Sveikos,
na as taip pat noriu pasidalinti savo ispudziais apie pedikiura Feminoje Bonoje Kaune Putvinskio gatveje. Siandien ten pasidariau ir manikiura ir pedikiura. Manikiuras kainavo 25 litai, pedikiuras 55 litai. Taigi, smulkiau:
Manikiuriste pati man nelabai patiko darant pedikiura labai daug klause mano nuomones ar dar dildinti ar jau nereikia. Ka as zinau reikia ar ne, man svarbu, kad grazu butu taip sakiau, bet ji vistiek neatstodavo su savo klausimais. Odeles apkarpe su znyplytemis labai krupsciai, pamasazavo rankas, nulakavo, norejau dar daile pasidayti, bet sake, kad jau laikas baigesi, nes nespesime pedikiuro gerai padaryti tai nupiese tik ant dvieju nagu gelytes (tiesa pasakius siaip sau. As pati tokias mokeciau nusipiesti. Ir piesia neigudisia drebancia ranka).
O pedikiuras jau geriau. Groja relaksacine muzika, dega zvakes. ramu. jau ir klausimu sumazejo. Dirbo krupsciai. Su peiliukais neskuta. Labai gerai nugramdo su dildemis ragini sluoksni, tiesa man ir gramdyti nelabai ka buvo, nes pati daznai gramdau. Beje, ji pasake, kad su tokiomis graziomis kojytemis mazai kas ateina

. padare grazia nagu forma, nulakavo, pamasazavo rankomis, masazineje voneleje su aliejais, padare pedu pilinga, patepe kruopsciai kiekviena pirsteli kremuku kvepianciu. Ant didziuju pirstu nupiese tokias pas gelytes kaip ir ant ranku nagu

na visumoje, gal ir nieko:) ir kaina manau normali.