Įkraunama...
Įkraunama...

Vilniaus Šeškinės poliklinika

Florestina, aciu 4u.gif O del LOR tai juokinga - kaip tik planuoju daryt tonziliu operacija, tai idomu, geriau eiti pries ja ar po jos ir apskritai, koks cia poveikis vairavimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Suomi @ 2009 06 14, 23:43)
Florestina, aciu 4u.gif O del LOR tai juokinga - kaip tik planuoju daryt tonziliu operacija, tai idomu, geriau eiti pries ja ar po jos ir apskritai, koks cia poveikis vairavimui biggrin.gif

Turbūt be tonzilių blogiau vairuojasi lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
laba. nesenai perisrasiua i sia poliklininka, tik dabar bandau internetu uzirasyti pas gin. bet nelabai pavyksta. pasakykite, kaip galima uzisrasyti pas gin.
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 06 16, 13:15)
laba. nesenai perisrasiua i sia poliklininka, tik dabar bandau internetu uzirasyti pas gin. bet nelabai pavyksta. pasakykite, kaip galima uzisrasyti pas gin.

Man rodos, kad internetu galima užsirašyti tik pas šeimos gydytoją.
Papildyta:
QUOTE(Suomi @ 2009 06 14, 22:43)

Čia dėl klausos reikia. 4u.gif
Atsakyti
[quote=
Tik pas šeimos gydytoją galima užsirašyt internetu ir tai 3 savaičių bėgyje mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 06 16, 14:21)
Čia dėl klausos reikia. 4u.gif

Tada man be problemu smile.gif MB pasakytu, kad girdziu pernelyg gerai biggrin.gif Beje, siandien buvau jau prie to kabineto (kitais reikalais vaziavau pro sali), tai dirbo tik nuo 10, per anksti atejau. O moketi, parasyta, reikes jau 45 litus g.gif

Su gimtadieniu mirksiukas.gif 4u.gif

QUOTE(trys gilės @ 2009 06 16, 14:24)
Tik pas šeimos gydytoją galima užsirašyt internetu ir tai 3 savaičių bėgyje mirksiukas.gif

Is sito parasymo gal nelabai aisku: MAX triju savaiciu begyje, bet kartais pasitaiko ir taip, kad kitai dienai laikas yra. Bent jau dabar, vasara smile.gif O pas gin., deja, dar negalima internetu. Laukiu nesulaukiu, kol taip bus galima smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sapokliaka @ 2009 06 10, 09:59)
Siulyciau "nepataikyti" pas gydytoja V.Puchas  doh.gif  Pasirode visiskai nekonkreti, sakinio lietuviskai be akcento ir klaidu nesurezganti, prikiso visokiu reklaminiu popiergaliu  ir kalendoriuku (kaip paauglei)  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Zodziu ispudis tikrai nekoks, lyginant, pvz. su Sonata Raksniene... Fantastiska gydytoja  wub.gif Deja, nebedirba Seskinej....  verysad.gif

Irgi esu rašusi apie šį ginekologė. Mano komentaras apie ja irgi ne pat geriausias ,jeigu netingit paieškokit mirksiukas.gif Bet esme ne tame kad jinai su ancentu kalba ,man tai visiškai nesvarbu schmoll.gif Pačios jos kompetencija kaip gydytojos galėtu būti kur kas geresnė.Paviršutiniška,nekonkrėti ....Vieną dieną sako viena ,ateini kita karta jau visiškai kitaip. Ne ,daugiau pas ja nebeeisiu schmoll.gif Jau apsisprendžiau kad lankysiu mūsų gydytoja-vyra biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ksėna: 16 birželio 2009 - 16:39
pasiskambinau ir uzisrasiau pas gin.S.Hamoudek, spec. kad cia radau daug geru atsiliepimu.
bet buvo laisva tik liepos 27 d, tai kaip ilgai reik laukti.....

ryt eisiu isbandyti savo seimos nauja gyd. kazin, ka nesti dovanelei?
bet pagalvoju, o kam, juk tai jos darbas.
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 06 17, 07:58)

jo... tokiais tempais ir kojas galima pakratyt... kosmaras.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Maia @ 2009 06 17, 07:58)
pasiskambinau ir uzisrasiau pas gin.S.Hamoudek, spec. kad cia radau daug geru atsiliepimu.

ryt eisiu isbandyti savo seimos nauja gyd. kazin, ka nesti dovanelei?
bet pagalvoju, o kam, juk tai jos darbas.

Tiesiog gydytojas nuo birželio 15 iki liepos 15 atostogauja. Man sesuo sakė. Ten jai reikia kažkokį PAP testą daryti - tai pats gydytojas ją užrašė po liepos 15.
Papildyta:
QUOTE(Suomi @ 2009 06 16, 15:33)
Tada man be problemu smile.gif MB pasakytu, kad girdziu pernelyg gerai biggrin.gif Beje, siandien buvau jau prie to kabineto (kitais reikalais vaziavau pro sali), tai dirbo tik nuo 10, per anksti atejau. O moketi, parasyta, reikes jau 45 litus g.gif

Su gimtadieniu mirksiukas.gif  4u.gif

Aš praeidnėjau balandį dėl teisių ir dėl darbo tuo pat metu ir už viską 40 Lt mokėjau. g.gif

Ačiū.
Atsakyti
Noriu ir as parasyti apie viena ginekologe - J.Vitko...
Siaubas, niekam nelinkeciau doh.gif Seskines poliklinikai priklausau nuo pilnametystes, jau daugiau kaip 10 metu. Buvau papuolusi pas Uleviciene wub.gif , Vasjanova, Ramanauskiene, S.Raksniene wub.gif ir nei vienai neturejau priekaistu... Nu bet sita blink.gif blink.gif blink.gif
Zodziu grubesnes ir labiau neetiskos gydytojos apskritai nesu sutikusi niekur.... doh.gif
Informacijos nesuteikia absoliuciai jokios, i klausimus atsako pakeltu tonu, o galiausiai isreze "ar aisku jums? " doh.gif Nesuvokiu, is kur pas jauna moteri tiek bjaurumo..... verysad.gif Gal siaip gyvenimas nesiseka, bet tuomet nevertetu su zmonemis dirbti..... unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kai kvepejo liepomis: 14 liepos 2009 - 16:05
Sveikos:)

jau kelias dienas bandau prisiskambint užsirašyt pas ginekologę, bet vis užimta doh.gif ar čia tik aš taip pataikau, arba gal vėl nr pasikeitė. skambinau 252 57 80 ir 252 57 87 ir 246 86 52.
gal kas galėtų pasakyt tikrąjį nr? bigsmile.gif
Atsakyti