Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

QUOTE(Margout @ 2010 03 28, 20:17)
nesididinciau, nes esu patenkinta turima tongue.gif  (75C)

As taip buciau apdovanota motules gamtos ir as taip sakyciau tongue.gif
Atsakyti
ankščiau sakiau kategoriškai ne , db kategoriškai taip biggrin.gif bet ne didint norėčiau o pakelt formą pagražint smile.gif
Atsakyti
Sveikos merginos,kurios jau pasigrazinusios ir planuojancios ateikit pas mus i tema dalintis ispudziais ir iskilusiais klausimais smile.gif sunku mus dabar rasti bendraminciuose smile.gif stai dabartine tema
http://www.supermama...?...4286&st=360
4u.gif
Atsakyti
Dabar turiu krutine standzia, normalaus B dydzio, tai gan patenkinta, bet zinau simtu procentu, kad jei po gimdymo, bus stipriu pakitimu,net nedvejodama kreipsiuos i plastikos chirurgus 4u.gif man labai svarbu mano savijauta mirksiukas.gif
Atsakyti
Norėčiau. Galvoju. Bijau.
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 28, 19:46)
jai tik kas padovanotu ta sumele ax.gif tai su mielu noru wub.gif
Papildyta:
bet kainele tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O man vyras dovanoja rolleyes.gif Sako jei nori darykis. Po dvieju vaikeliu nekas man su situo reikalu blush2.gif Kompleksuoju ziauriai. verysad.gif Tik, kad bijau labiau nei noriu. biggrin.gif
Atsakyti
jau pasididinau. noriu dar didesniu, nes paklausiau gydytojo ir sutikau su tais jo "labai naturaliai atrodys..." doh.gif
o kur dingo plastiniu krutu operaciju tema? g.gif
Atsakyti
Mes bendraminciuose nauja tema vel
http://www.supermama...howtopic=586773
Atsakyti
Žmona pasididino neseniai, tai rezultatu patenkinta.
Atsakyti
Didintis man abejoju ar reiketu (D) biggrin.gif kai numeciau svorio jau galiu ylysti y C biggrin.gif bet dar sunkokai smile.gif g.gif bet esu pasiryzus po gimdymo pakoreguoti forma , pakelti krutine 4u.gif thumbup.gif As nieko pries tokius dalykus , tik nesutinku su 16meciu norais daryts operacijas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Tradire @ 2010 07 07, 16:06)
Didintis man abejoju ar reiketu (D) biggrin.gif kai numeciau svorio jau galiu ylysti y C  biggrin.gif bet dar sunkokai smile.gif  g.gif  bet esu pasiryzus po gimdymo pakoreguoti forma , pakelti krutine  4u.gif  thumbup.gif  As nieko pries tokius dalykus , tik nesutinku su 16meciu norais daryts operacijas  unsure.gif

tapati galeciau pakartot. turiu D. jau 3 vaikuciai tai noris nesididint, o pagrazint taip kaip buvo pries vaikus. ach nail.gif jau pinigeliu tam reikalui atsidedu doctor.gif ir vyras sake dames kiek truks good.gif
Atsakyti
QUOTE(neducio mamyte @ 2010 03 28, 20:46)
jai tik kas padovanotu ta sumele ax.gif tai su mielu noru wub.gif
Papildyta:
bet kainele tai  doh.gif  doh.gif  doh.gif

O nei uz, nei pries. Kokia turiu tokia gerai, kazin kodel vyrai sitaip nekompleksuoja del savo dydzio? g.gif
Atsakyti