Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

nereikia nusivilti konkursais irnesakyk.gif
visada bus zmoniu ismananciu mena tarp "3 berzeliu", "pasiremus ant kolonos" is "isikandus dantyse roze" hihihi.gif
cia ne konkurse esme, cia zmoniu mentalitete.
hi.gif keliu uz drasa
Atsakyti
aciu, she. as vis, naivuole, tikiuosi, kad rasiu cia ir suprantancia mena auditorija.. na bet gal po kokio simto metu..smile.gif))
aciu, jauciuosi gerai. tiesiog konkurse visi dalyvauja anonimiskai- kodel as tureciau afisuotis anksciau laiko?

viskas. tuom diskusijas baigiu.
kam labai nepatinka nuogos KRUTYS, neziurekit ir tiek.

ir dziaukis, kad nerasi, nes jei visi butu mena ismanatys, tai butu labai snobiskas konkursas lotuliukas.gif
cia tesiog ne ta terpe mirksiukas.gif
o tavo nuotrauka jau tikrai turi gerbeju thumb_yello.gif
Atsakyti
Taip taip taip....eilini karta nusiviliu fotokonkursais. niekur neimsiu as tos nuotraukos ir nieko nekarpysiu. Jauciuosi kaip kokiais tarybiniais ar dar kokiais gudziais laikais, kai viskas kas atvira buvo uzpaisoma, uzdazoma ir pan. Lygtai papu mamos nemaciusios...

Jei kam idomu- fotografavo mano vyras ir tikrai nedraudzia tokiu foto rodyti. Beje, jis profesionalus fotografas ir fotografuota pas mus namie, studijoje. del to, kad galima butu uzsidengti ranka- na man jokios estetikos kai fotografijoje mama uzkryziuotom rankom, visa isitempusi ar tik nesimato kokio centimetro jos nuogo kuno... as nesigediju nei savo krutu, nei pilvo ir manau, kad si foto- menine ir joje yra ne tik vaizdas, bet ir tuometine nuotaika. Ir visai papas ten ne svarbiausia dalis...Na, bet nesuprantat ir nereikia...
rasau cia kitu niku, kad iki galo liktu incognito nuotraukos autorius.
beje, kaip sako mano vyras, aiskindamas man apie fotografija, kad vertinga ta nuotrauka, kuri uzstringa ir isimena. jei jau tiek diskusiju apie ja- matyt uzkabino. Ir tikiuosi, kad uzkabino tikrai ne papas...visgi ne viduramziai uz lango...
sekmes visoms ir aciu uz demesi.

argi cia temos apie fotografija aptarimas??
nika susikuriau kai laukiausi antro ir kol kas nenorejau, kad dar kas zinotu. kai suejo 12 nestumo savaiciu ir visi suzinojo- vel naudojausi senuoju. sitoje diskusijoje nenorejau dalyvauti tuo niku, kuriuo siunciau foto ir prisiminiau, kad gal dar neanuliuotas anas.. daugiau juo nezadu naudotis.
nesinaudoju cia iprastu niku, nes nenoriu, kad dabar visos begtu skaityti mano zinuciu ir dometis  kas cia tokia, kuri rodo nuogus papus..smile.gif)) galesit skaitineti po 26 geguzes:)))
pasiteisinau?smile.gif)))

cituoju dalyvės žinutes dar kartą be dalyvio vardo, kad informacija išliktų,
o dvigubas nick'as bus netrukus pašalintas, remiantis Forumo taisykle nr. 6:
6. Forume netoleruojamas dvigubų vartotojo vardų (nick'ų) turėjimas (ypač siekiant sudaryti palaikymą savo kitam vartotojui

Atsakyti
A Jazau kaip čia karšta karsta.gif hihihi.gif Alia gal jau užtenka čia protingų minčių mastau.gif Davai apie kokią kitą nuotraukėlę padiskutuojam? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Biskiene @ 2007 05 09, 12:11)
Na tikrai !!! gal jau gana? wink.gif nebukim sirsiu lizdas smile.gif suprantama, kad kiekviena turim savo nuomone ir kad galim ja issakyti... bet gal ne taip arsiai? wink.gif geriau prisikabinkim prie kokios kitos foto smile.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Aha davai hihihi.gif Pačios avataras labai neblogai konkurse atrodytų ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 09, 11:20)

aciu smile.gif bet gal tiek to smile.gif juk tik viena galima deti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 09, 11:20)

negalima dėti foto, kuri yra avatare ar paraše.... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 09, 11:37)
negalima dėti foto, kuri yra avatare ar paraše....  ax.gif

niekas ir nededa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Biskiene @ 2007 05 09, 10:28)
aciu smile.gif bet gal tiek to smile.gif juk tik viena galima deti smile.gif

lotuliukas.gif as jau ta viena radau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Biskiene @ 2007 05 09, 11:46)
niekas ir nededa tongue.gif

nu o aš ir nekaltinu... į aną postą atsakiau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 08, 13:15)
user posted image

Labai grazus mazuliukas vaikutis  wub.gif  ,bet,kai pamaciau sita foto ,tai pasijutau susigedusi  blush2.gif  nors  tai nemanoji nuotraukyte  schmoll.gif  Mane gazdina ta didele krutine atvirai pasakius  blush2.gif

Man sita nuotrauka irgi butu laba labai thumbup.gif, bet... gal jei butu ta dalis nukirpta, tada tikrai geriau ziuretusi, o dabar kazkaip truputuka neskanu rolleyes.gif
Atsakyti
Aš atsiprašau, bet čia- bambos išvarža? unsure.gif user posted image
Atsakyti