Įkraunama...
Įkraunama...

Pedikiūras

QUOTE(ngirl @ 2007 06 27, 00:49)
Ir visgi, tas Elizos mokymo centras yra Verkiu ar Zalgirio gatvej? g.gif

Yra ir ten , ir ten. Bet pedikiūrą daro tik Verkių 39 mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Latelle @ 2007 06 19, 22:02)
buvau  Elizos mok.centre.Atejau 14.30 isejau 20.20......Kas turit tiek laiko maloniai prasom......bet kaip pavargau....

blink.gif blink.gif blink.gif įdomu labai g.gif tai ką tiek laiko Tau darė?
Aš ir ten vieną kart dariausi pedikiūrą. Bet man viskas tvarkingai - priėmė sutartu laiku, pedikiūrui kiekvienai mergaitei skiria 1,5 val. - tiek aš ten ir užtrukau. Labai kruopščiai ir tvarkingai sutvarkė man kojytes smile.gif
Atsakyti
zinokit, nuejau i viena salona uzsirasyt pedikiurui, ten toks vaikinukas priiminejo uzsakymus. sakau noreciau to ir to. sako-ok, ateikit poryt, as jums padarysiu pedikiura. ar kuriai nors is jusu yra pedikiura dares vyras? blink.gif
kazkaip nepatogiai jausciausi turbut ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ngirl @ 2007 06 28, 11:52)
zinokit, nuejau i viena salona uzsirasyt pedikiurui, ten toks vaikinukas priiminejo uzsakymus. sakau noreciau to ir to. sako-ok, ateikit poryt, as jums padarysiu pedikiura. ar kuriai nors is jusu yra pedikiura dares vyras? blink.gif
kazkaip nepatogiai jausciausi turbut ax.gif

Neteko, bet kodėlgi ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Laba diena smile.gif
Buvau siandien Elizos mokymo centre, tai zinokit labai patiko thumbup.gif , nes pedikiura padare per 1,5val ir labai matesi, kad mokine stengesi ir tokia ne atgrubnage papuole mirksiukas.gif man patiko...dar eisiu ax.gif
Atsakyti
nu skaičiau skaičiau aš čia jūsų pokalbius apie pedikiūrą ir pati susigundžiau nueiti pasidaryti;) visai sudomino tas Elizos mokymo centras, tai va užsirašiau antradieniui ten;) žiūrėsim, kaip mano kojytės atrodys po procedūros;)
šiaip manau, kad tikrai puikiai padarys, tik va gali ilgiau užtrukti nei įprasta- čia iš patirties sakau,nes esu savo plaukus kartą mokinei patikėjus biggrin.gif rezultatas tikrai labai patiko man, tik truko viskas apie 5 val lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šiandien dariausi Paul Mitchell salone - Ortopedijos technikos pastate - pedikiūrą. Šiaip labai patiko - ir kaina normali 50lt
Atsakyti
QUOTE(Pepe_Ilgakojine @ 2007 06 30, 16:12)
nu skaičiau skaičiau aš čia jūsų pokalbius apie pedikiūrą  ir pati susigundžiau nueiti pasidaryti;) visai sudomino tas Elizos mokymo centras, tai va užsirašiau antradieniui ten;) žiūrėsim, kaip mano kojytės atrodys po procedūros;)
šiaip manau, kad tikrai puikiai padarys, tik va gali ilgiau užtrukti nei įprasta- čia iš patirties sakau,nes esu savo plaukus kartą mokinei patikėjus biggrin.gif  rezultatas tikrai labai patiko man, tik truko viskas apie 5 val lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Kiek žinau, kad jos turi įtilpt į 1,5 val. , dabar nemažai panų eina gražintis į tą mokymo centrą, todėl meistrė joms sudariusi griežtą grafiką. Tik va lakų pasirinkimas tai ten labai skurdus. Man padavė tokią baisiai apdulkėjusią paletę su max 5-6 spalvom. Kitą sykį savo nagų laką nešiuos tongue.gif
Atsakyti
jau galiu ir aš sutvarkytomis kojytėmis jums pasigirti biggrin.gif lotuliukas.gif
buvau šiandien ryte Elizos mokymo centre ir likau tikrai patenkinta mirksiukas.gif kruopščiai, rūpestingai panelė dirbo, švelnios dabar kojelės mano thumbup.gif thumbup.gif
tik va su nagų daile trupučiuką prastai-paprašiau papaišyti ką nors, tai žvaigždelių pripaišė tokių nelabai kokių g.gif ir dar pritariu kažkuriai mamytei, kuri rašė, kad lakų pasirinkimas mažas;) bet tai čia smulkmena-už 10 lt tai ir nereikia tikėtis visos spalvų paletės ir nagų dailės meistrės;)
tikrai rekomenduoju ten apsilankyti 4u.gif
Atsakyti
Tik neikite merginos i Nail barą blink.gif Konvejeris nerealus, o kainos klaikios, tikrai neverta. Dariausi ir pedikiūrą ir manikiūrą..didesnės tragedijos negali būti doh.gif Namie geriau pasidaryčiau ir šiaip nepatinka, kad nėra intymumo. Akropolį patalpoj dviem daro, o kur centre yra - tai išvis už stiklo..žmonės eina ir žiūri lotuliukas.gif Trumpai sakant - greitai, nekokybiškai ir brangiai schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(citrina @ 2007 07 03, 14:34)
Tik neikite merginos i Nail barą  blink.gif  Konvejeris nerealus, o kainos klaikios, tikrai neverta. Dariausi ir pedikiūrą ir manikiūrą..didesnės tragedijos negali būti  doh.gif  Namie geriau pasidaryčiau ir šiaip nepatinka, kad nėra intymumo. Akropolį patalpoj dviem daro, o kur centre yra - tai išvis už stiklo..žmonės eina ir žiūri  lotuliukas.gif Trumpai sakant - greitai, nekokybiškai ir brangiai  schmoll.gif

na, as tai kiek esu buvus nail bar'e verslo centre, tai ne karto nenusivyliau- padare labai kruopsciai ir gerai, ir tikrai ne paskubomis. esu buvusi ir kitur, bet nail bar'e labiausiai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Tai kur dar normaliai (ir uz normalia kaina) daro pedikiura be Elizos mokymo centro?
Butu gerai apie centra kur nors...
Atsakyti
O kur galima gerai pasidaryt Klaipedoj?
Atsakyti