Labukas,
as tai lankausi pas Ramanauskiene. Atejus pas ja, duodu 50lt, tai tuomet labai demesingai apziuri, viska atsako ko klausi, skiria normaliai laiko. As pas ja lankiausi ir nenestumo metu, tai tuomet pinigu neduodavau, o dabar jau kai esu
, tai dedu i kisene 
..tikiuosi eigoje viskas bus ok...uz dvieju savaiciu eisiu, tai pasakys visu tyrimu rezultatus, tikiuosi nieko neprazioplins..galesiu apie ja daugiau papasakot.
as tai lankausi pas Ramanauskiene. Atejus pas ja, duodu 50lt, tai tuomet labai demesingai apziuri, viska atsako ko klausi, skiria normaliai laiko. As pas ja lankiausi ir nenestumo metu, tai tuomet pinigu neduodavau, o dabar jau kai esu

..tikiuosi eigoje viskas bus ok...uz dvieju savaiciu eisiu, tai pasakys visu tyrimu rezultatus, tikiuosi nieko neprazioplins..galesiu apie ja daugiau papasakot.
QUOTE(vicky @ 2007 06 20, 15:20)
Labas, tikrai žinau, kad dr. Ulevičienė Šeimos medicinos centre dirba (Pylimo g. 9). Lyg tais ji dar Rūdininkų gatvėje kažkur dirbo. Jei gali, tai geriau absoliučiai visus tyrimus darytis kitur, nes paskui vis tiek teks kitur persidarinėti.
o kodel sakai, kad visus tyrimus geriau is karto kitur darytis? ka, labai klaidu daug privelia? Ar siaip nedemesingai ir neteisingai juos atlieka?

Labas, mano asmeninė patirtis parodė, kad šioje poliklinikoje atiliktų tyrimų atsakymai apskritai kardinaliai neatitiko tikrovės. Tą kelis kartus patvirtino Santariškių laboratorija.
gal kokiu atsiliepimu yra apie seimos gydytoja Miniene?

QUOTE(Rama* @ 2007 06 29, 12:10)
gal kas lankėtės pas Vasilevska? norėčiau išgirst kokių nors atsiliepimų apie šią gyd..
Aš pas ją lankausi. Maloni, atidi, viską paaiškina, tyrimus atlieka išsamius. Lankausi 2 metus, nusiskundimų neturiu.
QUOTE(Eglu @ 2007 07 01, 13:51)
, tai dedu i kisene 

laba,
ir aš lankausi pas Ramanauskienę. Pinigų jokių nenešu ir net nesiruošiu, nebent kai pagimdysiu. Galiu pasakyti, kad elgiasi maloniai, visada pataria, pakonsultuoja - tiesiog apžiūri ir tiek. Nelabai įsivaizduoju koks tas didesnis dėmesys turėtų būti

kai tik pradėjau lankytis, lyg bandė kažką užmesti, kad daug pas ją lankosi, gal ji norėjo, kad atsidėkočiau, kad mane priėmė, bet aš nesureagavau, o apžiūra tikrai nesuprastėjo...
visada pakomentuoja tyrimus, pataria kas geriau. Kol kas jokio atmestinumo nepastebėjau

Sonata Raksniene, man labai patinka. Demesinga, kulturinga, miela. Visada viska paaiskina, labai atidziai priziuri mano nestuma. Kad visi butu tokie....

Sonata Rakšnienė-nerealiai faina gydytoja

Blogiau uz Seskines poliklinika yra tik Seskines poliklinikos vaiku skyrius
QUOTE(*Rita* @ 2007 07 15, 11:16)
Blogiau uz Seskines poliklinika yra tik Seskines poliklinikos vaiku skyrius
DAR blogiau????