Įkraunama...
Įkraunama...

Nuotraukos internetu

siunčiau vakar į Elektromarkt, va ten viskas liuks nusisiuntė, 200 foto per porą valandų, matyt Copy1 nenori draugaut su manim smile.gif
Atsakyti
gal yra daranciu nuotraukas per fotofabrika? kai pirma kart ten dariausi, uzdejo baltus krastelius, matyt mano fotiko proporcijos ne tokios doh.gif tai dabar noriu pati apsikirpti nuotraukas, kad tiktu butent 10x15, bet tam fotofabriko redaktoriuj prie apkirpimo funkciju nera konkreciai 10x15, o tik 20x30, bet cia gal tas pats?..
g.gif
Atsakyti
QUOTE(atgal @ 2008 06 21, 18:55)
gal yra daranciu nuotraukas per fotofabrika? kai pirma kart ten dariausi, uzdejo baltus krastelius, matyt mano fotiko proporcijos ne tokios  doh.gif  tai dabar noriu pati apsikirpti nuotraukas, kad tiktu butent 10x15, bet tam fotofabriko redaktoriuj prie apkirpimo funkciju nera konkreciai 10x15, o tik 20x30, bet cia gal tas pats?..
  g.gif

o kokios ten kainos? darykitės tada Elektromarkt - ten galima pasirinkti dinaminį nuotraukų dydį - aš dabar taip dariausi. reali foto gaunasi ne 10*15, o vos vos mažesnė, bet be baltų kraštelių. ir kokybė man patiko, tik aš akcijos metu dariausi - kaip po 22 centus 10*15 foto buvo smile.gif
Atsakyti
http://cewecolor.lt/iki/

Nuotraukos 10/15 tik 0.29 ct. smile.gif

Tik pati dar nebandžiau užsisakinėti smile.gif

Visą laiką nuotraukas darausi Eurokose smile.gif Niekad nenuvylė, visada padarė tai ką užsakiau. Tik pastebėjau, kad jie atsiėmimo laiką rašo su dideliu rezervu smile.gif Parašo, kad bus už savaitės, o aš jau po poros dienų nuotraukas randu padarytas smile.gif bigsmile.gif

Foto fabrikas.lt man nelabai patiko, man labai nepatogu atsiimti, o ir nuotraukas eurokose man kažkaip geresnės kokybės padaro smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo almuke: 27 rugpjūčio 2008 - 20:33
QUOTE(almuke @ 2008 08 27, 21:31)
http://cewecolor.lt/iki/
Nuotraukos 10/15 tik 0.29 ct. smile.gif

Tik pati dar nebandžiau užsisakinėti smile.gif

Visą laiką nuotraukas darausi Eurokose smile.gif Niekad nenuvylė, visada padarė tai ką užsakiau. Tik pastebėjau, kad jie atsiėmimo laiką rašo su dideliu rezervu smile.gif Parašo, kad bus už savaitės, o aš jau po poros dienų nuotraukas randu padarytas smile.gif  bigsmile.gif

Foto fabrikas.lt man nelabai patiko, man labai nepatogu atsiimti, o ir nuotraukas eurokose man kažkaip geresnės kokybės padaro smile.gif thumbup.gif

labai idomu kaip nuotrauku kokybe... g.gif kaina tikrai gera... nesuprantu, o kur ten nuotraukas paskui atsiimti reikia? kazkaip neradau nieko apie parasyto.
Atsakyti
QUOTE(PILNATIS13 @ 2008 08 27, 20:47)
labai idomu kaip nuotrauku kokybe... g.gif  kaina tikrai gera... nesuprantu, o kur ten nuotraukas paskui atsiimti reikia? kazkaip neradau nieko apie parasyto.

Iki parduotuvese, man lyk smile.gif
Atsakyti
zmones, kazkur jau rasiau bet dar karta kartoju, copy1, eurokos, iki, elektromarkt ir kt. panasiom kainom darantys nuotraukas, priimeneja tik uzsakymus o realiai nuotraukos visos yra daromos lenkijoj taigi kokybe bus ta pati smile.gif [SIZE=14]
Atsakyti
kaip čia http://cewecolor.lt/iki/ prisiregistruoti? niekur nerandu g.gif gal kas man padės
Atsakyti
QUOTE(celesta @ 2008 08 29, 09:51)
kaip čia http://cewecolor.lt/iki/ prisiregistruoti? niekur nerandu g.gif gal kas man padės

pirma uzkrauni nuotraukas, o tada jau baigi kraut darai uzsakima ir tuo paciu registruojies. Bent jau man taip buvo smile.gif
Atsakyti
o man Eurokos nuotraukas apkarpo. ?Ypac tas, kurios pagrazintos photoshopu arba kita programa. Vietoj to, kad paliktu balta remeli vienoj pusej, jie nukerpa dali vaizdo kitoj pusej. Bet kitos nuotr., kurios originalios, iseina labai puikiai.
Atsakyti
Visuomet nuotraukas užsisakinėju ir lig šiol užsisakinėju tik per "Eurokosfoto.lt" ir nė karto nenusivyliau.Viskas gerai, kokybė mane tenkina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(fizė @ 2008 08 29, 11:44)
pirma uzkrauni nuotraukas, o tada jau baigi kraut darai uzsakima ir tuo paciu registruojies. Bent jau man taip buvo  smile.gif

ačiū, bandysiu
Atsakyti