kartais, kai extra badmetis, pašildau mikrobangėje, bet stengiuosi nepiktnaudžiauti šiuo patogumu ir terliojuosi su karštu vandeniu. kas natūralu, tas sveika.
ir aš šildau, bet tik ką išimto iš šaldytuvo, na truputį iki kambario temperatūros.
nea
nesildau ir tikiuosi nesildysiu

QUOTE(klausimelys @ 2008 12 09, 16:08)
Tai kokia išvada? Sveika, nesveika šildyti mikrabangų krosnelei?
Jei maistas tikrai labai šviežias su vitaminais, tai tų vitaminų gal per daug ir neišliks ar pvz mamos pieno ar mišinuko su bakterijom nešildyti mikrobangėj nes tos bakterijos iškeps

O čia kas šiaip sako , kad maistas pasidaro nesveikas po mikrobangės tai tas pats kas sakyti kad dujinėj orkaitėj yra sveikiau kepti nei elektrinėj orkaitėj.. Čia ne radiacinės bangos gi maiste nepasilieka o tik jį perkrodžia.
QUOTE(ryt.bus.geriau @ 2008 12 22, 22:44)
Aš šildau ir manau kad nieko čia blogo. Jos juk ir yra sukurtos ŠILDYTI MAISTĄ.
Savotiskas poziuris...

QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 23, 08:58)
Savotiskas poziuris...
Tarkim, desrainiai, mesainiai, keptos bulvytes irgi yra tam, kad jas valgytume, taciau jei nors kiek rupinames savo sveikata, ju juk nevalgome 

kartais tikrai pasinaudoju jūsų patarimais, norėčiau paklausti kokį maisto šildytuvą turite?gal ką rekomenduotumėte?
QUOTE(laurija @ 2008 12 23, 10:02)
kartais tikrai pasinaudoju jūsų patarimais, norėčiau paklausti kokį maisto šildytuvą turite?gal ką rekomenduotumėte?
Tiesa sakant, visuomet mazyliui duodu ka tik pagaminta, silta maisteli

As maistelio mikrobangu krosneleje nesildau. Turiu ta specialia lekstute, i kuria galima pripilti karsto vandens ir maistelis susyla. Be to, jei vaikiukas ilgai valgo, maistas neatsala taip greitai. Man patogu

Visada sildziau vandens vonelei maisteli