Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

QUOTE(Fiolita @ 2009 03 27, 10:02)
Seskines poliklinikoj telefonu numerius  keicia, gal todel neina prisiskambint  g.gif

Buvau vakar, sakė, kad galima abi iš karto. Tai daba užrašė balandžio 10 d. Tai numeriai gi nuo kovo 19 pasikeitė, o aš pradėjau nuo 20 d. skambinti ir man buvo du skirtingus numerius davę ir abiem tas pats.
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Noriu patarimo. Kuris Šeškinės poliklinikos ginekologas yra geriausias? Maloniai bendrauga ir žinoma yra profesionalus?
Atsakyti
QUOTE(La.lune @ 2009 04 26, 12:08)
Sveikutės  4u.gif

Noriu patarimo. Kuris Šeškinės poliklinikos ginekologas yra geriausias? Maloniai bendrauga ir žinoma yra profesionalus?

Labai gera yra Ulevičienė thumbup.gif
Bet jinai dirba poliklikoje gal tik kartą į dvi savaites , ar net rečiau g.gif
Atsakyti
Labukas.Senei norejau parašyti apie ginekologe Puchas. Viskas, aš ja tikrai keisiu...Nekonkrėti,nekompetetinga,kažkokia paviršutiniška ir visiškai nesigilina į užduotus jai klausimus. Viena karta po ehoskopijos pasake, kad turiu mažų cistų, antra karta kada atėjau ir vėl paklausiau dėl cistų jinai labai nustebo ir pasake kad cistų neturiu,tai būvo ovuliacija blink.gif ir kaip galima pasitikėti tokia gydytoja? Prieš naujosius padariau tepinelio tyrimą,atejau sužinoti rezultatus,ji jo nesurado o paskui "tipo" mes jo nedarem...V.Ž apsimečiau kad "gal ir nedarem"nors man su atmintim dar visai neblogai sekasi. Galečiau dar papasakoti apie ja,bet manau pakanka mano argumetų kodėl ja keisiu. Kaip galima pasitiketi tokia gydytoja kuria viena diena sako viena diaognoze, kita kita ir t.t. Neeikit moterys pas ja,nors žinoma tai jūsų valia.Gal kam jinai visai ir nieko.Ji man irgi visada šypsosi,bet jaučiu kad ta šypsene nenaturali o dirbtiną.
Sėkmes 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 26 balandžio 2009 - 13:34
QUOTE(La.lune @ 2009 04 26, 12:08)
Sveikutės  4u.gif

Mes su sese lankomės pas Hamoudeh. Bet pas jį eilės, mano sesuo užsirašius gegužės pabaigai. doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Prašyčiau atsiliepti tas, kurios gydosi arba yra girdėjusios apie šeimos gydytoją Milienę. Galvoju persirašyti pas ją, taigi labai įdomu būtų išgirsti ar verta ir ar gera gydytoja ji smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Jammin1 @ 2009 04 27, 11:01)
Sveikos  4u.gif
Prašyčiau atsiliepti tas, kurios gydosi arba yra girdėjusios apie šeimos gydytoją Milienę. Galvoju persirašyti pas ją, taigi labai įdomu būtų išgirsti ar verta ir ar gera gydytoja ji smile.gif

Sveika,
"gydytoja" MILIENĖ tai TRAGEDIJA o ne gydytoja. Stebiuosi, kaip jai leidzia is viso verstis gydytojo praktika. Kai pati buvau vaikas, ten kur gyvenom priklausem jos aptarnaujamai apylinkei. Atejusi i namus kai sirgdavau, apkalbedavo visus tame name gyvenancius kaimynus, kas kokius baldus nusipirko, kiek uzdirba kad tiek perka ir t.t. , maza to nekreipdavo demesio i ligonio bukle, o svarbu pletkai. Gerai jei, nesergi arba liga paprasta, taciau jei pasitaikydavo kazkas rimciau, tai ji visikai neismano savo darbo. Ji tinkama tik nedarbingumo lapeliams irasyti.
Kai pati pagimdziau vaikuti, is poliklinikos per kelias dienas ateina gydytoja. Ka jus manot? ta pati izymi Miliene. Apstulbau nuo jos kalbu. Nieko konkretaus , nieko aiskaus neisgirsi. Dave savo kontaktini telefona, ir iseidama pasake" Jei girta nebusiu telefona pakelsiu" blink.gif Kaip cia suprast? gal pokstas? g.gif Paemusi pirmus kudikio israsus is ligonines, atseit uzves kortele, nusinesusi i poliklinika sugebejo juos pradanginti. Su didziausiais triuksmais ir seseliu pagalba buvo atkapstyti tie dokumentai. buvo ideti i kazkokia kortele be uzrasu. Mums pasiseke, kad juos suradom, kitaip butu teke kreiptis i ligonine, kurioje gime musu mazylis, ir prasyti paieskot archyve.
Savo vaika perrasiau is karto pas kita gydytoja, kuria mes labai dziaugiames. Gydytoja atsakinga ir profesionali. O apie "gydytoja" Miliene nesivercia liezuvis pasakyti ne vieno gero zodzio.
Atsakyti
QUOTE(spot13 @ 2009 04 27, 10:27)
Sveika,
"gydytoja" MILIENĖ tai TRAGEDIJA o ne gydytoja. Stebiuosi, kaip jai leidzia is viso verstis gydytojo praktika. Kai pati buvau vaikas, ten kur gyvenom priklausem jos aptarnaujamai apylinkei. Atejusi i namus kai sirgdavau, apkalbedavo visus tame name gyvenancius kaimynus, kas kokius baldus nusipirko, kiek uzdirba kad tiek perka ir t.t. , maza to nekreipdavo demesio i ligonio bukle, o svarbu pletkai. Gerai jei, nesergi arba liga paprasta, taciau jei pasitaikydavo kazkas rimciau, tai ji visikai neismano savo darbo. Ji tinkama tik nedarbingumo lapeliams irasyti.
Kai pati pagimdziau vaikuti, is poliklinikos per kelias dienas ateina gydytoja. Ka jus manot? ta pati izymi Miliene. Apstulbau nuo jos kalbu. Nieko konkretaus , nieko aiskaus neisgirsi. Dave savo kontaktini telefona, ir iseidama pasake" Jei girta nebusiu telefona pakelsiu"  blink.gif  Kaip cia suprast? gal pokstas? g.gif Paemusi pirmus kudikio israsus is ligonines, atseit uzves kortele, nusinesusi i poliklinika sugebejo juos pradanginti. Su didziausiais triuksmais ir seseliu pagalba buvo atkapstyti tie dokumentai. buvo ideti i kazkokia kortele be uzrasu. Mums pasiseke, kad juos suradom, kitaip butu teke kreiptis i ligonine, kurioje gime musu mazylis, ir prasyti paieskot archyve.
Savo vaika perrasiau is karto pas kita gydytoja, kuria mes labai dziaugiames. Gydytoja atsakinga ir profesionali. O apie "gydytoja" Miliene nesivercia liezuvis pasakyti ne vieno gero zodzio.

Siaubelis... blink.gif Gerai, kad prieš persirašydama paklausiau doh.gif Labai ačiū už atsiliepimą 4u.gif Gal dar kas pas ją gydėsi?
Atsakyti
laba,

noreciau suzinoti atsiliepus apie gyd. D. Musiuvienė.
Atsakyti
Tik jokiu budu ne pas Doksiene doh.gif siaubau siaubas patikekit schmoll.gif
Atsakyti
O gal dar kas gerą psixologą rekomenduotų? visai norėčiau pasikalbėti su
profesionaliu(-ia) gydytoju smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Ksėna @ 2009 04 26, 14:31)
Labukas.Senei norejau parašyti apie ginekologe Puchas. Viskas, aš ja tikrai keisiu...Nekonkrėti,nekompetetinga,kažkokia paviršutiniška ir visiškai nesigilina į užduotus jai klausimus. Viena karta po ehoskopijos pasake, kad turiu mažų cistų, antra karta kada atėjau ir vėl paklausiau dėl cistų jinai labai nustebo ir pasake kad cistų neturiu,tai būvo ovuliacija blink.gif ir kaip galima pasitikėti tokia gydytoja? Prieš naujosius padariau tepinelio tyrimą,atejau sužinoti rezultatus,ji jo nesurado o paskui "tipo" mes jo nedarem...V.Ž apsimečiau kad "gal ir nedarem"nors man su atmintim dar visai neblogai sekasi. Galečiau dar papasakoti apie ja,bet manau pakanka mano argumetų kodėl ja keisiu. Kaip galima pasitiketi tokia gydytoja kuria viena diena sako viena diaognoze, kita kita ir t.t. Neeikit moterys pas ja,nors žinoma tai jūsų valia.Gal kam jinai visai ir nieko.Ji man irgi visada šypsosi,bet jaučiu kad ta šypsene nenaturali o dirbtiną.
Sėkmes 4u.gif

Man ji irgi nepatiko. Neisiu daugiau...
Superine gydytoja S.Raksniene buvo, bet isejo verysad.gif verysad.gif
Isvis tikriausiai keisiu poliklinika...
Atsakyti