Įkraunama...
Įkraunama...

Ar didintumetės krūtinę plastikos chirurgo pagalba

QUOTE(fuksė @ 2010 07 07, 20:30)
O nei uz, nei pries. Kokia turiu tokia gerai, kazin kodel vyrai sitaip nekompleksuoja del savo dydzio?  g.gif

O jus isitikinusi kad nekompleksuoja? ax.gif Man rodos ir jie jaucia kompleksa,na gal aisku newisi
Atsakyti
as ,tai ruosiuosi daryti, nes dideli kompleksa jauciu, o visa gyvenima nenoriu taip jaustis... tongue.gif
neatsidaro tema apie krutu didinima blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nazyra: 31 liepos 2010 - 18:07
A6 irgi už thumbup.gif Daryčiausi tuoj pat ir net negalvodama, bet apie tokius pinigus galiu tik svajoti... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Puikiausioji @ 2010 02 22, 00:29)
Didinčiausi.  Aplinkiniai sako (merginos), kad tada atrodyčiau neproporcingai, negražiai, bet gal sako, nes nenori, kad gražiau atrodyčiau biggrin.gif  Buvau vienu metu labai užsidegusi tam, bet šiuo metu aprimus esu.

drinks_cheers.gif Jeigu tik leistų galimybės - iškart daryčiausi, niekas neatkalbėtų schmoll.gif
Atsakyti
As irgi uz, nes visa gyvenima turejau kompleksa del krutines, o po gimdymo, visai jau siaubas. Tad as uz smile.gif Operacija zadu daryt rugsejo menesi ax.gif
Atsakyti
As uz krutines didinima tik po gimdymo.Pati ja esu pasididinusi ir labai dziaugiuosi smile.gif
Atsakyti
As irgi uz, kaip tik leis galimybes, tai thumbup.gif
Atsakyti
o as tai pasididinus krutine ir nerealiai laiminga

[COLOR=darkviolet] tongue.gif
Atsakyti
Labas. As taip pat uz . Nuo paauglystes jauciuosi "lentute", tad "uzdariusi vaikuciu fabrikeli" butinai ta padarysiu. Nors esu istekejusi beveik 13 metu, vyras niekada nera pasakes, kad as jam negrazi ar netobula, bet jauciu kompleksa ir gana. Kodel to neistaisyti? ax.gif
Atsakyti
visai saunu butu is B persokti i C dydi rolleyes.gif tam netaupau ir apie tai nesvajoju, nes nesijauciu neturinti krutines, bet jei kas pasiulytu toki dalyka - tikrai apsvarstyciau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Depresyja @ 2010 08 02, 22:16)
A6 irgi už  thumbup.gif Daryčiausi tuoj pat ir net negalvodama, bet apie tokius pinigus galiu tik svajoti... verysad.gif

Va va sad.gif jei tik kas duotu...
Atsakyti
tikrai uz, jeigu norisi ir yra poreikis - kodel gi ne . smile.gif
Atsakyti