Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

QUOTE(kipsas @ 2008 02 21, 21:22)

Pabandykite www.fotoweb.lt

tačiau didelio formato nuotraukos yra pagaminamos ir pristatomos per 6-10 d.d.

Atsakyti
na aš bandžiau sukelti norimas nuotraukas į eurokosfoto katalogiuką, kad paskuj išsiūsčiau, tai visą dieną priseginėjo, nusibodo laukti. Gal perdaug nuotraukų iš karto kėliau (20 vnt) g.gif . Tai taip ir paliko. Reiks į cd surašyt ir nunešt tiesiai į studiją. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(daivoshius @ 2008 03 13, 21:43)
na aš bandžiau sukelti norimas nuotraukas į eurokosfoto katalogiuką, kad paskuj išsiūsčiau, tai visą dieną priseginėjo, nusibodo laukti. Gal perdaug nuotraukų iš karto kėliau (20 vnt)  g.gif . Tai taip ir paliko. Reiks į cd surašyt ir nunešt tiesiai į studiją.  verysad.gif

čia gali dar priklausyt ir nuo tavo kompo ar interneto g.gif aš ir neseniai kėliau po 20 foto ir nieko - normaliai. dabar va laukiu, nes nežinau kaip ten kokybė bus, pirmą kart užsakinėju iš fotopigiau.lt g.gif prisisakiau daug, tai žiūrėsim ax.gif
Atsakyti
as taip pat uzsakineju nuotraukas fotopigiau.lt ir nenusivyliau dar niekad. kokybe gal nera superine bet tikrai nebloga uz tokia kaina, o prisegimas nuotrauku tikrai priklauso nuo interneto greicio, nes pas mus namie labai letas inetrneteas tai jau geriau net nepradeti prisegineti schmoll.gif o darbe segu iskart 20 nuotrauku ir labai geraitai prisega smile.gif
Atsakyti
Užsisakinėjau foto fotofabrike...likau apstulbinta, blogąja prasme. Užsakinėjau foto kadruotas, t.y. be baltų kraštų, nepaisant to, krūva nuotraukų vis tiek buvo su baltais kraštais. Anot jų, nieko pakeisti neįmanoma.
Tačiau čia ne blogiausia. Pusė foto visaip apkarpė, išsidarkė visa foto kompozicija, kad neaišku, kur jas dėti. Kai kurias dar būtų galima pakęsti, bet kai radau nemažai foto, kur apkarpyti ranku pirštai, plaštakos arba likę tik pusė galvos, susinervinau nerealiai. Perdaryt foto neperdarė, atseit, neapkarpius neįmanoma padaryt, tačiau nesuprantu, kodėl pvz. neįmanoma nukirpti gabalą sienos vietoj vaiko galvos...
Labai nesinervuočiau, jei būčiau užsakinėjus 10-20 vnt, bet užsakinėjau virš 200 vnt, taip, kad nemaži pinigai išmesti, nes didžiąją dalį foto vistiek teks persidaryti.
Atsakyti
As nuolat uzsakau eurokose nuotraukas ir esu labai patenkinta ir ju kokybe, man labai patinka kad galima jos siusti internetu ir nekur neeiti smile.gif Man sukelia po 20 nuotrauku labai greitai ir tai priklauso nuo kompiuterio spatrumo, kokiu greiciu ikeliamos nuotraukos smile.gif
Atsakyti
Dariau per eurokosfoto, arba net USB jiem nunesu, pigiai ir kokybe liuks!!! mirksiukas.gif
Atsakyti
aš asmeniškai iš eurokosfoto pasiėmiau labai jau nekokios kokybės foto unsure.gif gerai, kad nedaug dariau doh.gif
Atsakyti
Man tai eurokos visai nieko, normalios. Iš tikrųjų tai kokios nuotraukos būna tokias ir padaro. Aną kartą su programa sutvarkaiu , tai ir gavos gerenės. Jei išeina ne kokios, tai ir jie atebuklų nepadaro.
O man tai labai patinka internetu - niekur eit nereikia.
Atsakyti
Copy1 vel akcija nuotraukoms: 10x15 po 22 ct thumbup.gif Vel uzsisakiau porcija spausdintis ax.gif
Atsakyti
ar siuntet dar kas i Copy1 foto? niekaip nenusiuncia man sad.gif
Atsakyti
siunte pazystama, ir viskas gerai nusisiunte
Atsakyti