QUOTE(Naoko @ 2007 05 05, 17:55)
cia as prisiminiau siuolaikine liaudies isminti: "kai tu kalbi su Dievu, tai vadinama malda; kai Dievas kalba su tavim, tai vadinama sizofrenija."
o sakoma, kad visokiuose juokeliuose yra 99% tiesos... taigi man tai labai itartinai atrodo "matomi" ir "girdimi" angelai sargai ir panasios butybes. tokiais atvejeais verta tikrintis sveikata...netesiu toliau sios minties, rizikinga.
o siaip man irgi atrodo, kad mano mirusi mama mane saugo ir uztaria ten virsuje
Žinai, aš pati tol nelabai tikėjau angelų egzistavimu, kol mano vaikai man apie juos nepapasakojo. Atsimenu, sūnus kartą manęs paklausė:
- Mama, o tu žinai, kad be mūsų penkių, namuose gyvena dar penkios būtybės.
Aš tada suklusau. Jam nebuvau niekada apie angelus pasakojus, jis nebuvo matęs jokių paveikslėlių ir net nežinojo žodžio "angelas", todėl ir pavadino juos "būtybėmis"
-Nežinau,- sakau.- O kaip jie atrodo?
- Tokie balti, baltomis suknelėmis ir su sparnais. Sparnai balti ir dar yra aukso juose.
Tada aš jo paklausiau:
- O kaip atrodo mano būtybė?
Jis atsakė:
- Tokia kaip tu, tik su ilgesniais plaukais nei tavo.
Dukra man taip pat pasakodavo, kad mato baltą mergytę, panašią į ją. Jai tada buvo 2 metukai. Aš specialiai nuėjau pas pažįstamą psichologę ir jos paklausiau, ar dviejų metų vaikas jau moka fantazuoti. Ji atsakė, kad dar nemoka.
Taigi ką vaikas mato, tą ir pasakoja...
Naoko, jei su manim pasikalbėtum, tikrai diagnozuotum šizofreniją

, nes aš matau tai, ką ne visi mato, galiu girdėti tai, ką ne visi gali girdėti, žinau tai, ką ne visi gali žinoti...Tiesiog Dievulis mane tam tikrais sugebėjimais apdovanojo ir aš mielai juos naudoju tam, kad žmonėms padėčiau...
O mirusieji mums padeda. Man padeda mano miręs tėtis. Mano mama su juo nuėjus į kapines pasikalba. Ir brolis. Man irgi dukkart pavyko. (Masinė šizofrenija

)
Aquila non captat muscas .