Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

QUOTE(Saulužė @ 2012 10 25, 11:48)
Ir jums ne tamsokas padaro? g.gif

aš irgi ten darausi, bet nepastebėjau, kad joms būtų kažkas negerai. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aikštingoji @ 2012 11 29, 16:04)
va cia tai tragedija doh.gif PATYS BLOGIAUSI ATSILIEPIMAI, NIEKAM NEREKOMENDUOJU. gavau vaiko nuotraukas be puse galvos, be koju ir t.t, kai pakeliau veja sutiko perdaryti, bet "gali buti ne vienodo dydzio". tai nuotraukos liko taip pat nukirptos, tik viena kvadratine, kita staciakampe ir t.t. nebegadinau nervu, dar dabar metosi tos foto, vaikas zaidzia, tik gaila pinigu verysad.gif

vis dėl to pasidariau nuotraukas copy1, super kokybė. čia matyt kaip kam kur nusiseka biggrin.gif arba jie pasitaisė thumbup.gif
Atsakyti
O aš šį kartą nusivyliau Eurokos foto. Dariausi be akcijos,bet kai kurių kokybė siaubinga-visai be spalvų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Skai_Dra @ 2012 11 29, 15:56)
Dariau nuotraukas "IKI" per akcija: ant blizgaus popierio / standartines.
Likau labai patenkinta  thumbup.gif
Aisku, pries tai pakoregavau kai kuriu nuotrauku dydzius, kad paskui negauciau apkarpytu ar su baltais krastais biggrin.gif

Aš irgi naudojausi ta akcija, tik gaila man tai labai tamsios gavosi.. na bet kai per pus pigiau nei kitur, tai tiek to smile.gif
Atsakyti
Dauguma tu akcijiniu nuotrauku daro Lenkijoje, o gal kas bandėt dėl blogos kokybės grąžinti/neatsimti (?) nuotraukų is "Copy1", "IKI" ar "Maximos"? Kaip tokiu atveju daroma g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Skai_Dra: 17 gruodžio 2012 - 15:42
akmuo į picturehappy.lt daržą.

Užsisakinėjau nedaug nuotraukų, 44 vnt. Darytas telefonu, koregavau kiekvieną nuotrauką pati.
Na, kaip iš telefono kokybė gera, dėl to nesiskundžiu. Bet dėl koregavimo labai dideli priekaištai. Galbūt jų sistema, galbūt, tas, kuris gavo/darė susimovė, bet net būdama blondinė negalėjau padaryt koregavimo ir vaikui pusę galvos nukirpt ar kojas. Puikiai žinau, kad tų nuotraukų koregavimo tikrai nedariau.
Rašiau laišką, ne vieną, klausiau, ar nepadarė mano užsakymui automatinio koregavimo, atsakymo jokio.
Daugiau nuotraukų ten neužsakinėsiu ir niekam nepatarsiu darytis schmoll.gif
Atsakyti
Paskaičiai temą. Seni pasisakymai.
Gal kas gali rekomenduoti kur galima tikėtis neblogos kokybes užsakant nuotraukas internetu. ax.gif
Atsakyti
man ir aktualūs šviežesni atsiliepimai. paprastai darydavausi eurokos kainos ir kokybės santykis mane tenkina, bet dabar noriu pasidaryti vestuvines foto ir joms norisi nepriekaištingos kokybės, kad 100 proc neiškraipytų spalvų, tai ieškau kur čia geriau, netgi galvoju daryti kelis užsakymus po kelias foto skirtingose vietose unsure.gif
Atsakyti

http://www.maximafoto.lt/

nuo liepos 1 nebeteikia paslaugu g.gif kazi cia su visam ar tik laikinam?
Atsakyti
Pasidariau nuotraukas fotoservise. Uzsakinejau internetu, pagamino kitą dieną. Kokybės ir kainos santykis pakankamai normalus, tuo labiau kad kuo daugiau uzsakineji, tuo pigiau gaunasi viena nuotrauka. Kai reikėjo pagaminti tokias paprastas nuotraukas, ne kokias proginės, tai man tiko.

Kas liečia vestuvines, dariau taip. Žinojau, kad reikės keliems padovanoti savo nuotraukų, tai išsirinkau turbūt apie 10 nuotraukų ir uzsakinejau keliose vietose (fotoservise, fotofabrike, procentras, dar kelios vietos - dabar nepamenu). Taip galėjau palyginti kokios man yra geriausios. Aišku gavosi visai normalios tos nuotraukos, bet supratau, kad sau i albumą nenoriu blizgiu, tai tas atpuole. Ir siaip palyginus kelias nuotraukas atrodo sviesesnes vieni gamina geriau, tamsesnes ant kito popieriaus gražiau ziurisi. Isdalinau tas nuotraukas, o sau pasigaminau kur man labiausiai patiko. Man labiausiai patiko procentras.lt
Bet tai buvo prieš daugiau nei metai.
Atsakyti
aš tai "fotospauda.lt" darausi, kaina nedidelė, kokybe nesiskundžiau nė karto.
Atsakyti
QUOTE(Muzika mano siela @ 2014 07 06, 19:40)
aš tai "fotospauda.lt" darausi, kaina nedidelė, kokybe nesiskundžiau nė karto.

O kokia kaina?greit padaro foto?
Atsakyti