Jei tureciau A, tikrai didinciau iki B.
Bet kol kas tokios problemos neturiu ir tikiuosi netureti.

Mzinciausi

Labai norėčiau pasididinti, na gal tiksliau pakoreguoti, nes Oasis sake, ne koks vaizdelis likęs po vaikų

Nesididinčiau, manoji yra šiek tiek mažesnė už vidutinę, bet dėl to nepergyvenu. Manau, kad maža ar vidutinė krūtinė moteriai suteikia elegancijos. Na, aišku jei krutinė yra natūraliai didelė tai valio.
Moterys, panelės, įsiminkite, kad vyrams patinka krūtys, visokios, didelės mažos, kreivos ir ne. svarbu, kad jos yra.
Lai pirma žvilgsnis mus sutikus krypsta į akis, veidą, o ne krūtinę. Mažiau kompleksų
Moterys, panelės, įsiminkite, kad vyrams patinka krūtys, visokios, didelės mažos, kreivos ir ne. svarbu, kad jos yra.
Lai pirma žvilgsnis mus sutikus krypsta į akis, veidą, o ne krūtinę. Mažiau kompleksų

didinciau, jei man tai butu kompleksas.
Laba diena. Uzsiregistravau cia nes manau, kad cia yra daug protingu moteru, kurios galetu man padeti. Man 17 metu ir mano krutine labai maza, pats maziausias liemenuko dydis. Neprasau jusu jokiu stebuklingu kremu ar liaudisku patarimu. Kai bradejau bresti krutine augo gana greitai ir viena is pirmuju klaseje pradejau nesioti liemenuka, taciau dabar jauciu, jog nuo kokiu 13 metu mano krutine visiskai nebauga. Nesioju ivairius pakietintus liemenukus ir tada jauciusi gerai, bet su bikiniu nejaukiai. Mano mamos taip pat maza krutine, tikriausiai is jos ir paveldejau. Kazkur esiu skaiciusi, kad krutine dar gali augti iki 21 metu. Rasau Jums, nes manau gal kam nors is jusu taip buvo ir turite patirties, ir noreciau suzinoti ar gali buti, kad mano krutine dar paaugs?Aciu uz atsakymus.
QUOTE(jegele @ 2009 08 13, 13:18)
didinciau, jei man tai butu kompleksas.

QUOTE(Jolea @ 2007 05 05, 14:46)
Iskilo toks klausimelis, nes artimiausiu metu planuoju tai padaryti ir tiesiog pasidare idomu didesnes moteru auditorijos nuomene
Parasykite ar tai darytumete jeigu tik butu finansine galimybe, ar jums grazu? Jeigu grazu tai kokio dydzio ir t.t. Jeigu negrazu tai kodel, na ir t.t. Zodziu, padiskutuokime 

sveikutes

didinciausi nors ir siandien
bet kad vyras labai pries

a as pirma riebalus nusisiurbciau
a paskuj krutine koreguociau
nes dydzio tai pakanka, bet negrazi ji