Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

QUOTE(Nivea @ 2007 05 10, 09:54)
Didinčiaus, bet tik tada, kai jau nuspręsčiau, kad daugiau negimdysiu, nes nėštumas, maitinimas vėl gali sugadint formą ir gali reikėt didesnių ar mažesnių korekcijų.
Ir iš tikro turiu tokį slaptą norą kadanors taip pasidaryt. Dar ne dabar, nes kol kas esu patenkinta tuo, ką turiu, bet...  mirksiukas.gif

Pilnai sutinku ir galvoju taip pat drinks_cheers.gif
Atsakyti
Aš tai norėčiau pasidaryti plastinę krūtų operaciją, bet ne didinti o mažinti - mano krūtinė tokia C/D bet visai nestangri, todėl norėčiau, kad ji būtų geriau jau B, bet stangri ax.gif Bet realiai jei reikėtų gulti po skalpeliu tai nežinau ar tam ryžčiausi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ferrari: 10 gegužės 2007 - 11:20
Jeigu kam istiesu to reikia kodel gi ne.Kai kazkada maciau viena laida Grozio fabrikas kai moters krutys iki bambos,tai jau tikrai sutinku,kad jai reikejo,tuo labiau kad ir sveikatai kenkia toks svoris.Bet as pati jauciu didinti nesiryzciau,nes visada galvociau,kad kazkoks svetimkunis manyje gyvena blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vida/d: 10 gegužės 2007 - 11:46
Kol kas apie tai negalvoju, bet jei butu "atliekamu" biggrin.gif pinigu ir issiaiskinciau visas galimas komplikacijas, tai, manau, pagalvociau apie tai. Buvo laikas, kai labai to norejau, po to apsiraminau, kiti dalykai svarbesni ir MB netrukdo mano maza krutine blush2.gif Buvo labai mazyte - 70A, bet i mazesne puse (ne link cool.gif, tikejausi, kad po nestumo padides, bet taip nenutiko verysad.gif Tiesa, forma isliko grazi, stangri, bet dydis toks pat.
Pasidaryciau B, didesnes nenoreciau, nes pati esu labai smulki, tai atrodyciau nenaturaliai su didesne.
Paziurejus sita nuoroda My Webpage, matau, mano variantas labai panasus i pirma fotke, tai butu grazu didesne krutine blush2.gif
O jeigu butu 3 variantas, tai tikrai manau, visos noretu tokiu atveju pasididint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2007 05 10, 10:54)
Didinčiaus, bet tik tada, kai jau nuspręsčiau, kad daugiau negimdysiu, nes nėštumas, maitinimas vėl gali sugadint formą ir gali reikėt didesnių ar mažesnių korekcijų.
Ir iš tikro turiu tokį slaptą norą kadanors taip pasidaryt. Dar ne dabar, nes kol kas esu patenkinta tuo, ką turiu, bet...  mirksiukas.gif

100 % sutinku sutinku su Nivea nuomone thumbup.gif
Atsakyti
Aš turbūt nesiryžčiau... blush2.gif nors norėčiau... blush2.gif
Atsakyti
Na kaip suprantu tai dauguma is cia pasisakiusiuju darytusi su vienokiom, ar kitokiom islygom... smile.gif
As neturiu kazkokiu kompleksu, vyrui taip pat mano krutine nekliuna, jinai nera ypac maza (75B) tiesiog nenoriu as tu VS stebuklu nesioti visa gyvenima biggrin.gif Tiesiog po gimdymo jinai kiek pakeite forma, vyras tiesa pasakius skirtumo neiziuri lens.gif , jam atrodo tokia pati, bet man schmoll.gif
Tai ir nuspresta kad tai padarysiu, tik dar svarstau kada smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jolanccike: 10 gegužės 2007 - 14:05
QUOTE(Laura @ 2007 05 05, 14:51)
Kadangi turiu C, tai nera jokio reikalo nei didint nei mazint, bet jei tureciau A ir pinigu, tai... g.gif  nezinau, as biski bijociau detis svetimkuni i savo kuna. Va kitos plastines operacijos, pvz nosies, ausu koregavimas, odos patempimas, riebalu nusiurbimas - taip daryciau, jei noreciau ir butu uz ka, bet vat tas silikonas...  g.gif O po keleriu metu nesibaigia jo "galiojimo laikas"? Ta prasme po kazkiek metu nereikia to silikono pakeisti nauju? Kazkada kazka skaiciau, bet negaliu teigti, kad tai tikrai yra blush2.gif  doh.gif  4u.gif

as tai turiu krutines dydi tarp A ir B, bet apie plastine operacija niekad ne nepagalvojau!!! isivaizduoju kaip budama zemute ir smulki atrodyciau su didele pupsincia krutine lotuliukas.gif bet jei netureciau ishvis krutines arba net krutininio audinio neturi unsure.gif tai manau pasidaryciau operacija.. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo pukuotasangeliukas: 10 gegužės 2007 - 15:35
visai norėčiau ax.gif bet gal po vaikų, kai (jei) jau bus tikrai bloga padėtis
Atsakyti
o jeigu susirgsi kruties veziu (neduokdie) , kas tada butu, gal kas zino ?
ir isvis kaip apziurineti - "apmaigineti" krutine su implantais, ar galima laiku pastebeti atsirandancius guzelius?
as visai nieko pries krutines didinimo operacija, bet kadangi mano mociute sirgo kruties veziu priklausau padidintos rizikos grupei. nori nenori kyla tokie klausimai ...
Atsakyti
QUOTE(Nivea @ 2007 05 10, 09:54)

100% pritariu. Mano tokia pat nuomone drinks_cheers.gif

As esu nusprendusi, kad tikrai po gimdymu tvarkysiuos krutine ir pilvo sriti (jeigu oda issitampys).
Atsakyti
didintis nesididinčiau,nes ir taip labai didelė doh.gif norėčiau gražios formos 4u.gif
bet turbūt šitu reikalu reikės užsiimti po visų vaikučių biggrin.gif
Atsakyti