Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

Man patiko foto su žvaigždutėmis - nuotaikinga, spalvinga smile.gif

Su ciuckiu irgi nieko tokia, buitinė, bet neperkrauta aplinkoje esančiomis detalėmis, o ir laukimo nuotaiką kažkaip atspindi smile.gif

O kelias foto pažiūrėjus kažkaip nėštumas nebeatrodo gražus dalykas unsure.gif
Atsakyti
vat man irgi user posted image šita kažkuo žavi wub.gif
Atsakyti
4u.gif biggrin.gif nuostabios nuotraukos,nu jau kaip man tie pilvai patinka ,tai negaliu lotuliukas.gif kas nelaimesit-nesikrimskit,juk savo prizus jus jau turit smile.gif))) supser thumbup.gif jei trecia syki gimdysiu,irgi pasidarysiu profesionaliu fotografiju wub.gif
Atsakyti
[quote=Veitė,2007 05 08, 10:19]
su savo komentarais jau spėjot vieną nuotraukėlę išguiti iš fotokonkurso lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nebematau jos...TĄ, kur mama su mielu vaikučiu buvo, kur siūlėt apkarpyt ir panašiai unsure.gif

Tai gal mamytė apkarpys ir vėl įdės atgal rolleyes.gif Nes tikrai fainai atrodo nuotraukytė wub.gif
Atsakyti
ech, be reikalo ta mamyte savo nuotraukyte iseme unsure.gif Jau toks mielas vaikutis ten, besiklausantis broliuko/sesutes... Butu gavusi mano balsa verysad.gif Gal dar galima grazint?
Atsakyti
Man ši nuotrauka būtu labai labai wub.gif jei ne ta plika krūtis blink.gif
http://www.supermama...p...&phid=12144
Atsakyti

perziurejau foto, tai nu pykit nepykit, bet man negrazu, kai matosi aptidengtos kuno dalys auksciau pilvo schmoll.gif

QUOTE(she @ 2007 05 07, 22:17)
manyciau, kad namudines nuotraukytes turetu naturalumu daugiau kvepeti, nes butent tuo jos ir grazios, o jei namudinese foto bandoma pozuoti ir dar nustatant toki "svajinga" pozuotojos zvilgsni.. tai doh.gif  (pirmiau tada bent apie fona aplink reiktu pagalvoti), as uz naturalias namudines  drinks_cheers.gif

labai labai pritariu- nei viename konkurse nebalsavau uz studijoj daryta foto, nes man jos netikros kazkokios- na, grazios, bet nemoku pasakyti, kodel namudines mielesnes.
Atsakyti
Na pasisakysiu trumpai ir aš.
Keleto foto pati nedėčiau, bet čia tik mano asmeninė nuomonė, be visa kita, gal tos mamos kitokių neturi, sudalyvaut norisi ir pan. kai pati dalyvavau, turėjau vienintėlę foto su pilvuku, buvau išpeikta, kad foto viršija S kategoriją. Tiek jau to, man ji buvo graži, o kad kažkam nepatiko, jų problema.

Plikas pilvukas man gražu, tuo labiau savas wub.gif , bet kodėl vienam konkurse kabinėjamasi dėl pliko pilvuko, šlaunų, krūtinės, kitame jau nebe, keičiasi nuomonės g.gif
Atsakyti
QUOTE(Flirta @ 2007 05 08, 10:54)
bet kodėl vienam konkurse kabinėjamasi dėl pliko pilvuko, šlaunų, krūtinės, kitame jau nebe, keičiasi nuomonės  g.gif

gal nesikeičia nuomonės, bet daugiau supermamų, kurios savo nuomonę tuo klausimu sau pasilaiko mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Valerija @ 2007 05 08, 10:28)
Man ši nuotrauka būtu labai labai wub.gif  jei ne ta plika krūtis blink.gif
http://www.supermama...p...&phid=12144

man irgi...buvo galima ranka prisidengt... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Vijolė @ 2007 05 08, 11:06)
gal nesikeičia nuomonės, bet daugiau supermamų, kurios savo nuomonę tuo klausimu sau pasilaiko  mirksiukas.gif

Na, as del tos nuotraukeles su krutimi, tikrai nuomone pasilaikiau sau. Nenorejau nieko izeisti, be to, pati nuotrauka man grazi (isskyrus viena jos elementa). Labai labai zavus vaikutis prigludes. Nu tiesiog pasaka. Stebuklinga akimirka. Bet...
Na, tiek to...
Idomu ar ta nuotrauka studijine?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *Rita*: 08 gegužės 2007 - 10:14
O aš džiaugiuosi matydama tokią nuotraukėlių įvairovę 4u.gif
Ir tikrai mamytės tegul neišima savo nuotraukelių.
Dalyvaujame ir mes ax.gif

QUOTE(Veitė @ 2007 05 08, 08:19)
Jei jau mama dėjo ją į fotokonkursą, vadinasi jai gražu smile.gif  smile.gif

vat būtent drinks_cheers.gif

QUOTE(Vijolė @ 2007 05 08, 08:49)
vat man irgi user posted image šita kažkuo žavi  wub.gif

aha bigsmile.gif
gal paprastumu, tačiau labai miela nuotraukėlė smile.gif
Atsakyti