gal kas zinote kiek meistrai ima uz salto vandens stovo, bei kanalizacijos vamzdzio keitime bute? Sako 500lt darbas plius ~500lt medziagos. man cia atrodo labai brangu
QUOTE(Elzė @ 2011 02 01, 17:02)
gal kas zinote kiek meistrai ima uz salto vandens stovo, bei kanalizacijos vamzdzio keitime bute? Sako 500lt darbas plius ~500lt medziagos. man cia atrodo labai brangu
del stovo nezinau, bet visai nesenai keitemes kanalizacijos vamzdi, tai apie 300 lt isejo, cia jau su medziagom . Aisku priklauso tikriausiai kokio ilgio gal ta jusu kanalizacija.

QUOTE(Elzė @ 2011 02 01, 19:02)
Zinokyte mazdaug tiek ir gausis, nes gaunasi 2 stovai ir kanalizacija bute. Cia normali kaina, nebent kazkiek sutaupysyte ant medziagu.
QUOTE(astiti @ 2009 01 26, 16:37)
lubų ir sienų tinkavimas
-sienų dažymas
-tapetų klijavimas
mes uz viska bendrai sumokejom 600Lt 14 kv kambarys
viena siena tapetavo, o kitas daze. dirbo moteriske, bet labai graziai padare 
-sienų dažymas
-tapetų klijavimas
mes uz viska bendrai sumokejom 600Lt 14 kv kambarys

mes nesenai Justiniškėse butą remontavome,tai mums pasisekė radome puikų glaistytoja-dažytoja.Visai gražiai ir nebrangiai padarė tai likom su vyru labai patenkinti.Po 15Lt už kvadratini metrą kainavo.Tai galiu drąsiai rekomenduoti jei kam reikia Vilniuje.
Papildyta:
QUOTE(aistukas @ 2011 01 26, 11:05)
Sveiki,
gal kas pasakytų, kiek dabar gali kainuoti:
1. sienų perdažymas
2. trukiu lubose uztaisymas ir uzdazymas.
gal kas pasakytų, kiek dabar gali kainuoti:
1. sienų perdažymas
2. trukiu lubose uztaisymas ir uzdazymas.
Aiste,
mes nesenai panašius remontus pasidarėm tai likom patenkinti dažytojo darbu,ir darbų kaina.Kainavo mums sienų perdažimas,ir įtrūkimu užtaisymas po 15Lt už kvadratą.
Kreipkytes i rangovus, taip ir sakykyt reikia pasiulimo, tai daroma nemokamai.
kiek +/- kainuoja irengti 2 kambariu buta (57 m2) su daline apdaila be baldu?

kiek kainuotų Vilniuje sienų ir lubų apšiltinimas su pilnu sutvarkymu, glaistymu, dažymu?

QUOTE(bugagašenka @ 2011 03 28, 22:56)
kiek kainuotų Vilniuje sienų ir lubų apšiltinimas su pilnu sutvarkymu, glaistymu, dažymu? 

be apsiltinimo mokejau po 15-18
Gal gali kasnors pakonsultuoti? Įdomu, kokius darbus reikia atlikti, norint nudažyt sienas? Jos plikos, namas blokinis. Kaip suprantu reiktų špakliuoti, nes daug skylučių yra ir pan., sienos nelygios.
Kambarys ~17kv.m. Kazin kiek atsieitu perkant medziagas sienu paruosimui dazymui. Apie dazus nekalbu, domina pats paruosimas: glaistymas, gruntavimas koks ir pan. Esu zalia tame reikale, norisi bent preliminariai zinoti suma.
Aciu tiems, kurie gales uzvest ant kelio, kokius darbus reikia atlikti ant pliku sienu pries dazyma.