mes ir nesildome mikrobangeje
o mes visaip buna kai greit reikia tai ir pasildau nematau labai jau cia kazko blogo....aisku katik isvirtas siltas idealu, bet jau netikiu kad visos cia tokios super kad kelis kartus dienoj verda ir butent pataiko laiku kai vaikas nori,,,nu gal....as tai nemoku taip isverdu pavalgo silta bet jei reikia pasildyti mikrobangeje 2sek ir viskas jokiu dudu ramu ir nemanau kad labai jau nesveika
kol vandeni pasiltui kose pvz su bulvem oj asaru butu ir tikrai mano nuomone vaikui nebutu sveikiau nervotis bei 2 sek mikrobangu....aisku cia mano nuomone

Ne visada nutaikysi, kad būtų tik ką paruoštas maistas. Tai vaikas dar neatsikėlęs, tai grįžti iš lauko. Dažniausiai šildau mikrobangėj, ir greita, kai dukrelė tampo už rūbų, mažiau pavojaus, nei kad apvirs indas su vandeniu šildant maistą
Daug kas kenkia - mobilieji, kompiuteriai, televizoriai. Niekuo nesinaudokim, tai būsim sveiki. Svarbu saikas , nesinaudojam krosnele kas valandą, kas minutę, o kai reikia, kelis kart į dieną.

Daug kas kenkia - mobilieji, kompiuteriai, televizoriai. Niekuo nesinaudokim, tai būsim sveiki. Svarbu saikas , nesinaudojam krosnele kas valandą, kas minutę, o kai reikia, kelis kart į dieną.
niekada nešildau mikrobangu krosnelei,šildau vandens vonelei

Sveikos.
Aš tai kartais pašildau, kai reikia, nėra laiko arba nesu namuose. ir nematau tame nieko blogo
Aš tai kartais pašildau, kai reikia, nėra laiko arba nesu namuose. ir nematau tame nieko blogo

esu girdejus,kad mikro bangos skaido baltymus,taigi maiste esantieji suyra.dar neverdu kosiu bet misinio nesildau mikrobangej.
Maista sildau tik karstam vandeny. Gal kada ir pasildysiu mikrobangej, jei reikalas prispirs
Bet kol kas tai ne

prieš ir dar kartą prieš , net namie neturime, mikro bangos suardo strukturą, dingsta vitaminai, kurių ir taip dingsta verdant. ir taip namie perdaug elektro prietaisų.
QUOTE(-simona- @ 2009 01 28, 01:25)
prieš ir dar kartą prieš , net namie neturime, mikro bangos suardo strukturą, dingsta vitaminai, kurių ir taip dingsta verdant. ir taip namie perdaug elektro prietaisų.
O kiek aš girdėjau per vieną paskaitą, tai kad mikrobangos nesuardo maiste nieko labiau nei tai atsitiktų verdant. Tiesiog maistas man mikrobangėj praranda skonį.
QUOTE(Zemiete @ 2009 01 28, 16:53)
O kiek aš girdėjau per vieną paskaitą, tai kad mikrobangos nesuardo maiste nieko labiau nei tai atsitiktų verdant. Tiesiog maistas man mikrobangėj praranda skonį.
aš per paskaitą girdėjau tą patį apie mikrobangas, žodžiu geriausia šildyti vandenį , o virt garuose

QUOTE(Alačka @ 2005 01 05, 12:00)
Sveikutės..Su visom šventėm praėjusiom jus
...įdomu būtų sužinoti jūsų patarimus ir nuomonę apie maistelio šildymą mikrobangų krosnelėje...turiu uomeny košytes stiklainiukuose....aš esu girdėjusi,kad nekenktų tie spinduliai negerieji,tai reikia uždėti ant stiklainiuko viršaus folijos ir viskas bus gerai..gal dar jūs žinote kokių būdų...

kiek zinau, folijos ir siaip indu su blizguciais i mikrobange negalima det

o maisteli mikrobangese sildyt galima, ant visu hipp tyreliu buteliuku etiketes, ja nuplesus, blogojoje puseja tai parasyta