Įkraunama...
Įkraunama...

Karoliniškių poliklinika

QUOTE(Dangle @ 2011 01 26, 16:46)
pagal nuneštų šokoladų kiekį  lotuliukas.gif

Tai reiškias reikia NEnešti ir gydys natūraliai bigsmile.gif
Atsakyti
Prieš kelis metus mes irgi 10k. lankėmės pas Aldoną - puiki masažuotoja!
Atsakyti
Sveiki,

Man įdomu, jeigu 2 mėn. kūdikėliui temperatūra 38C ir daugiau, paskambinus gydytojai ir paklausus ar negalėtų atvykti apžiūrėti vaiko, sulaukiame atsakymo: "atvežkite jį į polikliniką", tai normalu?

Apskritai įdomu, kada galima prašyti ar reikalauti atvykti gydytoją į namus pas ligonį?

iš anskto dėkoju už atsakymą.
Atsakyti
Mūsų pediatrė Živilė Mikalauskienė. Super gydytoja thumbup.gif Paskuo ją atsibeldėm į Karoliniškes iš Pilaitės. Atvejis: kai prašėm, kad iškarto po gimdymo Pilaitės gydytoja aplankytų mūsų kūdikį namuose, tai išgirdom, kad Mikalauskienė atostogauja, o kita - nu gal ją galėtumėt patys į namus atsivežt? blink.gif Paskui apsiblioviau. Kirpta, tai apie vairavimą net nešneku - sėdėt negaliu, MB dirba iki vėlumos. Atvarau bliaudama pas MB, sakau, nežinau, ką dayt. Tas ramiu tonu sako, laukiam savo gytytojos. Ir sulaukėm, po savaitės pasiskambinom, atėjo pati su sesele, apžiūrėjo, paskui dar kartą buvo sukusi. Kai išsikėlė į Karoliniškės, mes jau pačios važiuojam į apžiūras. bet jeigu kas per mėnesį iki kito apsilankymo netvarkoje, kyla klausimų - ji duoda savo Mob, galiu skambint bet kuriuo paros metu.
Atsakyti
Buvom ir mes pas Aldona. Tikra ragana. Masazuoja gal ir gerai, bet ir priklausomybe nuo kysiu turi. Mums paskyre 5 nemokamus masazus, galvoju- jei patiks, butinai trsiuos su ja del mokamu. O ji mano vaika masazavo 5 min, o kojas is viso tik glostydavo. Norejau eiti skustis, bet isdidumas neleido. Toliau lankemes pas Zuzana- super! Masazuoja gerai, saziningai. Visada dabar pas ja einame. Ji tam paciam kabinete dirba.
Atsakyti
QUOTE(mrpioneer @ 2011 02 12, 17:39)
Sveiki,

Man įdomu, jeigu 2 mėn. kūdikėliui temperatūra 38C ir daugiau, paskambinus gydytojai ir paklausus ar negalėtų atvykti apžiūrėti vaiko, sulaukiame atsakymo: "atvežkite jį į polikliniką", tai normalu?

Apskritai įdomu, kada galima prašyti ar reikalauti atvykti gydytoją į namus pas ligonį?

iš anskto dėkoju už atsakymą.

Manau, kad jūsų pateiktame pavyzdyje, situacija nėra normali. Kai mūsų mažasis sirgo, ir karščiavo gydytoja vaikščiojo į namus 3 dienas iš eilės ir net nereikėjo prašyti, pati nerimavo dėl mažo vaiko karščiavimo ax.gif
Atsakyti
Buvom ir mes pirma karta pas Aldona. jo, moteriske konkreti, sako - ka galvoja. Mano maziuke taip kociojo , kad ji visa laika prareke. As suprantu, kad cia ne atpalaiduojantis masazas, o gydomasis, nes ir problemu turime, dukriukas daug ka nenoriai daro, is karto gavau isvada - blogas vaikas (tipo, daug ko nedaro, ka turetu daryti). Na, ziuresim, kaip bus toliau...
Atsakyti
Sveikos mamos,
dėl Aldonos šmeižimo,tai labai klystate.Ar nors viena iš tų, kuri ant jos taip dergia,pasidomėjot jos darbais?ar nors viena žinot,kas yra gera masažistė?
jeigu turit vaiką su problema ir eina ieškot kaip jam padėti,norite,kad jam viskas būtų gerai,tai pakliuvusios pas Aldona,dėkokit!!!tokių kaip ši masažistė reikėtų daugiau,tada mamos žinotų kaip greitai ir tikrai gerai, pašalins esančias problemas iškilusias jūsų vaikeliu.
Aš jai esu labai dėkinga,tik jos dėka mano stebukliukas pasveiko.
Šaunuolės tos,kurios vertina Aldonos darbą 4u.gif
Atsakyti
Gal galetumet kas rekomenduoti Karoliniskiu vaiku poliklinikoje stomatologe/-a
aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridatam @ 2011 09 09, 15:33)
aciu 4u.gif

Sveiki, kaip aš supratau tai, karoliniškių vaikų poliklinikoje stomatologo nėra, reikia eiti į suaugusiųjų polikliniką, ten priima bet koks stomatologas. Pasak vaikų poliklinikos registratorės, registruotis reikia trečiadieniais, nes tik tuomet būna talonėliai, telefonu arba internetu (bet reikia pataikyti laiku, nes neaišku nuo kelintos valandos tie talonėlaii gaunami doh.gif ) Buvome su sūnumi jau du kartus, labai patiko stomatologė Tuskenytė, atsako į visus rūpimus klausimus, maloni su vaiku ir t.t. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridatam @ 2011 09 09, 15:33)
aciu 4u.gif

Mano berniukai lankėsi pas Muldarytę ir pas Paliulienę. Abi man patiko, jaunos, malonios, viską paaiškina, leidžia pasirinkti plombos spalvą bigsmile.gif
Atsakyti
O gal kam teko susidurti su gyd.Mačiuliene? smile.gif
Atsakyti