Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

kartais, kai extra badmetis, pašildau mikrobangėje, bet stengiuosi nepiktnaudžiauti šiuo patogumu ir terliojuosi su karštu vandeniu. kas natūralu, tas sveika.
Atsakyti
ir aš šildau, bet tik ką išimto iš šaldytuvo, na truputį iki kambario temperatūros.
Atsakyti
nea schmoll.gif nesildau ir tikiuosi nesildysiu doh.gif
Atsakyti
Tai kokia išvada? Sveika, nesveika šildyti mikrabangų krosnelei?
Atsakyti
QUOTE(klausimelys @ 2008 12 09, 16:08)
Tai kokia išvada? Sveika, nesveika šildyti mikrabangų krosnelei?

Jei maistas tikrai labai šviežias su vitaminais, tai tų vitaminų gal per daug ir neišliks ar pvz mamos pieno ar mišinuko su bakterijom nešildyti mikrobangėj nes tos bakterijos iškeps smile.gif O jeigu tų vitaminų ar taip jau nelikę tai aišku šildyt. Apskritai manau kad mikrobangėj be abejo 100 kart sveikiau pasišildyt maistą negu kokioj keptuvėj su riebalais (plius kur dar svilimo kenksmingos medžiagos).
O čia kas šiaip sako , kad maistas pasidaro nesveikas po mikrobangės tai tas pats kas sakyti kad dujinėj orkaitėj yra sveikiau kepti nei elektrinėj orkaitėj.. Čia ne radiacinės bangos gi maiste nepasilieka o tik jį perkrodžia.
Atsakyti
paprastai nesildau. kelis kartus teko, nes labai jau valgyt vaikiukas norejo.
Atsakyti
Aš šildau ir manau kad nieko čia blogo. Jos juk ir yra sukurtos ŠILDYTI MAISTĄ.
Atsakyti
QUOTE(ryt.bus.geriau @ 2008 12 22, 22:44)
Aš šildau ir manau kad nieko čia blogo. Jos juk ir yra sukurtos ŠILDYTI MAISTĄ.

Savotiskas poziuris... unsure.gif Tarkim, desrainiai, mesainiai, keptos bulvytes irgi yra tam, kad jas valgytume, taciau jei nors kiek rupinames savo sveikata, ju juk nevalgome ax.gif
Atsakyti
QUOTE(JurgaSim @ 2008 12 23, 08:58)
Savotiskas poziuris... unsure.gif Tarkim, desrainiai, mesainiai, keptos bulvytes irgi yra tam, kad jas valgytume, taciau jei nors kiek rupinames savo sveikata, ju juk nevalgome ax.gif

kartais tikrai pasinaudoju jūsų patarimais, norėčiau paklausti kokį maisto šildytuvą turite?gal ką rekomenduotumėte?
Atsakyti
QUOTE(laurija @ 2008 12 23, 10:02)
kartais tikrai pasinaudoju jūsų patarimais, norėčiau paklausti kokį maisto šildytuvą turite?gal ką rekomenduotumėte?

Tiesa sakant, visuomet mazyliui duodu ka tik pagaminta, silta maisteli smile.gif Karta, kai buvom sveciuose, teko pirktine kose pasildyti, tai man priimtiniausias budas - sildyti karstame vandenyje. Kai kurios mano pazistamos turi Avent maisto sildytuvus ir jais labai patenkintos, bet kadangi man toks dalykas visiskai nereikalingas, tai nelabai galiu girti ar peikti ji ax.gif
Atsakyti
As maistelio mikrobangu krosneleje nesildau. Turiu ta specialia lekstute, i kuria galima pripilti karsto vandens ir maistelis susyla. Be to, jei vaikiukas ilgai valgo, maistas neatsala taip greitai. Man patogu ax.gif
Atsakyti
Visada sildziau vandens vonelei maisteli ax.gif
Atsakyti