Kaip kokybe nuotrauku Elektromarkt ant standartinio popieriaus? Kazkada dariausi ant premium, tai kokybe likau patenkinta...
Eurokos foto dažnai būna akcijų. Kelis kartus dariausi nuotraukas ir tikrai likau patenkinta jų kokybe

QUOTE(tjomuka @ 2012 10 24, 21:21)
Eurokos foto dažnai būna akcijų. Kelis kartus dariausi nuotraukas ir tikrai likau patenkinta jų kokybe 

Ir jums ne tamsokas padaro?

Nuo 2012-11-20 akcija Copy 1, kaina 0,22 cnt.

Dariau nuotraukas "IKI" per akcija: ant blizgaus popierio / standartines.
Likau labai patenkinta
Aisku, pries tai pakoregavau kai kuriu nuotrauku dydzius, kad paskui negauciau apkarpytu ar su baltais krastais
Likau labai patenkinta

Aisku, pries tai pakoregavau kai kuriu nuotrauku dydzius, kad paskui negauciau apkarpytu ar su baltais krastais

as taip pat esu labai patenkinta Eurokos nuotrauku kokybe. Dabar vel nuotrauku prisikaupe, tai laukiu gal kokia Kaledine akcija padarys
viena mergina klause, ar gaunasi ne tamsios, tai as dar visada jas pasisviesinu fotosopu, tada tikrai gaunasi ryskios.
Papildyta:
va cia tai tragedija
PATYS BLOGIAUSI ATSILIEPIMAI, NIEKAM NEREKOMENDUOJU. gavau vaiko nuotraukas be puse galvos, be koju ir t.t, kai pakeliau veja sutiko perdaryti, bet "gali buti ne vienodo dydzio". tai nuotraukos liko taip pat nukirptos, tik viena kvadratine, kita staciakampe ir t.t. nebegadinau nervu, dar dabar metosi tos foto, vaikas zaidzia, tik gaila pinigu

Papildyta:
QUOTE(lilijav @ 2012 11 20, 15:13)
va cia tai tragedija

QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 29, 16:04)
as taip pat esu labai patenkinta Eurokos nuotrauku kokybe. Dabar vel nuotrauku prisikaupe, tai laukiu gal kokia Kaledine akcija padarys
viena mergina klause, ar gaunasi ne tamsios, tai as dar visada jas pasisviesinu fotosopu, tada tikrai gaunasi ryskios.
Papildyta:
va cia tai tragedija
PATYS BLOGIAUSI ATSILIEPIMAI, NIEKAM NEREKOMENDUOJU. gavau vaiko nuotraukas be puse galvos, be koju ir t.t, kai pakeliau veja sutiko perdaryti, bet "gali buti ne vienodo dydzio". tai nuotraukos liko taip pat nukirptos, tik viena kvadratine, kita staciakampe ir t.t. nebegadinau nervu, dar dabar metosi tos foto, vaikas zaidzia, tik gaila pinigu 

Papildyta:
va cia tai tragedija

QUOTE(irma-firma @ 2012 11 29, 21:05)

9 - tai 9 ant 13 cm - mažos nuotraukos
10 - tai 10 ant 15 cm - didesnės nuotraukos
QUOTE(Skai_Dra @ 2012 11 29, 15:56)
Dariau nuotraukas "IKI" per akcija: ant blizgaus popierio / standartines.
Likau labai patenkinta
Likau labai patenkinta

Bandysiu ir aš

Dabar joms akcija, tik neužmatau iki kada

iki nuotraukos 22 ct
QUOTE(Saulužė @ 2012 11 30, 14:14)
Bandysiu ir aš
gali iki 12 17 bijau suklyst...
iki nuotraukos 22 ct

iki nuotraukos 22 ct
Uzvakar dar rase, kad galioja iki 11.28, snd jau ziuriu iki 12.17 Galvojau, kad pavelavau, nes noriu dar nuotraukyciu

Gal zinote kur yra graziu albumu didesnis pasirinkimas, reikia krikstynoms