Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

Norejau susimazinti, bet draugas priestarauja, o ir brangu ir sudetinga operacija ir randai mane gasdina.. todel viliuosi, kad sumazes po gimimo vaiku (kaip mamos, tetos ir kitu seimos moteru) smile.gif
sakiau verciau kai jau pagimdysiu tiek lialiu kiek noriu pasikelsiu krutine, kad isliktu grazi forma! smile.gif
Atsakyti
Labai noreciau tureti krutine, dabar jos beveik visai neturiu, A dydis man didelis, tai galit isivaizduot, turiu viena vaika, bet nepadidejo... Taigi, labai noreciau, bet operacijos minusai, kad reikia kas 10 metu vel kartot operacija, be to, gasdian skausmai po operacijos, ir neaisku kaip jausiesi po to, gal svetimkuniai trukdys, spaus ar pan... Be to, pastebejau, kad dirbtiniai papai darosi nebelabai madingi, atsiranda graziu moteru ir maza krutine. Taigi, mano sprendimas toks, priaugti kilogramu (bent 10, nes esu labai liekna) ir isgerti bent 2-3 maisto papildus B-Tabs. Jau esu juos gerus ir jie kuriam laikui padidina krutine.
Cia mano nuomone, ja palaiko ir vyras:)
Atsakyti
Didinčiau nors ir šiandien biggrin.gif
Atsakyti
ash pasidariau

skausmas pakeliamas
rando beveik ner
o pinigai uzdirbami

uz tad turiu .. dariausi del formos, bet tuo paciu ir padidinau
graziau dabar zymiai nei buvo
Atsakyti
svarstau apie tai. po kokiu penkiu metu tikrai pasididinsiu smile.gif
Atsakyti
Tikrai didinciau po gimdymu,kai nebeplanuociau vaiku smile.gif O kolkas tai ne ne,nes esu patenkinta turima smile.gif
Atsakyti
nesididinciau tikrai, nes dabar turiu c, o visai uztektu ir b dydzio.
nebent noreciau kada gyvenime pasikelti, kai visai nusvirs rolleyes.gif
bet cia tik teoriskai, realiai turbut nesiryzciau. visu pirma del to, kad bijociau operacijos, skausmo, galimu salutiniu poveikiu ir pan.
bet niekada nesakyk niekada rolleyes.gif
Atsakyti
As turiu D tai nelabai yra kur didint biggrin.gif bet turiu kita didziule problema doh.gif mano krutine nukarus kaip pas sena bobike,o as dar net negimdzius ir jauna o jau taip baisiai doh.gif doh.gif doh.gif aisku uzsidedu liemenele su visais tais pakelimais, susutumimais ir t.t. ir vaizdas geras buna, grazi didele krutine, taciau geda pries drauga nusirengti....tai tikrai pasiryzciau ja pasikelti, bet dar anksti, pirma vaikiuku reikia pagimdyt 4u.gif smile.gif
Atsakyti
Neiuzkaniekadaneduoktudieve!{kuo daugiau zinai apie chirurgija,tuo mazeja noras operuotis} verysad.gif
Atsakyti
turejau iki gimdymo labai mazute, bet stangria, daba taj speneliai zemyn ziuri tarp sonkauliu istrige, tai zadu daryt bent tokia mazute, kokia turejsau iki maitinimo krutimi 1 metus..
Papildyta:
o del svetimkuniu...ir dantys implantuoti buna ir kelio girnele pas mano teva dirbtine ir sirdziu stimuliatoriai ir persodinti organai.....tai del to nieko. man tik del to baisu, kad impolanto galiojimo laikas ribotas. jei butu visam gyvenimui - ryzciausi jau rytoj.
Atsakyti
Jei ne narkoze, tikrai daryciau. Noreciau labai dideliu, man grazu.
Atsakyti
Nesu prieš, bet už tik tada, kai tikrai labai reikia cool.gif
Atsakyti