Įkraunama...
Įkraunama...

Maistelio šildymas

QUOTE(lovely @ 2006 01 19, 21:57)
Nebutina sildyti paruosta maisteli! As pasisildau vandeni mikrobangeje, o poto suberiu miltukus ir viskas!

As lygiai taip pat darau ir nematau cia nieko blogo ax.gif Taigi tik 1min pasildai ta vandenuka ir kas jau ten tokio gali atsitikt g.gif
Atsakyti
Mes misinuku jau pusmetis kai negeriam,bet visa kita sildau mikrobanginei,ir vaikui,ir mum! 4u.gif
Atsakyti
Tie, kas domisi sveika gyvensena, tai apskritai mikrobangių namie neturi tongue.gif. Aišku, aš nesu tokia "sveikuolė" ir pasišildau kokią picą smile.gif. Tačiau niekada nesumąstyčiau šildyti vaikų maistelį ar pienuką mikrobangėje blink.gif. Net patys mikrobangių gamintojai NEREKOMENDUOJA to daryti.
Atsakyti
oi oi oi jeigi pradetume svarstyti kas sveika kas ne tai cia neuztektu viso vakaro, o del mikrobanges blogumo, tai ji nera taip blogai, pati sildau ir dziaugiuosi kas ja isrado, pagalvokit apie mobiliakus, jie daug blogesni tongue.gif ir vistiek visos jais naudojamies.... thumbup.gif
Atsakyti
ne, nešildau ne tik dukrytei, bet ir patiems. nesveika gi taip šildyt, stovi mikruškė nenaudojama tongue.gif na tik popcorn'ams tinkama hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Mazulikee^ @ 2006 01 22, 20:43)
oi oi oi jeigi pradetume svarstyti kas sveika kas ne tai cia neuztektu viso vakaro, o del mikrobanges blogumo, tai ji nera taip blogai, pati sildau ir dziaugiuosi kas ja isrado, pagalvokit apie mobiliakus, jie daug blogesni  tongue.gif ir vistiek visos jais naudojamies.... thumbup.gif

Ir savo mažiukui mobiliaką duodi g.gif blink.gif? Aš tai tikrai ne tongue.gif. Taip ir su mikrobangėm - suaugę tegul šildosi ką nori ir kur nori, bet mažučiam geriau šito technikos stebuklo nenaudoti schmoll.gif.
Atsakyti
po tokiu jusu gincu, tycia nuejau paskaityt kas parasyta ant maistelio pakuotes: nerekomenduojama sildyti mikrobangu krosneleje, nes galima nudegti. juk neraso pvz nes sugadina maista ar kazkaip kitaip kenkia kudikiui.
ir aplamai is kur cia istrauket, kad nesveika sildyt maista mikrobangej. maziau bobuciu klausykit. ji ne labiau pavojingesne nei kompas, telikas, skalbykle ar kiti prietaisai.
Atsakyti
QUOTE(zave @ 2006 01 24, 02:58)
po tokiu jusu gincu, tycia nuejau paskaityt kas parasyta ant maistelio pakuotes: nerekomenduojama sildyti mikrobangu krosneleje, nes galima nudegti. juk neraso pvz nes sugadina maista ar kazkaip kitaip kenkia kudikiui.
ir aplamai is kur cia istrauket, kad nesveika sildyt maista mikrobangej. maziau bobuciu klausykit. ji ne labiau pavojingesne nei kompas, telikas, skalbykle ar kiti prietaisai.

Pritariu 4u.gif Ant kaikurių košelių etikečių netgi parašyta kad galima pašildyti reikiamą kiekį košės mikrobangėj thumbup.gif
Atsakyti
Mes iš tų - kurie šildo. Nematau aš čia jokios problemos schmoll.gif . Greita, patogu, visi patenkinti smile.gif
Atsakyti
sveikos, aš neturiu mikrobangės ir neketinu jos pirkti, nes tikrai manau, kad ji nėra nei saugi, nei sveika naudoti. juk jei galima ka nors padaryti sveikatos labui, tai ir nenuleidžiu vėjais.
Atsakyti
o del mobiliako, jei ktai buvo pavyzdelis cia....teiva...mikrobanges liuksas biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
aš viena kartą bandžiau šildyti,bet kažkaip netolygiai pašilo,tai nuo to laiko niekada nebešildau mikrobangėj schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti