Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek kainavo buto remontas, įrengimas?

QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 27, 16:24)
nepasiseke  g.gif  cia ta kaina ir yra 1.20lt turbut biggrin.gif as niekuo neisskirtine  schmoll.gif

Paskaityk
QUOTE(Jurgitak @ 2007 05 17, 11:23)
Už vandens nuleidimą iš sistemos 150 Lt
Už radiatorių pakeitimą - 130 Lt
Vilniuje

Atsakyti
tai cia moketi reikia tada kai sildymo sezonas yra tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 27, 16:48)
tai cia moketi reikia tada kai sildymo sezonas yra tongue.gif

Koks skirtumas sildymo sezonas ar ne sildymo cool.gif Vanduo juk vienas ir tas pats, moki juk uz isleista vandeni cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo išprotėjusi: 27 birželio 2007 - 19:05
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 27, 20:04)
Koks skirtumas sildymo sezonas ar ne sildymo  cool.gif  Vanduo juk vienas ir tas pats, moki juk uz isleista vandeni  cool.gif

lotuliukas.gif seip man tai zydrai melyna kas kur kaip ten ka leidzia ir pan. as sakau kaip yra, o ko tu taip priesiniesi tai nesuprantu schmoll.gif gi sakau kad viska darem oficialiai, turejom planeli, isikvietem mus aptarnaujancia firma kaip buvo liepe energijos tinklai, sumokejom lita nu ir pasikeitem tuos radijatorius.. vandeni kad nuleido girdejom.. kad sistema uzpilde pajautem, nes biski vandens is naujojo radijatoriaus isbego viename kambaryje.. o kad tau kazkas kazka sake, tai nereikia del to zmoniu klaidinti tongue.gif as papasakoju kaip man buvo.. ir aplamai.. tema visai ne apie tai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 27, 20:37)
  seip ....

O as pasakoju, kaip man buvo... as lieku prie savo nuomones beee.gif ir jauciuosi teisi liezuvis.gif Ir zmoniu as visai neklaidinu schmoll.gif kai ateis laikas jiems keisti radiatorius, tada viskas ir paaiskes.... Taip, kad baigiam, sia beprasmiska diskusija mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 28, 10:32)
O as pasakoju, kaip man buvo... as lieku prie savo nuomones  beee.gif    ir jauciuosi teisi    liezuvis.gif Ir zmoniu as visai neklaidinu  schmoll.gif  kai ateis laikas jiems keisti radiatorius, tada viskas ir paaiskes.... Taip, kad baigiam, sia beprasmiska diskusija  mirksiukas.gif

kaip tau buvo? tu gi nemokejai uz isleista vandeni tongue.gif o jei ir mokejai tai ne tam kam priklauso lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zuiqtis @ 2007 06 28, 12:41)
kaip tau buvo? tu gi nemokejai uz isleista vandeni tongue.gif o jei ir mokejai tai ne tam kam priklauso  lotuliukas.gif

aisku, kad nemokejau bebe.gif bet reikejo tongue.gif
Atsakyti
Sveikutes, as skaitineju cia apie radiatorius, gal kas galite rekomenduoti santechnika kaune nebrangininka? mirksiukas.gif reikia keisti radiatorius ir vamzdzius, gal kas galite kokias koordinates duoti? labai busiu dekinga.
Atsakyti
QUOTE(išprotėjusi @ 2007 06 27, 10:16)
Tu nejuokak!!! Juk reikia moketi ne uz isleidima, o uz pati isleista vandeni, mes gyvename 5-yje, i sistema ieina 5 kubai vandens, nu tai va uz tuos 5 kubus reiktu ir sumoketi  cool.gif

Mes oficialiai ėjom į butų ūkio tarnybą, darėm projektą (56 Lt), nuleido vandenį santechnikas iš butų ūkio tarnybos (2Lt). Gyvenam devynaukštyje. Bet čia buvo 2006 lapkritį. Dabar kaimynai domėjosi, tai sakė, jog jau lyg apie 80 Lt reikia sumokėti.

O už radiatorių keitimą mokėjom 700Lt už 5 radiatorius. Čia už darbą ir už kraniukus, kuriuos atsinešė santechnikas.
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 30, 15:24)
Mes oficialiai ėjom į butų ūkio tarnybą, darėm projektą (56 Lt), nuleido vandenį santechnikas iš butų ūkio tarnybos (2Lt). Gyvenam devynaukštyje. Bet čia buvo 2006 lapkritį. Dabar kaimynai domėjosi, tai sakė, jog jau lyg apie 80 Lt reikia sumokėti.

ir dabar taspats mirksiukas.gif uz planeli marods irgi 56 mokejom, tiksliai nebepanemu, bet tikrai pirmas skaicius 5 buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Beganti @ 2007 06 30, 14:24)

O už radiatorių keitimą mokėjom 700Lt už 5 radiatorius. Čia už darbą ir už kraniukus, kuriuos atsinešė santechnikas.

Kazin kur man eiti, jei pas mus bendrija?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jolitka: 30 birželio 2007 - 20:48
QUOTE(jolitka @ 2007 06 30, 21:47)
Kazin kur man eiti, jei pas mus bendrija?

tai pas santechnika jei zinai kas jis toks, o jei nezinai, tada pas koki nors uz jus atsakinga zmogu kad nukreiptu kur reikia, nes seip tai vandenus jums nuleisti gales tik santiehnikas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zuiqtis: 30 birželio 2007 - 21:04