Įkraunama...
Įkraunama...

Gražiausios laukimosi akimirkos!

QUOTE(Valerija @ 2007 05 08, 09:28)
Man ši nuotrauka būtu labai labai wub.gif  jei ne ta plika krūtis blink.gif
http://www.supermama...p...&phid=12144

šita ir dar kelios foto man yra labai intymios, tai reiškia, jos labai gražios šeimos albume, bet ne viešai.
Bet čia kiekvienam savo: aš nesu tokia drąsi, kad tokius intymius dalykus atskleisčiau viešai, o jei mamytė jaučiasi puikiai, tai šaunu... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(*Rita* @ 2007 05 08, 11:14)
Labai labai zavus vaikutis prigludes. Nu tiesiog pasaka. Stebuklinga akimirka. Bet...
Na, tiek to...
Idomu ar ta nuotrauka studijine?

Nuotrauka tikrai studijinė mirksiukas.gif

Oi tikrai daug gražių nuotraukyčių wub.gif juk ta akimirka tokia stebuklinga ir taip norisi ją įamžinti...
Atsakyti
Tas teisybe...
Prasmingesnes ir ramesnes akimirkos, nei laukimosi, nerasi wub.gif
Atsakyti
Nuotraukytės su nėštukėmis man pačios gražiausios buvo ir bus wub.gif wub.gif wub.gif wub.gif labai uz širdies griebiantis konkursas, visi pilvukai nuostabūs wub.gif wub.gif wub.gif visi visi, ir kurios išgirdote nelabai teigiamą žodį, žinokite, kad tai iš pavydo, ir tikrai ne supermamyčiu žodžiai doh.gif Jūsų pilvukai nuostabūs, beje, kaip ir mano buvo wub.gif sėkmės ir laukiame naujų dalyvių thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(sąvaržėlė @ 2007 05 07, 22:07)
Nesuprantu tokių pasisakymų. Ateina pasiplaiksto, kad man niekas čia nepatiko, nei pačios kažkokių kriterijų nei nieko ir išeina lūpas papūtus (užtat teisybę pasakius)  lotuliukas.gif

Neperfrazuok mano pasisakymu, nesakiau kad man niekas nepatiko, tiesiog jauciu kurios giria tam kad pagirt ir gaut balu, nors tai nera grazu, o kurios raso tikrai teisybe mirksiukas.gif Man tikrai yra graziu ir mielu, o yra ir negraziu ir neestetisku ir siaip fotkiu kuriu nedeciau budama nestuke..bet nekomentuosiu kas yra blogai, nes nenoriu nieko izeist ir gadint nuotaikos..nes buti nestuke yra kazkas stebuklingo, ir ta moteris kuri ikele savo pilvuka nenoretu buti iskaudinta..todel nenoriu issamiai komentuoti ir uzgauti kieno nors sirdele...pasisakau tik abstrakciai ax.gif

QUOTE(californiagirl @ 2007 05 08, 03:56)
Jatus na ir kultura pas zmones doh.gif Ko cia sitaip draskytis? blink.gif  Gal apie tamstos nuotrauka(jei dalyvauji) nieks gero zodzio nepasake, kad taip... doh.gif  g.gif

niekas nesidrasko jei ka biggrin.gif manau tu kaip ir dauguma skaito ir isivaziduoja ar interpruotaja taip kaip nori...ar ka nori matyti ar isvaizduoti smile.gif
QUOTE(Erika-amerika @ 2007 05 08, 09:10)
drinks_cheers.gif  Taip visada buvo ir bus tongue.gif Tikrai, kad kai kurios pagirtos nuotraukos visiškai to nevertos schmoll.gif Bele dalyvaut  hihihi.gif  Bet yra ir tokių fainų, tai jau tikrai thumbup.gif  Šaunuolės mamytės, gražiai pasirodėte thumbup.gif

Na taip drinks_cheers.gif bet pasakysiu dar ir tai kad del skonio nesigincyjima mirksiukas.gif vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos schmoll.gif
Papildyta:
sorry uz klaidas, skubu rasyt biggrin.gif obo vaikas verkia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 11:35)
  vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos schmoll.gif

g.gif nu čia tai riebiai skėlei doh.gif ir kaip dar verčiasi liežuvis, nežinau, gi ne apie stulpus diskutuojam, ka schmoll.gif manau , jei apie gražuoliukus pilvukus taip gali parašyt, tai žodis storžievė tau turėtų nieko nereikšt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:29)
visi visi, ir kurios išgirdote nelabai teigiamą žodį, žinokite, kad tai iš pavydo, ir tikrai ne supermamyčiu žodžiai doh.gif Jūsų pilvukai nuostabūs, beje, kaip ir mano buvo wub.gif  sėkmės ir laukiame naujų dalyvių thumbup.gif

wink.gif prie ko čia tas pavydas, nuotraukų aptarimas vyksta, ir jei kam kuri nepatiko, juk nesakysi kad gražu, jei yra nelabai, ir ne mamytė besilaukianti negraži, tiesiog bendras foto vaizdas galėtų būti pvz kitoks. ar vienos ar kitos detalės nebūti. bet kiek akių, tiek nuomonių, vienai gražu viena kitai kita, ir nėr ko čia ginčytis... cool.gif
Papildyta:
QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 12:35)
vienos nepastebei strijotu pilvu, lasiaku baisiu rubu ar dar ko..kitos nepastebi tiesiog malonios sypsnenos schmoll.gif

blink.gif doh.gif nebėr ką pasakyti daugiau...
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:38)
g.gif nu čia tai riebiai skėlei doh.gif ir kaip dar verčiasi liežuvis, nežinau, gi ne apie stulpus diskutuojam, ka schmoll.gif manau , jei apie gražuoliukus pilvukus taip gali parašyt, tai žodis storžievė tau turėtų nieko nereikšt doh.gif

matau cia sirsiu lizdas ne kitaip biggrin.gif yra teisybe yra nevertinama ax.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 08, 11:41)
wink.gif prie ko čia tas pavydas, nuotraukų aptarimas vyksta, ir jei kam kuri nepatiko, juk nesakysi kad gražu, jei yra nelabai, ir ne mamytė besilaukianti negraži, tiesiog bendras foto vaizdas galėtų būti pvz kitoks. ar vienos ar kitos detalės nebūti. bet kiek akių, tiek nuomonių, vienai gražu viena kitai kita, ir nėr ko čia ginčytis...  cool.gif
Papildyta:

blink.gif  doh.gif nebėr ką pasakyti daugiau...

4u.gif sutinku, gal pavydas ir ne tas žodis 4u.gif o man atrodo tokiame konkurse turėtume būt vieningos, bent jau tokiame wub.gif gi čia renkasi supermamos thumbup.gif wub.gif ir superpilvai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzada @ 2007 05 08, 12:35)

nekoks pasisakymas, yra ir mandagesnis nuomones isreiskimo budas. Juolab, busimuju mamyciu atzvilgiu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 12:42)
4u.gif sutinku, gal pavydas ir ne tas žodis 4u.gif o man atrodo tokiame konkurse turėtume būt vieningos, bent jau tokiame wub.gif gi čia renkasi supermamos thumbup.gif  wub.gif ir superpilvai thumbup.gif

verysad.gif ne visos supermamos, ne visos deja... bet labai gražu pažiūrėti į švytinčias, besilaukiančias mamas, ir kada nors pasvajoti apie savo pilvuką ax.gif

wub.gif pamačiau dar vieną mielą foto
user posted image
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2007 05 08, 11:41)
wink.gif prie ko čia tas pavydas, nuotraukų aptarimas vyksta, ir jei kam kuri nepatiko, juk nesakysi kad gražu, jei yra nelabai, ir ne mamytė besilaukianti negraži, tiesiog bendras foto vaizdas galėtų būti pvz kitoks. ar vienos ar kitos detalės nebūti. bet kiek akių, tiek nuomonių, vienai gražu viena kitai kita, ir nėr ko čia ginčytis...  cool.gif

šiais laikais madinga, kas biški, tuoj sakyti.. pavydas lotuliukas.gif

QUOTE(ziviliuke @ 2007 05 08, 11:42)
4u.gif sutinku, gal pavydas ir ne tas žodis 4u.gif o man atrodo tokiame konkurse turėtume būt vieningos, bent jau tokiame wub.gif gi čia renkasi supermamos thumbup.gif  wub.gif ir superpilvai thumbup.gif

ir kuom tada tas konkursas būtų įdomus g.gif Ateinam visos ir pradedam: "oi, kaip gražu, kaip miela, kaip faina ir bla bla bla". Nors nei miela, nei gražu. KOdėl negalima pasakyti tai ką galvoji? g.gif parinkus atitinkamą toną?
Atsakyti