QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:24)
Ir dar, savarzele: akys ziba ne del augancio pilvuko. Tas pilvukas - tai tik fiziologinis procesas, pokytis, reiskinys. Akys ziba pas mama is meiles ir ilgesio tam, kuri apkabinti gales tik po 9 menesiu
O tas stebuklas, kurį galės apkabinti ne pilvuke auga, ne pilvukas to stebuklo namučiai? tas stebuklas vien dvasinis? Realiai ir fiziologiškai ne? jei nebūtų tos fiziologijos, nebūtų ir stebuklo dėl kurio spindi akys

Jei pilvuke nebūtų nieko, nespindėtų ir akys, o jei spindi be jo - tai ir yra ilgesys, bet dar ne nėštumas. Nežinau kaip aiškiau pasakyti (tai turbūt ir nebesakysiu, nes bet kuriuo atveju tai foto konkursas - prisiminiau

) - nebūna nėštumo be tos fiziologijos, bet kaip tik tai ir yra didysis stebuklas. Fiziologija tai stebuklingai savijautai neprieštarauja - tai tiesiog neatsiejama ir nereikia to daryti, nes kaip tik jos dėka ir vyksta tie stebuklai kurių laukia. Ir aš tikiu tuo vidiniu spindesiu, bet jis neatsiranda iš niekur ir nėra tik dvasinė būsena

Maniškės dėl augančio pilvuko tikiuosi, kad žibėjo, nes jame augo mano vaikelis, jis buvo mano vaikučio nameliai ir iš jo ateinančio laukiau iš visos širdies
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:39)
savarzele, kodel gi jus tokia tiesmukiska (nezinau ar tiksliai zodi parinkau). Nejau gi is mano posto jus galvojate, kad pastebiu visas
negalvoju, nes jūs to nesakėte
Papildyta:
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 11, 18:39)
Ar gi neitartumet kad ji busimoji mama? As gal dar itarciau kad ji busimoji mociute, jeigu butu atitinkamo amziaus. Nezinau ar supratot, jeigu ne tai mano asm.nuomone (apie tai jau prasiau auksciau)
Cia jums
Mama, močiutė, teta, kaimynė, pardavėja... O dėl nuomonės tai visų jos čia asmeninės
Papildyta:
QUOTE(Ramunita @ 2007 05 11, 18:26)
6) geras kadras

iš pradžių nesupraau kodėl tos dienelės paskutinės, tik paskui šėšėlį įžiūrėjau
ir aš