Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas, įrengimas?

Upokšnis,2011 01 07, 08:04 Man tai kosminės kainos doh.gif
Kodėl dubliuojasi 1 ir 2 punktai (dažymas)?
- As nezinau, ir man paciam klausimas tas pasistojo, del sito reikes klausti dar.

8. Kokiu būdu slenkstį formavo? Papildomai dėjo lentą, prisuko metalinę juostelę, dėjo kampą laminato užbaigimui?
- Atsinese is rusio ten likusia atsargine svetaines laminato lentele, ispjove ir uzpilde jos dalimis duru tarpa tarp svetaines ir miegamojo. Metaline juostele dejo ten, pats ja pirkau.

11. Kaip formavo angokraščius? Gražiai nuglaistė? Dėjo aliuminius kampelius ir juos glaistė (jei taip - už juos dar paskaičiuota)?
- dejo kampelius, lygtai graziai, as ne specas ir nemoku lb preciziskai tikrint.

12 ir 13. Kokio dydžio vonia, kad už jos aptaisymą 10 kartų didesnė suma nei už vamzdžius?
- Vonia paprasta skardine Kaldewey, 180x80cm dydzio

14. Kur dar montavo g/k?
- sito nzn, klausiu pats veliau.

15. Ventiliacinę anga. Specialiai formavo kitoje vietoje, ar toje pačioje vietoje plytelėm apklijavo?
- specialiai formavo, dvi, skirtingos formos. Vienoje bus ventiliatorius, ja padare apvalia iskart, dejo nutekamojo vamzdzio gabala. O kita pagal groteles, staciakampe padare.

18. Už papildomus darbus nemokėčiau schmoll.gif Jo problema, kad sutinka kabinti lubas ir vienas nepakabina.
- as nevisai tuo patenkintas, kad turiu uz antraji moketi. Bet lubu plokstes pirkau placias 58.5x270cm, vienam islaikyt neimanoma, o isankstine samata skaiciuojant nebuvo zinoma kokias plokstes imsiu. Itariu jei butu siauros 20cm dailylentes - antro nebutu reikeje.
Atsakyti
QUOTE(aviliux @ 2011 01 07, 20:07)

Gal galit nuotraukas atsiųsti? Būtų aiškiau, už ką ir kodėl tiek reikia mokėti 4u.gif
Atsakyti
laba diena, reikia jusu patarimo smile.gif kadangi nelabai gaudausi kokios dabar yra kainos smile.gif kaip manote ar cia normalu yra 850 Lt uz darba, uz 17 kv.m. plyteliu dejima, 17 kv.m. lubu dazyma, ir 7 kv.m. koridoriaus nudazyma ir 9 kv.m. virtuves dvieju sienu nudazyma ? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(aviliux @ 2011 01 06, 23:17)
Plyz pakritikuokit kainas http://picasaweb.goo...163376640312082
Darbai jau atlikti. Veiksmas Vilniuje, dirba vienas zmogus, privaciai, pinigai i rankas.
18.Papildomi darbai 200lt - tai dvi dienas dirbo jo draugas, padejo kabinti lubas.
Man tos lubos islindo per gerkle - norejau graziu, emiau popierines plokstes Interior51 po 30lt/m^, plius apvadai plastikiniai ir gipso profiliai dar kokie 200lt. Darbas gaunasi 31lt/m^, bendroj sumoj lubu kvadratas ~80 lt. Nenormaliai kazkaip.
Dar liko lubu kabinimas ir plyteliu klijavimas vonioje, uz tai bus atsiskaitoma atskirai.

Su kuo sutikt, del ko deretis?

na vonios užtaisymas tikrai daugoka, glaistymas su dažymu, bet aišku jai taip sutarei tai išanksto reikėjo derėtis. bet už papildoma darbą tai tikrai nemokėk, čia jo problemos kad vienas nepadirba, ir išvis ką jie prie 12 kv dvi dienas dirbo? biggrin.gif kas ten per lubos smile.gif
hmm bet ištikro labai gudriai čia, pavyždžiui sutariu padaryti virtuves remontą už +-1000 , tada pasiimu 6 draugus ir gaunate sumokėti 7000 smile.gif (krizinis verslo planas)
Atsakyti
QUOTE(mur`miaw @ 2011 01 08, 10:43)
laba diena, reikia jusu patarimo smile.gif kadangi nelabai gaudausi kokios dabar yra kainos smile.gif kaip manote ar cia normalu yra 850 Lt uz darba, uz 17 kv.m. plyteliu dejima, 17 kv.m. lubu dazyma, ir 7 kv.m. koridoriaus nudazyma ir 9 kv.m. virtuves dvieju sienu nudazyma ?  4u.gif

Na kvadratura tai nieko dar nesako nes neaišku kiek ir kokių darbų daryti papildomai reikės.
Pas mus reikejo plytelemis suklijuoti vonia ir virtuve. Nudazyti vonios lubas ir tarkim virtuves lubas ir sienas.
Plyteliu: 26 kv. m. x 20 Lt. 520 Lt. + 8 m 45 laipsniu suleisto kampo tai papildomai 80 Lt. Dar sienų paruošimas, dėžučių sumontavimas ir t.t. kainavo apie 300 Lt. Is viso 900.
Aisku sake jeigu butu daugiau dezuciu visokiu tai butu emes uz begini metra ir tas dezutes paskaiciuotu kitaip.
Dažymo: 42 kv. m. po 15 Lt. Čia du kartus špakliavo, vieną kartą gruntavo ir du kartus dažė. viso 630 Lt.
Beje darbų tas meistriukas darė daugiau, nes toks skrupulingas pasirodė ir nors sakė, kad neuzsiima - vis tiek įkalbejom smile.gif.
Paskaičiuok.... Tik neapsigauk, nes mes jau nebrangiai dareme, o kai gaunasi is viso pigiai tai su tokiais susiduri, kad neduok dieve.
Nes... atsitiko nelaime po menesio.... Kaimynai užpylė. Sušlapo virtuvės ir kolidoriaus sienos.... Lekiau iš darbo ir galvojau šakes!!! Bet ten kur jis darė nieko praktiškai neatsitiko. Lubos siek tiek pakeitė spalva, o sienom nieko. Bet kolidoriuje, kur pries tai buvo daryta tai dažai nusilupo....
Paskambinom savo meistriukui, kad jis užsiimtu mums pataisyti virtuvės lubas ir suremontuotu kolidoriu tai tuo metu negalejo, o del to, kad kolidoriuje nusilupo dažai su glaistu (ne jo daryta) pasakė, kad kaip padaryta taip ir laiko....
O už kolidoriaus nudažymą pries metus mokėjome berods po 12 Lt. Ir taip greitai ten tas specas viska padarė jog net nesitikėjo.... Ir svarbiausiai tuo pačiu buvo remontuotas dar ir kambarys... Tai man tos sienos tokios nemielos dabar atrodo smile.gif
Atsakyti
Pasiskaiciau apie plyteliu klojeju kainas po 15-20 Lt ir pati tiek moketi uzsinorejau tongue.gif Mums pavyksta rasti pigiausiai (kad butu kazkokios rekomendacijos is paslaugas gavusiuku) po 25 Lt. Gal kas galetu pigesniu rekomeduoti blush2.gif Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mijja @ 2011 01 11, 16:21)
Pasiskaiciau apie plyteliu klojeju kainas po 15-20 Lt ir pati tiek moketi uzsinorejau  tongue.gif Mums pavyksta rasti pigiausiai (kad butu kazkokios rekomendacijos is paslaugas gavusiuku) po 25 Lt. Gal kas galetu pigesniu rekomeduoti  blush2.gif Aciu 4u.gif

Šitas apie kuri rašiau tai kiek žinau daug darbo dabar turi, o Kaune ir apie Kauną gerai klijuojanti po 20 Lt tai žinau, bet man atrodo į Vilnių nevažiuoja...
Pas kelis draugus klijavo tai tokiu juvelyrinių smulkmenų darė, kad stebėjomės. Tik aišku dirba ilgiau. Ir atsakingas meistriukas, jau ką pasako tą ir daro... Draugai norėjo, kad greičiau padarytu tai atvažiuodavo 5-6 ryto ir dirbdavo iki 6-7 vakaro. Aišku namas buvo negyvenamas, nes kitaip šeimininkai turbut nuprotetu lotuliukas.gif
Jei ka galiu imesti į AZ kontaktus, gal pavyks susitarti.
Atsakyti
QUOTE(apdaila* @ 2011 01 08, 13:35)
  na vonios užtaisymas tikrai daugoka, glaistymas su dažymu, bet aišku jai taip sutarei tai išanksto reikėjo derėtis. bet už papildoma darbą tai tikrai nemokėk, čia jo problemos kad vienas nepadirba, ir išvis ką jie prie 12 kv dvi dienas dirbo? biggrin.gif kas ten per lubos smile.gif
hmm bet ištikro labai gudriai čia, pavyždžiui sutariu padaryti virtuves remontą už +-1000 , tada pasiimu 6 draugus ir gaunate sumokėti 7000 smile.gif (krizinis verslo planas)
Ten biski as su tom lubom prakola padariau. Man lb patiko sienu dailylentes Interior51 estiskos, 58.5x270cm. Uzsimaniau jas lubose pakabint. Tik kai nupirkau, atveziau ir pradejo kabint pasirode kad jos is popieriaus padarytos, toks minkstas kartonas 10mm. Nu vienzo vargo buvo, nes krastai buvo nuplanuoti uzbaigti plastikiniais uzbaigimais, tais gulscios U formos, o i juos telpa tik 8mm storio plokste ir as juos jau buvau nupirkes kartu. Tos placios plokstes pacios nesilaiko nes silpnas minkstas popierius - tepe klijais ir prisukinejo medvarzciais prie gipso profiliu, tada meistrai pjauste tuos plastikinius U uzbaigimus i gulscia L ir klijavo krastuose kad uzdengti medvarzcius.
Bet pabaigus vaizdas man lb grazus, cia aisku skonio reikalas. Ten tokia kaip medziaga aptraukimo imitacija, tarsi drobe
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviliux: 12 sausio 2011 - 10:20
QUOTE(aviliux @ 2011 01 12, 11:17)
Ten biski as su tom lubom prakola padariau. Man lb patiko sienu dailylentes Interior51 estiskos, 58.5x270cm. Uzsimaniau jas lubose pakabint. Tik kai nupirkau, atveziau ir pradejo kabint pasirode kad jos is popieriaus padarytos, toks minkstas kartonas 10mm. Nu vienzo vargo buvo, nes krastai buvo nuplanuoti uzbaigti plastikiniais uzbaigimais, tais gulscios U formos, o i juos telpa tik 8mm storio plokste ir as juos jau buvau nupirkes kartu. Tos placios plokstes pacios nesilaiko nes silpnas minkstas popierius - tepe klijais ir prisukinejo medvarzciais prie gipso profiliu, tada meistrai pjauste tuos plastikinius U uzbaigimus i gulscia L ir klijavo krastuose kad uzdengti medvarzcius.
Bet pabaigus vaizdas man lb grazus, cia aisku skonio reikalas. Ten tokia kaip medziaga aptraukimo imitacija, tarsi drobe

Nezinau, as tai ko nesuprasdavau tai kartu važiuodavom su meistru, arba jis pats ko reikėdavo nupirkdavo. Aišku jis už tuos važinėjimus pinigėlių paprasė, bet neperdaugiausiai... Suremontavom vonia ir virtuvę, jisai pats važiavo medžiagų gal kokius keturis kartus, o į sąmatą įtraukė vos 30 Lt
Papildyta:
Tiesa, o ar negasdino meistrai, kad tos popierinės dailylentės ant lubų pralinks nuo drėgmės?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Liepsnele111: 12 sausio 2011 - 11:57
ar normali kaina uz plyteliu klojima 25 - 30lt, cia klaipedoje
Atsakyti
Manau, normali, kiek aš skambinau, tai tokia kaina ir yra.
Atsakyti
Negasdino, nes nupirko daug skystu viniu kliju ir daznai taskus dejo, na kur gipso profilis UD ar CD susiliecia su ta plokste. Kadangi profiliu ten nemazai buvo tai manau kad viskas ok bus su tuom. Beto is kur dregme miegamajame. I vonia tai plastikines kabinsiu ~20x270cm
del pirkimu ir atvezimu tai isanksto pasake kad jama 15% nuo pirkiniu sumos. Cia daug ar ne?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aviliux: 12 sausio 2011 - 18:50