Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas, įrengimas?

QUOTE(paiduke @ 2007 09 15, 14:59)
man vienas plytelščikas irgi pasakė, kad kaina priklauso, kokios kokybės noriu, nu ką aš žinau  stupid.gif o šiaip kaina pradedant 35lt

na aš atsakysiu, kodėl kaina priklauso nuo to, kokios kokybės reikalajuate. O būna vat kaip: nusiperka ponios ir ponai plyteles neaisku kokios rūšies ir kokybės, nevienodų išmatavimų, nulankstytais kampais ir aišku reikalauja, jog išklijuota būtų nuostabiai. Vat todėl ir priklauso kaina nuo kokybės.
Papildyta:
QUOTE(MELDA @ 2007 09 15, 13:46)
o tų pačių didžiausių, grindinių?

70 lt/m2 ant idealiai lygių grindų, jei reikalingas lyginimas kaina kinta.
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2007 09 15, 16:06)
na aš atsakysiu, kodėl kaina priklauso nuo to, kokios kokybės reikalajuate. O būna vat kaip: nusiperka ponios ir ponai plyteles neaisku kokios rūšies ir kokybės, nevienodų išmatavimų, nulankstytais kampais ir aišku reikalauja, jog išklijuota būtų nuostabiai. Vat todėl ir priklauso kaina nuo kokybės.
Papildyta:

Nu siaip man vistiek neaihsku. Kodel klinkeristai neima uz plytos nelygumus? Kodel yra fiksuota kaina ir tiek. As tai suprantu taip, jeigu zmogus klausia kokios kokybes nori vadinasi ishvis blogai dirba, nes bent man neaishku,nesuprantama kaip glima dirbti blogai arba gerai, arba dirbi arba nea.

Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2007 09 15, 17:06)
Papildyta:

Cia jau is fantastikos srities.Taip iseina,kuo didesne plytele,tuo didesne kaina?
Realiai apie 40lt/m.
Atsakyti
o as zinokite siek tiek suprantu kad priklausomai nuo pageidaujamos kokybes kinta kaina. MB pirma karta gyvenime klijuoja plyteles katilineje, kuiciasi jau kelinta diena, bet tai stengiasi labai, ir mano akim sudeda neblogai, jei darytu greiciau nereiketu tiek laiko taikyti...
ypac jei gridnys nelabai lygios.. va su sienom tai kazkaip ir taip greitai darbas einasi, tai ten maziau skirtusi laikas ar labai lygiai taikant ar nelabai, o ant grindu tai labai skriasi..
Atsakyti
QUOTE(Pigassila @ 2007 09 15, 20:41)
Cia jau is fantastikos srities.Taip iseina,kuo didesne plytele,tuo didesne kaina?
  Realiai apie 40lt/m.

??? pačios mažiausios 70lt , vidutinės, standartinės 40lt, o didžiausios vėl brangiau-70lt už kvadratą???
Atsakyti
QUOTE(Braske06 @ 2007 09 15, 17:09)
Nu siaip man vistiek neaihsku. Kodel klinkeristai neima uz plytos nelygumus? Kodel yra fiksuota kaina ir tiek. As tai suprantu taip, jeigu zmogus klausia kokios kokybes nori vadinasi ishvis blogai dirba, nes bent man neaishku,nesuprantama  kaip glima dirbti blogai arba gerai, arba dirbi arba nea.

jei meistras klausia, kokios kokybės nori klientas ir paaiškina, kokia kokybė gausis uz sutartą kainą su jo pasirinktom plytelėm tai jis SUPRANTA ką dirbą, o jei net neziuri i plytelių kokybę tai kazi ar su tokiu meistru is viso verta kalbeti?
Papildyta:
QUOTE(Pigassila @ 2007 09 15, 20:41)
  Realiai apie 40lt/m.

jo, iš fantastikos srities, jei piniginė tuščia arba jei įrenginėjamas tvartas lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2007 09 15, 21:45)
o as zinokite siek tiek suprantu kad priklausomai nuo pageidaujamos kokybes kinta kaina. MB pirma karta gyvenime klijuoja plyteles katilineje, kuiciasi jau kelinta diena, bet tai stengiasi labai, ir mano akim sudeda neblogai, jei darytu greiciau nereiketu tiek laiko taikyti...
ypac jei gridnys nelabai lygios.. va su sienom tai kazkaip ir taip greitai darbas einasi, tai ten maziau skirtusi laikas ar labai lygiai taikant ar nelabai, o ant grindu tai labai skriasi..

thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mamute @ 2007 09 16, 00:43)
jei meistras klausia, kokios kokybės nori klientas ir paaiškina, kokia kokybė gausis uz sutartą kainą su jo pasirinktom plytelėm tai jis SUPRANTA ką dirbą, o jei net neziuri i plytelių kokybę tai kazi ar su tokiu meistru is viso verta kalbeti?
Papildyta:
jo, iš fantastikos srities, jei piniginė tuščia  arba jei įrenginėjamas tvartas lotuliukas.gif
Papildyta:
thumbup.gif

Gerai paieskojus galima rasti ir uz 150lt/m2,bet tai nereiskia kad uz tokia kaina sudes geriau.Surast kas daro brangiau daug smegenu nereikia,o pigiau...
Praplove Jums meistriukas smegenis,tai dabar ir mokat lotuliukas.gif
kaip gali meistras sakyti kokia kokybe gausis?Kokybe turi buti gera,o ne kaip gausis.Jei nemoka dirbt tai aisku kaip gausis,Kad nuo plyteliu kainos priklauso kokybe tai tikiu,bet kad nuo darbo kainos?Arba moka deti arba ne.Tam kuris nemoka deti,mokek kad ir 200 lt/m2 jis vistiek neismoks deti.
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 09 15, 21:45)

tai tavo vyras matyt ne plytelių klojėjas, nes klausti kokios kokybės nori klientas ir pagal tai kainą sako, net nematęs plytelių kokybės, gali tik pradedantysis.
Atsakyti
tai zinoma ne klojejas, gi rasiau pirma karta gyvenime tai daro.. tiek kad kol nebuvau maciusi kaip tai daroma, isivaizdavau kad yra paprasciau, ypac su grindim. todel ir sakau- manau tikrai gali skirtis kaina jei pvz plyteliu kampu aukscio skirtumas bus 0 arba 0.5 mm. nes pvz jei grindys kreivos ir dar nuolydis formuojamas tai iki 0 suleisti jetaus jetaus kiek laiko suryja..
Atsakyti
QUOTE(Bomba @ 2007 09 16, 15:05)
tai zinoma ne klojejas, gi rasiau pirma karta gyvenime tai daro.. tiek kad kol nebuvau maciusi kaip tai daroma, isivaizdavau kad yra paprasciau, ypac su grindim. todel ir sakau- manau tikrai gali skirtis kaina jei pvz plyteliu kampu aukscio skirtumas bus 0 arba 0.5 mm. nes pvz jei grindys kreivos ir dar nuolydis formuojamas tai iki 0 suleisti jetaus jetaus kiek laiko suryja..

aš jau kartojuosi lotuliukas.gif , bet dar kartą sakau, paklausus patyrusio plytelščiko už kiek jis deda plyteles, jis negali sakyti, kad kaina priklauso nuo to kokios kokybės norėsim, o jei taip klausia, tai jis pradedantysis
gali tai priklausyti nuo sienų, grindų, plytelių lygumo, bet tik ne nuo to, kokios kokybės reikia, idealiai, gerai, ar bile kaip, juk jei kreivos plytelės, nesueina kampai, tai nepadarys idealiai, čia jau aišku, bet juk plytelių net nematę paklausus kainos sako "žiūrint kokios kokybės reikalausit" doh.gif
Atsakyti
QUOTE(paiduke @ 2007 09 16, 15:36)
aš jau kartojuosi lotuliukas.gif , bet dar kartą sakau, paklausus patyrusio plytelščiko už kiek jis deda plyteles, jis negali sakyti, kad kaina priklauso nuo to kokios kokybės norėsim, o jei taip klausia, tai jis pradedantysis
gali tai priklausyti nuo sienų, grindų, plytelių lygumo, bet tik ne nuo to, kokios kokybės reikia, idealiai, gerai, ar bile kaip, bet juk plytelių net nematę paklausus kainos sako "žiūrint kokios kokybės reikalausit" doh.gif

manau jog šita diskusija jau gaunasi beprasmė. "juk jei kreivos plytelės, nesueina kampai, tai nepadarys idealiai, čia jau aišku, " gal ir nepadarys, bet jei mokėsi daugiau kad meistrui apsimokėtų klijuoti tai gal ir padarys jei žiūrinės kiekvieną plytelę, atrinkinės ir t.t. nenoriu įžeisti, bet man atrodo, kad nelabai suprantat apie ką čia kalba eina.
Papildyta:
QUOTE(Pigassila @ 2007 09 16, 10:48)
Gerai paieskojus galima rasti ir uz 150lt/m2,bet tai nereiskia kad uz tokia kaina sudes geriau.Surast kas daro brangiau daug smegenu nereikia,o pigiau...
Praplove Jums meistriukas smegenis,tai dabar ir mokat  lotuliukas.gif
kaip gali meistras sakyti kokia kokybe gausis?Kokybe turi buti gera,o ne kaip gausis.Jei nemoka dirbt tai aisku kaip gausis,Kad nuo plyteliu kainos priklauso kokybe tai tikiu,bet kad nuo darbo kainos?Arba moka deti arba ne.Tam kuris nemoka deti,mokek kad ir 200 lt/m2 jis vistiek neismoks deti.

"Praplove Jums meistriukas smegenis,tai dabar ir mokat lotuliukas.gif " - na jau na, tik nereikia daryti tų išvadų, net juokas ima.

Papildyta:
QUOTE(Bomba @ 2007 09 16, 15:05)

nu va čia tai matosi, kad žmogus žino ką šneka mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mamute: 16 rugsėjo 2007 - 22:00
Klaipėdoj ir aplink ją kainos maždaug 35-50 Lt./m2, bent jau užtiek kaimynams daro.
Atsakyti