Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

Mano skrandžio skausmas šimtu procentų patvirtino mikrobangėj gaminto maisto (kurį komandiruotėje teko valgyti viešbučio kavinukėje bei greiyose kavinėse) poveikį organizmui doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vaižgantė @ 2005 11 05, 15:49)
O mano nuomonė tokia: protingos mamos namuose neturi mikrobangės...

siais laikais retuose namuose nera mikrobanges... ir tikrai nemanau, kad nuo to priklauso mamu protingumo ar kvailumo lygis schmoll.gif
Atsakyti
kai gyvenau tevu namuose, visa laik sildziausi mikrobangu krosnelej, negalejau be jos gyvent, greitai patogu ir tt. isejau su vyru gyvent, mes jos neturim pagalvojau ir nereikia schmoll.gif ir nepirkciau
labai didelis skirtumas tarp sildyto maisto ant dujines ir mikrobangu krosnelei, mikrobanginej sausesnis maistas, nesnekant apie skysciu tarkim sriubu sildyma:)
Atsakyti
tas pats galioja ir su maistelio sildymu ax.gif bent jau mano tokia nuomone lotuliukas.gif
Atsakyti
geriau ilgiau pastovesiu prie dujines nei sildysiu mikrobangej, net neturim,o kazkada be jos net negalejau gyvent, viska sildydavau tik mikrobangej. juk labai skiriasi maistas, kur sildytas ant dujines kur sildytas mikrob doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Uliuliuska @ 2005 12 17, 13:10)
Mamytes, ar gamynat koki maista mikrobangei?  4u.gif As tai verdu kai kurias darzoves, pvz. burokelius. Ir laika sutaupau ir mano manimu daugiau vitaminu lieka, nei ilgai verdant vandenyje. Ir pieniskas koses ten darau, nes pienas neisbiega. bigsmile.gif Ir siap pasildyt, atitirpinti saldytas uogas. Ar labai blogai darau?

Ne ne ne schmoll.gif ...manau tai bloga ideja,jei kalbam apie kudikiu ir mazu vaiku mityba...
Atsakyti
Chmmm... sau maistą mikrobangėj pašildau, kai tingiu, bet iš tiesų tai pašildytas mikrobangėj ir ant viryklės tai oj kaip skiriasi ax.gif O mažiukui... dar nereikia, bet manau, kad stengsiuos vis dėlto vengti. Nežinau kiek tai nesveika, bet kiek teko skaityti, tai niekur nerašo, kad gerai schmoll.gif Ir šiaip girdėjau tokį pasakojimą - tipo per rusų televiziją rodė (pati nemačiau, tik perpasakojo, tai už kokybę neatsakau tongue.gif ), bet žodžiu ten darė bandymą - laistė gėles su vandeniu, prieš tai užvirintu ant dujinės viryklės, elektriniam virduly (berods) ir mikrobangėj, aiškuo vanduo atšaldomas po to buvo biggrin.gif Nu, bet žodžiu, esmė tokia, kad pirmiausia nuvyto ta gėlė, kuri buvo laistoma mikrobangėj virintu vandeniu tongue.gif Bet čia tik šiaip pasakojimas, kiek teisybės, nežinau... be man kažkaip vis tiek jos nelabai patikimai atrodo.
Oj, kiek prirašiau doh.gif
Atsakyti
Vakar išėjo savaitraščio "Šeimininkė" 3 numeris, kuriame kaip tik ir rašo apie tai , kad mikrobangėse švelniai tariant sugadinamas maistas.O šildant motinos pieną sunaikinama dalis antikūnių, kurie didina kūdikio atsparumą infekcijoms.
Vertas dėmesio straipsnis, nusipirkit ir paskaitykit 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Ievius @ 2006 01 17, 19:26)
žodžiu ten darė bandymą - laistė gėles su vandeniu, prieš tai užvirintu ant dujinės viryklės, elektriniam virduly (berods) ir mikrobangėj, aiškuo vanduo atšaldomas po to buvo biggrin.gif Nu, bet žodžiu, esmė tokia, kad pirmiausia nuvyto ta gėlė, kuri buvo laistoma mikrobangėj virintu vandeniu tongue.gif .

Vakar išėjo 3 numeris svaitraščio "Šeimininkė". Tai jame labai "įdomių" dalykų apie mikrobangų krosneles prirašyta blink.gif sad.gif . Straipsnis vertas dėmesio.
Ten irgi rašo, kad sėklos, laistomos mikrobangėje šildytu vandeniu, nesudygsta blink.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyAngel: 11 lapkričio 2009 - 20:58
Neseniai, berods, maitinimo forume buvo diskusija "Ar šildote maistą mikrobangų krosnelėje", tai aš labai pasidomėjau šiuo klausimu. Ten net internetinių nuorodų palikau. O šiaip labai gerai atsimenu, kad nors gamintojai skelbia, kad maisto kokybė mikrobangų krosnelėje nesikeičia, bet motinos pieno ir kūdikių maistelio joje šildyti nerekomenduoja .
Atsakyti
Nebutina sildyti paruosta maisteli! As pasisildau vandeni mikrobangeje, o poto suberiu miltukus ir viskas!
O, kas raso, kad laiko paruosta maisteli sildytuve, kad butu siltas kol vaikas praalks, ar nemanote, kad jis ten rugsta! g.gif
Kiek zmoniu tiek nuomoniu! Kiekvienas pasirenka, kas jam patogiau! mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lovely @ 2006 01 19, 19:57)
Kiek zmoniu tiek nuomoniu! Kiekvienas pasirenka, kas jam patogiau! mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
As gal iki 5men sildydavau misinuka spec sildikly, o dbr visada mikrobangej.. Misinuku sildyt nepataria, nes susidaro "burbuliukai" karsto ir salto misinio. Man atrodo pakanka gerai suplakti ir vsio. Pakolkas vaikas auga sveikas ir joku problemu mikrobagese nematom thumbup.gif
Atsakyti