Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(Dzada @ 2007 05 05, 17:45)
ar galima deti daugiau nei viena nuotrauka? g.gif

tik vieną - labiausiai temą atitinkančią foto. Viskas smulkiai aprašyta taisyklėse ir klausimyne, kuriuos būtina perskaityti dar prieš dalyvaujant konkurse spausk čia:

O šioje aptarimų temoje forumo dalyviai (nebūtinai tik konkurso dalyviai) aptarinėja jau įdėtas į konkursą foto. Kad ir ką čia perskaitytum apie savo nuotrauką - liaupses ar kritiką - neišsiduok, kuri nuotrauka yra tavo. mirksiukas.gif Iki pat balsavimo pabaigos niekas nežino kuri foto yra kieno. Nick'ai pasirodys tik paskelbus rezultatus.
Atsakyti
user posted image
žavu, nepakartojama, miela...
Atsakyti
Man sita wub.gif
user posted image
Atsakyti
Man ta su išpieštu veidu ant pilvo kažkodėl nežavi unsure.gif
Atsakyti
Man šita super thumbup.gif Kiekvieną kart pažiūrėjus, negaliu nenusišypsoti ax.gif Tokia su puikiu humoro jausmu rolleyes.gif
http://www.supermama...p...&phid=12097
Atsakyti
nežinau, man nuotrauka apie realią svajonę atrodo perdirbta su kokianors fotoprograma, ir tas pilvelis toks lyg sumontuotas... g.gif
atsiprašau jei klystu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2007 05 06, 16:34)
nežinau, man nuotrauka apie realią svajonę atrodo perdirbta su kokianors fotoprograma, ir tas pilvelis toks lyg sumontuotas...  g.gif
atsiprašau jei klystu  4u.gif

Kas tau ten sumontuota atrodo??? g.gif Sedi nestuke pries veidrodi, o ne sumontuota biggrin.gif doh.gif

Man sita labai grazi wub.gif wub.gif Tikrai, kad "TUOJ..." biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2007 05 06, 17:34)
nežinau, man nuotrauka apie realią svajonę atrodo perdirbta su kokianors fotoprograma, ir tas pilvelis toks lyg sumontuotas...  g.gif
atsiprašau jei klystu  4u.gif

nemanau,kad sumontuota, tik man ji nesižiūri kažkaip...
Atsakyti
user posted image

Labai grazi nuotraukele ,o ir pati mamyte tokia spinduliuojanti wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kristina-buziene: 06 gegužės 2007 - 17:51
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 06, 18:18)
Man sita labai grazi wub.gif  wub.gif  Tikrai, kad "TUOJ..." biggrin.gif

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 06, 18:50)
Labai grazi nuotraukele ,o ir pati mamyte tokia spinduliuojanti  wub.gif  wub.gif  wub.gif

man irgi ši pasirodė labai ypatinga - man tai "nuotrauka su nuotaika", miela ir valiūkiška thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(californiagirl @ 2007 05 06, 18:18)
Man sita labai grazi wub.gif  wub.gif  Tikrai, kad "TUOJ..." biggrin.gif

Man si nuotrauka labai grazi wub.gif
Atsakyti
user posted image
O man ši,tokia linksma thumbup.gif
Atsakyti