Kaunietes atsiliepkit! Gal kuri zinot Kaune gera, nebrangininke pedikiuriste.Butinai kita savaite reikia pasidaryti, nes vaziuoju
Nesinoretu varyt apaugusiom kojom
as jau po, nugranmdyta nuzulinta tvarkinga ir grazi...jauciuos beveik kinozviazda
Kažkada Laivės alėjoj buvo fainas salonas, ten ir pedikiūrą darė, tai kas man užstrigo, kad specialiame fotelyje. Išsidrėbi patogiai, gali žurnalą skaityti. Dabar jau to salono nėra.
Pernai reikėjo extra pedikiūro, nuėjau į vieną besireklamuojantį, pasodino bendroj kirpykloj, kojas į bliūdą sukišo ir ten mane rakaliojo tą valandą - prie visų šukuosenų
nu jaučiausi labai nejaukiai, negana to labai pavargau - kojas praktiškai reikėjo pačiai laikytis pakeltas, nedėsi gi ant grindų
Tai va, Kaune pasakojat apie salonus, bet galėtumėt ir adresus nurodyti, ar jau tikslesnę vietą, o ne "Savanorių prospekte" ar kažkur Šančiuose
Ir kaip ten su aptarnavimu? Sodina į pedikiūro fotelį ar taip pat paprastoj kėdėj ir bliūde kojos?
jei jau aš moku 50 litų, tai bent nenorėčiau išeiti iš ten pavargusi
Pernai reikėjo extra pedikiūro, nuėjau į vieną besireklamuojantį, pasodino bendroj kirpykloj, kojas į bliūdą sukišo ir ten mane rakaliojo tą valandą - prie visų šukuosenų
Tai va, Kaune pasakojat apie salonus, bet galėtumėt ir adresus nurodyti, ar jau tikslesnę vietą, o ne "Savanorių prospekte" ar kažkur Šančiuose
jei jau aš moku 50 litų, tai bent nenorėčiau išeiti iš ten pavargusi
Salone "alpetri" sodina i pedikiuro kede.Vanduo tekantis, t.y. su dusu nuplauna ir subega tas vanduo i kanalizacija.Visiskas komfortas, labai patogu, nieko daryti nereikia tik skaityti zurnalus.Tik kaip jau rasiau gana greitai atzelia nagu odeles, o siaip viskas
Beje gal galima telefoniuka misko gatveje.Aciu.
QUOTE(Vasara @ 2003 12 08, 12:00)
Nezinau ar cia su tai susije, bet kai nescia pasidariau pedikiura salone, tai po to ir pradejo iauginet nagas. Ot bedos turejau..
Gal blogai padare?
Vasarele man tapati istorija ,gal cia tik sutapimas???
Gal zinot kiek kainuoja pedikiuras Junora salone?
ir ar ten gerai daro?
QUOTE(Kleopatryte @ 2006 02 01, 01:57)
Vasarele man tapati istorija ,gal cia tik sutapimas???
Ir man tas pats. Buvo. Patarimas - nuėjus pedikiūro, paprašyti, kad neišiminėtų nagų kampučių. Tegu nukerpa, odeles ten nurankioja, o kampučių - kad neišimtų. Paskaudės, praaugs ir viskas.
Labai gaila, kad aš šitai sužinojau tik po to, kai tuos nagų kampučius buvau jau išsioperavus ir atėjau pas poliklinikos sesutę siūlų išsitraukt
Kaip man grazu kai padarytas moteriai pedikiuras
bet pati niekad nedariau,nes nemoku
o eiti pas kosmetologe irgi geda nes ne pergraziausius nagus turiu
taip kad tik palakuoju ir viskas.
manau merginos jau pats laikas darytis pedikiūrus nes vasara artėja reiks atvyresne avaline nešioti man labai gražu kaip buna basutės ir gražus pedikiūras.
gal kas patarsit gera pedikiūrininkę vilniuj nebrangiai
?
tiesa gal kas žinot kaskiek laiko reik daryti pedikiūra?
QUOTE(Ievuska @ 2006 03 17, 20:53)
manau merginos jau pats laikas darytis pedikiūrus nes vasara artėja reiks atvyresne avaline nešioti man labai gražu kaip buna basutės ir gražus pedikiūras.
?
Siulau Olga is Kamvilos (sopeno 6) kaina 45lt