu kantrybe sprogo, ieskau kitos gydytojos.
1. Sesute jos labai faina, bet Skuratovis visa laika ja nepatenkina, prie pacientu kelia balsa ant sesutes jauciasi virsesne metyt. Labai man nepatiko, kad ji taip su savo kolege elgesi prie zmoniu ir dar man ant sesutes burnuoja, nors man sesute labai maluoni. Visada leliuka pakalbina, nusisypso, bet Skuratovic tai tik bulves rusiuoti, bet ne vaikus apziurineti.
2. Musu nuotikia:
2.1. vaikui buvo 10 dienu, paprasiau, kad ateitu pas mus namu, nes mergyte buvo labai nerami, liepe su 10 dienu kudikeliu trenktis pas ja i poliklinika.
2.2. 1 menesio ji mums paklausiusi nustate igimta sirdies yda, buvome pas kardeologe Sudikiene Grybo g., paai6kejo, kad jokiu ydu mums nera.
Isigandusi buvau kkaip reikalas visa kelia iki namu verkiau krokodilo asaromis.
2.3. 2 menesiu mus ji mums nustate sleivakojiste, nusiunte i santariskes ir sake, kad reikes gipsuoti. Nuvaziavome i Santariskes, pasiziurejo i vaika, padare eho, paaiskejo, kad vaikas visiskai sveikas.
Po tokiu SKURATOVIC bajeriu, MB pradejo spausti, kad ieskociau gydytojos.
Nu galvojau gal jau baigsis. Pati pamatys, kad jos diagnozes nepasitvirtina, nustos siuntinet.
2.4. Viena menesi buvo ramu. Keturiu menesiu atejome pas ja ir matyt mano mazoji pradejo jos paniskai bijoti, gal persidave su motinos pienu, ar todel, kad ji labai grubai ima vaika, saltom rankom ir t.t. Mano suni viterinaras maloniau apziuri nei Skuratovis vaikus. Prasidejo siuntimai pas neorologa, nuejom, neurolopge pasiziurejo, kaip ir viskas gerai vaikas, sveikas, nemato jokiu priezasciu nerimauti.
2.5. Keliaujam 5 menesiu, istorija ta pati dukryte tik ja pamato is karto i asaras. Skuratovic sako, vel eikit pas neurologe, vaikas nenormalus, nes verkia. Mazoji asaroja, Skuratovic raso vaistus nuo kosulio ir slogos. Sakau nesuprantu, mano vaikas sveikas, tiesiog ji verkia. Skuratovic, ne jusu vaikas serga, as gerau zinau. Imkit, nusipirkit vaistus, kad paskui neskambinetumet. O skambinau tik du kartus 2 ir 5 menesiu. 2 menesiu kai skaudejo pilvuka ir jos israsytas Espumizan L nepadejo, tai tada parekomentavo pabandyti colinox ir 5 menesiu kai vaikas viduriavo. Isku, kad jos pasiulytos gerosios bakterijos nepadejo, teko konsultuotis su kitu gydytojus. As 5 menesiu apziuros metu prasiau tyrimu, nes vaikas jau svaite vidurioje, ji sako nieko viskas cia gerai, bet uz tat prirase visokiu vaistu nuo slogos ir kosulio. Nieko nepirkau, mano vaikas nei kosti nei slogoja. NU aisku sis apsilankymas buvo paskutinis lasas, kad pradeciau rimtai svarstyti, kad persirasyti pas kita gydytoja.
Gal galetumete ka patarti is karoliniskiu poliklinikos?
Dar buvo tokie perliukai musu bendravime:
1. Vadovaujantis Sveikatos ministro pasirasytu istatymu vaikai turi buti primaitinamas nuo 6 menesiu.
2. Profesoriaus manymu, vandeninis vitaminas D3 svelnesnis. Nu ir kas, kad Vigantol oil geriau tinka jusu vaikui. Reikia duoti vandenini.
ir t.t.
Mamytes jeigu mylite savo vaikus prisinkyte si varda:
ANA SKURATOVIC ir apsaugokite savo vaikus nuo jos.
Busiu labai dekinga jeigu parekomnduosite gydytojus is Karoliniskiu poliklinikos ir pasidalinsite savo patirtimi. Siuo metu man tai labai svarbu. Nes daugiua lankytis pas ta gydytoja tikrai nenoriu.