Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

Na jei as kompleksuociau del savo krutines, gadintu ji man gyvenima, tada daryciaus operacija, dabar kol kas esu visai patenkinta savo spygutem tongue.gif biggrin.gif
Atsakyti
Na as laikas nuo laiko pagalvoju apie tai g.gif . Pas mane maza, na tik A dydis, bet kadangi vaiku dar neturiu, tai forma dar islaikyta, bet po gimdymo kas bus g.gif . ? Hmmmm ai bet po gimdymo ir nuspresiu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Romy @ 2007 05 09, 14:42)
Na as laikas nuo laiko pagalvoju apie tai  g.gif . Pas mane maza, na tik A dydis, bet kadangi vaiku dar neturiu, tai forma dar islaikyta, bet po gimdymo kas bus  g.gif . ? Hmmmm ai bet po gimdymo ir nuspresiu  biggrin.gif

va as ta pati galvoju, nors pas mane tik A, bet forma gera. O jei po gimdymo situacija pabloges tai ir ziuresiu smile.gif siaip nesu pries tokius dalykus, aisku tik jei sveikai atrodo. Kai kokios smulkutes merginos susikisa DD tai man baisu blink.gif
Atsakyti
Manau daryciausi g.gif
Atsakyti
Ne. Nesididinčiau.
Nedidelė mano krūtinė, bet man kji patinka tokia, kokia yra smile.gif , nes ji - mano.
Vienintelė išimtis dėl operacijos, jei užkluptų (3 x tfu) pikta liga, tai gal ir galvočiau apie krūties rekonstrukciją. Gal. Nes visa tai yra labai reliatyvu. unsure.gif
Atsakyti
Aš tikiuosi kada nors pavyks ir man pasidaryti... Nes turiu problemą, kuri trukdo apsirengt taip, kaip norėtųsi, laisvai jaustis... Šiaip nedidinčiau, nes man mano turimas didys man pagal mano sudėjimą yra idealiausias (3), bet mano atveju reikėtų 1 implanto, nes "turiu" tokį retoką sutrikimą ir gyd. pasakė, kad mano atveju padės tik implantas... sad.gif Kažin, ar tada operacija būtų pigesnė?
O jeigu kalbėt apie moteris, kurios pasisdidina krutinę, kad ji atrodytų pilnesnė tai manau, kad viskas yra o.k, gražu ir jeigu moteris po to jausis žymiai geriau, labiau pasitikės savim, aš visom 4 už mirksiukas.gif Aišku, baisu, kad gali kilt komplikacijų, bet gyvenime nuolat rizikuojam... Tik nesuprantų tokių, kurios didinsi iki tokio dydžio kaip kad vėlionė Lolo Ferari... blink.gif Bet turbūt tai skonio reikalas...
P.S. O tos šnekos, kad "va, jos krutinė netikra..." lotuliukas.gif Koks skirtumas, ar "tikras" ir natūralus yra Tavo kūnas? Juk ne jame esmė... Esmė, kad siela ir širdis nebūtų dirbtinos... 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ana_21: 10 gegužės 2007 - 06:58
didinciausi mielai, nieko baisaus tame nematau ax.gif
Atsakyti
Gal formą su laiku norėčiau paaisyti g.gif DYdžio B man pakakanka, bet jei krūtinės visai neturėčiau, norėčiau pasididinti manau. Ir apskritai, pastebėjau, kad su laiku vis tolerantiškesnė plastinėm operacijom darausi rolleyes.gif seniau buvau grynai už natūralumą, dabar ir "pataisytas" negąsdina bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lamia @ 2007 05 09, 15:46)
va as ta pati galvoju, nors pas mane tik A, bet forma gera. O jei po gimdymo situacija pabloges tai ir ziuresiu  smile.gif  siaip nesu pries tokius dalykus, aisku tik jei sveikai atrodo. Kai kokios smulkutes merginos susikisa DD tai man baisu  blink.gif

pas mane irgi A biggrin.gif bet forma grazi,stangrios taip kad as patenkinta,tikrai nesididinciau.
Atsakyti
Didinčiaus, bet tik tada, kai jau nuspręsčiau, kad daugiau negimdysiu, nes nėštumas, maitinimas vėl gali sugadint formą ir gali reikėt didesnių ar mažesnių korekcijų.
Ir iš tikro turiu tokį slaptą norą kadanors taip pasidaryt. Dar ne dabar, nes kol kas esu patenkinta tuo, ką turiu, bet... mirksiukas.gif
Atsakyti
As nesididinciau ax.gif
Nors kartais graudu darosi, kai pries veidrodi atsistoju, bet tu "graudu" mazai buna tongue.gif Noreciau gal siek tiek didesniu, tokiu kaip pries gimdyma, bet tai lengvai pataisoma smile.gif Jei priaugu bent kokius 2kg. tai ir krutine padideja 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolanccike @ 2007 05 05, 13:46)
Iskilo toks klausimelis, nes artimiausiu metu planuoju tai padaryti ir tiesiog pasidare idomu didesnes moteru auditorijos nuomene  smile.gif Parasykite ar tai darytumete jeigu tik butu finansine galimybe, ar jums grazu? Jeigu grazu tai kokio dydzio ir t.t. Jeigu negrazu tai kodel, na ir t.t. Zodziu, padiskutuokime  4u.gif

nedaryciau nt turedama galimybe schmoll.gif
Atsakyti