keistu cia nuomoniu pasiskaiciau...
mikrobanges viekimo principas yra vandens molekuliu maiste suaktyvinimas.kas ismano chemija zinosit kad kuo greiciau juda molekules tuo didesne medziagos temperatura.jokiu baltymu mikrobangos neveikia,tik H2O.taip pat ir angliavandeniu bei aminorugsciu,todel nesuardo ir vitaminu strukturos.skaiciau kad tik mikrobangeje ruostas maistas islaiko daugiausia vertingu medziagu.
o del karstu vietu-taip,ju atsiranda jei per ilgai sildote.kadangi bangos veikia mikrobanges korpuso virsuje,o buteliukai yprastai buna auksti,tai ikaista pieno virsus.
as sildau kas 4-5 sekundes atidarydama dureles ir pakratydama buteliuka.po kokio trecio karto temperatura buna tinkama.tuomet reikia paskutinio,smarkenio maisto sukratymo ar ismaisymo ir galima maitint.
sekmes,jei persigalvojot