Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 12, 11:59)

Iskart suzavejo  bigsmile.gif  Balsa irgi jau tikrai atiduosiu viena  rolleyes.gif ...Gi negaila tokiai zaviai mamytei ir orginaliai idejai  blush2.gif  Ir aplamai man visas bendras vaizdas liuks thumbup.gif  Ir tie drabuzeliai  wub.gif ,

tikrai grazi ir orginali thumbup.gif tik gaila kad "namelyje" ne Greta gyvena smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kristina-buziene @ 2007 05 12, 10:59)
user posted image Labai grazia foto isvydau .. user posted image

user posted image

Iskart suzavejo  bigsmile.gif  Balsa irgi jau tikrai atiduosiu viena  rolleyes.gif ...Gi negaila tokiai zaviai mamytei ir orginaliai idejai user posted image  blush2.gif  Ir aplamai man visas bendras vaizdas liuks thumbup.gif  Ir tie drabuzeliai  wub.gif ,tai nekoks celafanas  unsure.gif  cool.gif

šita nereali!!!!!!! ir idėja thumbup.gif ir pati foto thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(dark @ 2007 05 12, 14:30)
šita nereali!!!!!!! ir idėja  thumbup.gif  ir pati foto  thumbup.gif

mano balsas sitai foto irgi garantuotas wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
norėčiau ir aš taip paskayti, kad balsas šitai foto garantuotas, nes labai patiko, nu bet į tris balsus neįsitelpu niekaip schmoll.gif nu gal susirinks 200 foto, tai bent 5 balai bus rolleyes.gif

Papildyta:
bigsmile.gif šita įdomi
Atsakyti
ir man patinkanciu pilvuku yra wub.gif

aisku laba grazios nuotraukos, kur profesionalai ftkina, taciau mielsenes, kurios paciu darytos... ax.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

ir t.t.

sutinku ,kad kiekvienai savas nestuke.gif pats gražiausias, bet kaži ar prieš dėdamos savas foto į konkursą mamos peržiūri jau jame dalyvaujančias fotografijas
g.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 12, 14:49)

bigsmile.gif  šita įdomi

ši irgi su šarmeliu. Faina. Bet fainesnė būtų, jei mamos pilvukas būtų didesnis blush2.gif išraiškingesnė būtų blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 14:31)

O man šita tokia visai miela foto wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Renatita @ 2007 05 12, 17:13)
O man šita tokia visai miela foto  wub.gif

Labai graži mamytė wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 16:31)
sutinku ,kad kiekvienai savas  nestuke.gif  pats gražiausias, bet kaži ar prieš dėdamos savas foto į konkursą mamos peržiūri jau jame dalyvaujančias fotografijas  g.gif

Ziuri ar neziuri, bet kiekviena turi savo sarmo.... Ir tikrai bus tokiu, kas cia ne neikisa nosies, bet pasirinks viena ar kita kaip favorite, ne neziuredamos i tuos panasumus ar skirtumus. Ir siaip didesne dalis balsuojanciu cia neilenda... Taip kad sekmes linkiu visom konkusinem foto, nes visos savaip grazios wub.gif
Atsakyti
QUOTE(leliukazz @ 2007 05 12, 17:36)
Ziuri ar neziuri, bet kiekviena turi savo sarmo.... Ir tikrai bus tokiu, kas cia ne neikisa nosies, bet pasirinks viena ar kita kaip favorite, ne neziuredamos i tuos panasumus ar skirtumus. Ir siaip didesne dalis balsuojanciu cia neilenda... Taip kad sekmes linkiu visom konkusinem foto, nes visos savaip grazios wub.gif

aš nekalbu apie lindimą į aptarimą, kalbu apie jau dalyvaujančias foto konkurse peržiūrą.
Atsakyti
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 16:31)
..............

Labai gražios foto. Gerai, kai gražius dalykus vis primena - gal kas nelandžiojantis konkurse jas pastebės čia ir apsispręs balsuoti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lakūdra @ 2007 05 12, 17:51)

kalbu apie jau dalyvaujančias foto konkurse peržiūrą.

ji irgi smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sąvaržėlė: 12 gegužės 2007 - 16:55