Po paskutinio pedikiuro turiu problemele. Padu oda pasidenge tokiom kaip puslelem (jos be skyscio, po kokios dienos pradeda luptis oda). Nezinau kas cia tokio, nes tik 2sav po proceduros praejo. Padai atrodo baisiai ir niezti. Anksciau taip niekad nebuvo. Pati labai priziuriu kojas, kasdien tepu kremais, darau voneles, bet pusleliu tik daugeja ir daugeja. Ka daryt?
QUOTE(Limeta @ 2007 07 15, 19:49)
Po paskutinio pedikiuro turiu problemele. Padu oda pasidenge tokiom kaip puslelem (jos be skyscio, po kokios dienos pradeda luptis oda). Nezinau kas cia tokio, nes tik 2sav po proceduros praejo. Padai atrodo baisiai ir niezti. Anksciau taip niekad nebuvo. Pati labai priziuriu kojas, kasdien tepu kremais, darau voneles, bet pusleliu tik daugeja ir daugeja. Ka daryt?
ojazus, cia ne koks grybelis netycia

QUOTE(Bitute32 @ 2007 06 19, 15:35)
Tai juk daro su aparatu,prie kliento akiu keicia naujus antgalius!Jokios rizikos,bent jau as savo pedikiurininke pasitikiu as ir visos mano padruskes jau daugiau kaip 7 metus pas ta pacia meistre lankomes,todel dar ir pigiau mokam.Pvz praeita sav padare pedikiura ir manikiura,tai sumokejau 70lt bet i ta kaina iejo ranku daile ir dar koju nykscius papuose

QUOTE(RAMSE @ 2007 07 17, 11:08)
Tai juk daro su aparatu,prie kliento akiu keicia naujus antgalius!Jokios rizikos,bent jau as savo pedikiurininke pasitikiu as ir visos mano padruskes jau daugiau kaip 7 metus pas ta pacia meistre lankomes,todel dar ir pigiau mokam.Pvz praeita sav padare pedikiura ir manikiura,tai sumokejau 70lt bet i ta kaina iejo ranku daile ir dar koju nykscius papuose 

O kur daraisi pedikiūra?
Netekusi vilties dar sia vasara pasidaryti pedikiura, skambinau vos ne i visus is eiles salonus. Uzsirasiau i Kamvilos salona.
Gal kuri ten darotes ir galit pasakyt kaip ten?
Turbut kaip ir visoms, man labai svarbu, kad kokybiskai padarytu, nes turiu bedu po nestumo su nagiukais. 3 menesius po gimdymo gydziausi skaudancius nagiukus. Jau galvojau reiks pjaut... bet lyg ir sugijo. Tai dabar bijau ir pedikiura bet kur darytis.
mergaites, gal patarsit ka?
Turbut kaip ir visoms, man labai svarbu, kad kokybiskai padarytu, nes turiu bedu po nestumo su nagiukais. 3 menesius po gimdymo gydziausi skaudancius nagiukus. Jau galvojau reiks pjaut... bet lyg ir sugijo. Tai dabar bijau ir pedikiura bet kur darytis.

QUOTE(En:) @ 2007 07 17, 11:46)
Netekusi vilties dar sia vasara pasidaryti pedikiura, skambinau vos ne i visus is eiles salonus. Uzsirasiau i Kamvilos salona.

O kurioje Kamviloje uzsirasei? As dariausi Sopeno gatveje, tai man labai patiko

QUOTE(Azazella @ 2007 07 17, 11:09)
nezinau kodel, nes man niekur nepakeliui, bet i Laisves pr. esanti salona. Gal ir man pasiseks

QUOTE(En:) @ 2007 07 17, 12:13)
nezinau kodel, nes man niekur nepakeliui, bet i Laisves pr. esanti salona. Gal ir man pasiseks
o Tau su kokiu nors aparatu dare ar viska rankytemis?

viska rankom, tik nagus pacioj pabaigoj su tokia besisukancia dilde nudailino

QUOTE(Eura @ 2007 07 17, 11:12)
O kur daraisi pedikiūra?
Kaune salone ;JUNORA; pas Edita.Ten ir plaukus ir veida it tt.Zodziu visas proceduras ten atlieku

Papildyta:
QUOTE(En:) @ 2007 07 17, 11:46)

Tik ziurek,kad nagu kampuciu replytem nekirptu,po to gali nagai i oda iaugineti,tam yra skirtas toks antgaliukas,nezinau kaip jis ten vadinasi,bet ji uzdeda ant aparato ir graziai ir lygiai nuslifuoja,neskauda ir ilgai neuztrunka.
QUOTE(RAMSE @ 2007 07 17, 17:02)
Tik ziurek,kad nagu kampuciu replytem nekirptu,po to gali nagai i oda iaugineti
aciu uz patarima

ot kazkas apie kamvila klause, tai man bent jau sopeno gatvej nepatiko! siaip viskas ciki: ir aplinka, ir pati panele miela visai! bet kokybe netenkino manes visiskai! gal as labai islepinta savo kosmetologes... bet pedos labai trumpai tebuvo svelnios, lakas irgi nieko nelaike! vat turiu kosmetologe provincijoj, kur gyvenau
ten tai dziaugsmas, pedikiuras apie 30lt, o kokybe nepriekaistinga! bet dabar neber galimybiu grizt, o ir eiles pas ja nezmoniskos.
norejau paklaust, kad ten elizoj, tam mokymo centre daresi, ar ten dirba po 5 vakaro? nes is darbo manes nieks neisleis grazintis

norejau paklaust, kad ten elizoj, tam mokymo centre daresi, ar ten dirba po 5 vakaro? nes is darbo manes nieks neisleis grazintis

QUOTE(En:) @ 2007 07 17, 11:13)
o Tau su kokiu nors aparatu dare ar viska rankytemis?

kazkaip subludau. is tiesu buvau virsuliskiu Kamvilos salone.
nepatiko: pedikiuras, bikini depiliacija, antakiu dazymas ir pesiojimas - vienoje patalpoje!

patiko: kad visi slifavimo darbai buvo atlikti su aparaciuku tik keiciant antgaliukus, ko pasekoje ir dabar kulniukai grazus

visai graziai padare prancuziska lakavima.
po keliu savaiciu uzsirasiau i sugihara. paziuresim kas ten gero