Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Ksėna @ 2008 12 04, 13:09)
Suomi parašyk prašau kaip užsiregistrotis internatu g.gif Koks elektroninis poliklinikos adresas smile.gif

Tikrai zinomas gydytojui smile.gif Tik butinai registruodamiesi rasykite lietuviskas raides. Ir jei istekejote ir pakeitet pavarde, tai rasykit jau kita pavarde, nes per viena diena jau pasikeicia duomenu bazese jusu pavarde, nesvarbu kad paso dar nepasikeitete ar nesikreipet i poliklinika.
Atsakyti
Nesuprantu g.gif man rodo tik mano tik jau užregistrotus vizitus,o daugaiu jokiu funkciju neduoda. g.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 12 04, 12:58)
Siandien pirmakart pasinaudojau internetine registracija - super, kaip patogu! thumbup.gif Galetu ir pas kitus gydytojus taip padaryti, ne tik bendrosios praktikos. Bet vis tiek gerai, ir dar matosi, pas ka kada esi uzsirases, tokia numatomu vizitu kortele smile.gif Ir nereikia simtakart skambinti nuolat uzimtu registraturos telefonu. Likau patenkinta, dabar tikesiuos, kad tas mano uzsiregistravimas bus zinomas ir mano gydytojui lotuliukas.gif

As taip pat registruojuosi internetu pas gydytoja ir vaikus daznai registruoju. Galiu patikinti, kad gydytojai per savo kompa tikrai mato, kad jus uzsiregistravote, jums nereikes registraturoje imti jokio talonelio galite iskart eiti pas gydytoja, jusu kortele jau bus atnesta thumbup.gif
Atsakyti
Oi, atsiprasau, as parasiau ta zinute ir daugiau vakar nebeprisijungiau 4u.gif Bet mergaites, ziuriu, cia jau viska paaiskino, ar ne? Na, del visa ko dar galiu pakartoti "procedura": eini i www.poliklinika.lt, tada kaireje spaudi "Registruokis pas gydytoja internetu", suvedi savo varda, pavarde ir asmens koda. Ten iskrenta lentele... Hm g.gif Dabar va viska atsidariau ir is tiesu man rodo jau tik lentele be galimu registracijos variantu! Vakar buvo kitaip! Ar gali buti taip del to, kad as jau ESU uzsirasiusi pas savo bendrosios praktikos gydytoja? Nes vakar tai tikrai buvo kazkoks atskiras langelis, kuriame rode mano gydytojo darbo laikus. O salia rode ir tai, kad jau esu uzsirasiusi (ne internetu) pas ginekologe. Gal kas zino, kodel siandien "vaizdelis" kitoks?..
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 12 05, 14:11)
Oi, atsiprasau, as parasiau ta zinute ir daugiau vakar nebeprisijungiau 4u.gif Bet mergaites, ziuriu, cia jau viska paaiskino, ar ne? Na, del visa ko dar galiu pakartoti "procedura": eini i www.poliklinika.lt, tada kaireje spaudi "Registruokis pas gydytoja internetu", suvedi savo varda, pavarde ir asmens koda. Ten iskrenta lentele... Hm g.gif Dabar va viska atsidariau ir is tiesu man rodo jau tik lentele be galimu registracijos variantu! Vakar buvo kitaip! Ar gali buti taip del to, kad as jau ESU uzsirasiusi pas savo bendrosios praktikos gydytoja? Nes vakar tai tikrai buvo kazkoks atskiras langelis, kuriame rode mano gydytojo darbo laikus. O salia rode ir tai, kad jau esu uzsirasiusi (ne internetu) pas ginekologe. Gal kas zino, kodel siandien "vaizdelis" kitoks?..

Rodo tuos laukus, kurie pas gydutoja yra neuzimti. Juk kiekviena diena keiciasi laisvas laikas pad gydytoja, todel ir nerodo, kai kuris laikas yra uzimtas.
Atsakyti
QUOTE(acotra @ 2008 12 05, 15:04)
Rodo tuos laukus, kurie pas gydutoja yra neuzimti. Juk kiekviena diena keiciasi laisvas laikas pad gydytoja, todel ir nerodo, kai kuris laikas yra uzimtas.

Kad ne, bijau, cia ne ta problema. Man siuo metu isvis nieko nerodo apie bendrosios praktikos gydytoja, t.y. nera net tokios galimybes registruotis, ne tik kad kazkokie konkretus laikai butu uzimti. Tai mano versija buvo tokia, kad nerodo todel, kad jau esu pas ji uzsiregistravusi. Ar taip? Man tai nieko ir netruksta, as tiesiog bandziau spelioti, kad gal ir kitoms taip pat smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 12 05, 15:20)
Kad ne, bijau, cia ne ta problema. Man siuo metu isvis nieko nerodo apie bendrosios praktikos gydytoja, t.y. nera net tokios galimybes registruotis, ne tik kad kazkokie konkretus laikai butu uzimti. Tai mano versija buvo tokia, kad nerodo todel, kad jau esu pas ji uzsiregistravusi. Ar taip? Man tai nieko ir netruksta, as tiesiog bandziau spelioti, kad gal ir kitoms taip pat smile.gif

Taip, jei jau esi viena karta uzsiregistraves, tai daugiau neleis registruotis, jei neatsauksi pirmos registracijos.
Atsakyti
gal galit pasiulyt koki gera ginekologa? vaikstau pas daktara Hamoudeh, bet jis iseina atostogu ir reikia issirinkti kita, tik nezinau koki blink.gif
Atsakyti
QUOTE(dolcija @ 2008 12 10, 13:48)
gal galit pasiulyt koki gera ginekologa? vaikstau pas daktara Hamoudeh, bet jis iseina atostogu ir reikia issirinkti kita, tik nezinau koki blink.gif

Jurenaite
Atsakyti
Pritariu. Pas Jurenaite kol kas buvau dar tik vienakart, bet patiko smile.gif

O val del savo seimos gydytojo niekaip neapsisprendziu: vaikstau pas Marcinkeviciu, bet kol kas toks jausmas, kad mano sveikatos bukle ten niekam neidomi smile.gif Nueinu, pasiprasau, kur noriu, kad nusiustu, tada prisijuokiam is jo ir seseles bajeriu ir iseinu su gera nuotaika lotuliukas.gif Gal kam teko daugiau susidurti su jo kaip gydytojo kompetencija?
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2008 12 10, 16:56)
Pritariu. Pas Jurenaite kol kas buvau dar tik vienakart, bet patiko smile.gif

O val del savo seimos gydytojo niekaip neapsisprendziu: vaikstau pas Marcinkeviciu, bet kol kas toks jausmas, kad mano sveikatos bukle ten niekam neidomi smile.gif Nueinu, pasiprasau, kur noriu, kad nusiustu, tada prisijuokiam is jo ir seseles bajeriu ir iseinu su gera nuotaika lotuliukas.gif Gal kam teko daugiau susidurti su jo kaip gydytojo kompetencija?

Marcinkevicius puikus daktaras ir sesute Birute thumbup.gif
Atsakyti
O aš turiu tokį klausimą: Ar yra realių šansų Šeškinės poliklinikoj pakeisti šeimos gydytoją? Aš nesakau, kad p. E. Grigonienė nemoka gydyt, bet jos elgesio su pacientu aš negaliu toleruot. Tokių frazių kaip "Kvailesnės pacientės už tave nesu sutikusi" arba "Judi kaip perekšlė ant kiaušinių" ir panašių, manau gydytojai tikrai derėtų atsisakyti. Taip galima pagalvoti, bet ne drėbti į akis. g.gif
Atsakyti