Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas, įrengimas?

mamute
matau glaudžiai susijusi su plytelių klojimu, gal vyras deda, ar pati smile.gif tai kiek kainuotų plytelių klojimas jei klojama idealiai?plytelės grindims 30x60 vienoje patalpoje, kitoje 31,6x31,6, o sienoms 23x40, sienų plytelės kelių rūšių,dydis vienodas bet reikia dėti pagal papieštą projektą??
Atsakyti
man tai logikos sitame truksta tame, kad -jei plyteles kreivos sleivos, tai juk ir darbo daugiau. automatiskai nuo to gali kilti kaina. ir teiginys, kad "priklauso kokios kokybes norite" pats savaime netenka prasmes.

geras plytelscikas deda maximaliai gerai visada. net kai plyteles pusetinos, jis savo darba padarys maximaliai gerai kiek tai imanoma, nes kitaip tesiog dirbti nemoka wink.gif

o visokie ale jurgeliai meistreliai, tai tikiu, kad viska gali doh.gif
Atsakyti
na gerai, o jeigu aš jurgelio meistrelio paprašysčiau išdėlioti man mozaiką
piešinio nežinočiau, jam reikėtų sugalvoti, kiek man tai kainuotų?
Atsakyti
turiu du pazystamus plytelscikus,tai nei vienas nei kitas maziau kaip uz 35lt nededa,o uz 35lt kaip sudetu tai turbut butu graudu ziureti.. uz 40lt maciau suklyjuotas tai tikrai graziai,pats netikejau,kad taip graziai gausis nes plyteles grindines pigios ir krastiniu skirtumai net po 2mm buvo.bet klyjuoja po 40lt..na gal 15x15 uz tokias imtu po 45lt,bet kad po 50lt imtu taip dar negirdejau is to klyjuotojo.
Atsakyti
Tarkime,mums kaina pakilo,kai paprašiau plytelių kampus suleisti,o ne dėti plasmasinį kraštuką(tikiuosi suprantamai parašiau).Tas pats ir su vonia buvo,nesutikau,kad dėtų plastikinę juostą aplink vonią,teko jiems plyteles pjaustyti ir dar papildomai kažką tvirtinti,kas be abejo kainavo brangiau.Bet sudėjo thumbup.gif ,už ką aš jiems be galo dėkinga,taip puikiai apskaičiavo,kad plytelės,tos kur ant sienų kampuose, vienodai nupjautos,tiek iš vieno tiek iš kito krašto,jos vienodo dydžio gaunasi,matyt pradeda dėti nuo centro.Santechnikai atėję gyrė,sakė jau senai matė,kad taip puikiai būtų sudėta thumbup.gif Kokybė dar ir nuo to priklauso,ne tik nuo suklojimo lygumo,dar ir centrai turi būti apskaičiuoti.O jeigu klijuojamas plotas didelis?Tarkime pas mus vienodomis plytelėmis išklijuota koridorius,atskira nuo svetainės virtuvė be durų, ir pati svetainė?Įsivaizduojate,kiek kampų?O nuo kur klijuoti,juk norisi,kad visur gražiai atrodytų,kad nebūtų svetainėje gražu,o koridoriuje,jau po pusę plytelės matomiausioje vietoje.Kol darbas neprasidėjo,net negalvojau,kad tai sudėtinga,o,kai bandymui plyteles ant grindų išdėliojo,tai užsičiaupiau greitai.Bet padarė gerai.
Atsakyti
kokiam cia miesta tokie stebuklingi meistrai ?
isdeliojmo plana tai as esu paruosusi pati blush2.gif ale gal ir vertetu svetaines grindims pasisamdyti kad graziai graziai suklotu, visgi plotas ziaurus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 09 17, 13:13)
kokiam cia miesta tokie stebuklingi meistrai ?
isdeliojmo plana tai as esu paruosusi pati  blush2.gif ale gal ir vertetu svetaines grindims pasisamdyti kad graziai graziai suklotu, visgi plotas ziaurus  doh.gif

Kaune.Nemanau,kad stebuklingi,tiesiog savo darbą išmanatys ir tiek.
Atsakyti
mums dabar deda po 40lt/kvm plius suleidimai po 40lt uz tiesini metra.. angu isjovimai 10 lt vienetas.
pries pradedant dirbti neklause kokios kokybes norim smile.gif , o pasake kas ir kiek kainuos ...
Atsakyti
va tas vat "mažų" plytelių- vadinamos mozaikos klijavimas yra sudėtingas darbas. už jį imama brangiau. o pats visų plytelių pasirinkimas- šeimininkų norai ir įsakymai. kaina labai kinta žiūrint sienų lygumą, ar senos plytelės nudaužytos ir t.t. kvadratūra- bendra- ir sienų ir grindų
Atsakyti
QUOTE(une @ 2007 09 17, 10:59)
man tai logikos sitame truksta tame, kad -jei plyteles kreivos sleivos, tai juk ir darbo daugiau. automatiskai nuo to gali kilti kaina. ir teiginys, kad "priklauso kokios kokybes norite" pats savaime netenka prasmes.

geras plytelscikas deda maximaliai gerai visada. net kai plyteles pusetinos, jis savo darba padarys maximaliai gerai kiek tai imanoma, nes kitaip tesiog dirbti nemoka wink.gif

aš dar pridėčiau, kad geras plytelių klojėjas net nesiims dirbti su pusėtinom plytelėm. Kad savo vardo neterštų. Todėl kad darbas, kurį atlieka plytellių klojėjas - jau paskutinis galutinis vaizdas. Ar lygiai išbetonuotos grindys, ar statūs kampai, ar padarytas reikalingas nuolydis į reikiamą pusę, ar teisingai išdėstyti raštai - visi "kankorėžiai" tenka plytelių klojėjui. Niekas nepagalvoja, kad gal šeimininkai nusipirko brokuotas plyteles, kad gal betonuotojai kreivai išbetonavo...

QUOTE(vandene6 @ 2007 09 25, 21:47)
va tas vat "mažų" plytelių- vadinamos mozaikos klijavimas yra sudėtingas darbas. už jį imama brangiau. o pats visų plytelių pasirinkimas- šeimininkų norai ir įsakymai. kaina labai kinta žiūrint sienų lygumą, ar senos plytelės nudaužytos ir t.t. kvadratūra- bendra- ir sienų ir grindų

man atrodo, už mozaiką nėra atskiros m2 kainos. Tada tariasi dėl darbo valandos įkainio (pavyzdžiui, 20 - 25 litai). Jeigu karpo plyteles iš tinkliuko, ir deda, tai net neįsivaizduoju, kokia gaunasi galutinė m2 kaina. O jei dar reikia ir tas 2,5x2,5 perpjaut prie angų... Kaina stulbinanti....
Atsakyti
Mes dabar dėjom virtuvėje plyteles, tai mokėjom 30Lt už kvadratą, ir dar dėjom vieną sieną dekoratyvinėm tokiom plytom tai už jų dėjimą sumokėjom 400lt, o kvadratų buvo apie 4, bet jas labai sunku dėt, dėl to ir kaina žymiai didesnė.
Atsakyti
sveikos,
norejau pasidometi jusu, kaip turinciu patirties. Jungiu tualeta su voniai viena. Keiciu vamzdzius, perstatau gyvatuka, pajungiu skalbenke, duso kabina, kriaukle ir tulika. Uz darba paprase 1200 - 1600, priklausomai nuo to, kaip ten viskas supuve ir kiek teks darbo idet. Tai normali kaina?
Atsakyti