Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 09, 13:18)
Kažkodėl man atrodo, kad labiausiai čia diskusijų sukėlusi nuotrauka garantuotai bus pirmoje (-ose) vietoje (-ose) hihihi.gif

visko gali buti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evuška @ 2007 05 09, 09:28)
Tai nepilkit pamazgų ir ant nėštukių,juk nėštumas toooks trumputis,ir toks ypatingas,kad nereikia griauti tos pakilios nuotaikos,to asmeninio grožio ir to šilto jausmo kai tavo pilvelyje kažkas spardosi.Jeigu visos nuotraukos būtų idealiai gražios,visos būtų vienodos,o dabr kaip tik gražu,kad visos skirtingos ir kiekviena savaip graži wub.gif  wub.gif  wub.gif

drinks_cheers.gif wub.gif

o mamyte saunuole 4u.gif
Atsakyti
Oi, kokia fotkę radau bigsmile.gif

http://www.supermama...0012083_ico.jpg

Primena Chosė Karlosą Andresą blush2.gif Ir veido išraiška tokia mąsli wub.gif
Atsakyti

QUOTE(Aurėja @ 2007 05 09, 12:57)
maniškė pvz.  ne sagutė, o visa SAGA...

man irgi nėštumo metu tiek išsitempė pilvo oda ir gimda didelė buvo, kad bamba iškilusi buvo, bet pagimdžiau ir vėl viskas tvarkoj, net nesusimąsčiau apie patologijas laugh.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 09, 12:59)
Bet vistiek.... unsure.gif , manau, jog išvarža- nėra grožis blush2.gif , turbūt patologija blush2.gif .

oi ne, išvarža ir išvirtusi "sagutė" labai skiriasi. Be to, vertindamos nuotraukas nepavirskim gydytojomis ir nenustatinėkim diagnozių, kuriuo atveju ji yra tik dėl nėštumo išvirtusi, o kuriuo - galbūt išvarža tongue.gif palikim tai gydytojams.

mano "saga" buvo atsikišus ir pirmo nėštumo metu, po to sugrįžo savo vieton, o dabar besilaukiant ir vėl išlindo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Elina @ 2007 05 09, 12:59)
Aurėja, žinau, kad nėštumo metu gali atsirasti išvarža. O tau ar po gimdymo ji dingo?

Taigi ten ne išvarža doh.gif
Atsakyti
apie avatarus komentarai perkelti į temą "Oooooo koks avataras" va čia:
Atsakyti
assa.gif Na o sveikas žmogus - tai blogai ištirtas ligonis hihihi.gif

Anksčiau šita tema vadinosi "Gražiausios laukimosi akimirkos", o kaži dabar kaip ji vadinasi? g.gif Gal jau nebesidraskykime? GYVENKIME DRAUGIŠKAI sunglasses2.gif
Viską suprantu ten dėl "tai tik mano asmeninė nuomonė". O kas ta nuomonė? Tai bet kokia nesąmonė išsakyta įtikinamu tonu - ir yra asmeninė nuomonė hihihi.gif Vat.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Erika-amerika: 09 gegužės 2007 - 14:52
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 09, 15:25)
O kas ta nuomonė? Tai bet kokia nesąmonė išsakyta įtikinamu tonu - ir yra asmeninė nuomonė hihihi.gif Vat.

o kaip tu skaitydama tona isskaitai, supranti? bigsmile.gif
Atsakyti
man si visai grazi, bet man truputi kliuna komentaras blush2.gif http://www.supermama...p...&phid=12167
akiu nesimato, bet kaip galvyte palenkta, tai panasiau, kad i kojas ziuri, o ne pilvuka, tai kuri ta svarbiausia kuno ir sielos dalis 4u.gif jei kuri gudresne isaiskins man blondei, tai nebeklius biggrin.gif
Atsakyti

sita man labai thumbup.gif ir zodeliai prie jos paprasti, bet labai mieli wub.gif user posted image
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 09, 15:34)
[i]sita man labai thumbup.gif  ir zodeliai prie jos paprasti, bet labai mieli  wub.gif 

ir man wub.gif nes ruzhava wub.gif
Atsakyti