mano pipiras dažniausiai su kojinėm laksto, nes tik nuak - tuoj kur nors savo batuką užkiša
šiaip namuose nešioja tokius medžiaginius, kietu padu ir užkulne;)

Mūsiškis namie laksto su kojinemis su guminiais paveiksliukais ant padukų, kad neslystų, o vasarą tai basas.
namuose mes tai keiciam apavus
pabunam ir su ortopedinem basutem, ir su kojinem , ir su tapkem, ir aisku basikom truputi palakstom

Savo mažylei nuo 9 mėnesių pradėjau auti batukus - basutes ale ortopedinius. Tai ji namuose ir šliaužiojo, o dabar jau ir vaikšto tik su batukais - basutėmis. Pradžioje bandydavo nusiauti, pakramtyti batukų padukus, bet mano kantrybė nugalėjo ir dabar be problemų vaikšto su batukais tiek lauke tiek namuose.
manoji vaiksto su tapkutemis, jei nukrenta ar pati nusimauna, tai atnesa mamytei ar teveliui kad uzmautu
(cia jos vienas is megstamiausiu zaidimu, paciai nusimaut ir atnest, kad teveliai uzmautu
), basom vaiksto retai
cia gal ne i tema, bet gal galit pasakyt kur Vilniuje galeciau nusipirkt ortopedines basutes?

cia gal ne i tema, bet gal galit pasakyt kur Vilniuje galeciau nusipirkt ortopedines basutes?
Jei moderatoriai labai nesibars atsakysiu tau ne į temą
Gytulka, šiaip ale ortopedinės basutės yra Bartek ir Ecco firmos (čia tik mano žinios, gal yra dar kt. firmų), vaikų prekių parduotuvėse, prekiaujančiose rūbeliais ir batais tikrai rasi.

QUOTE(gytulka @ 2006 12 06, 23:14)
Gytulka, šiaip ale ortopedinės basutės yra Bartek ir Ecco firmos (čia tik mano žinios, gal yra dar kt. firmų), vaikų prekių parduotuvėse, prekiaujančiose rūbeliais ir batais tikrai rasi.
kai šilta lakstom basos, kai vėsios grindys- su kojinaitėm, kartais basutes uždedam

mano mergina vaiksto su tapkutem ir net nebandyk nuauti
jei tik kur uzkliuvo ir nusiave, is karto rekia "bati - bati!!!" ir atnesa apauti tapkute
matyt priprato kai tik pradejo vaikscioti, o dabar ne su dirzu nenuausi
Gal ir gerai, nera bedos, kad atsals kojytes

Mes su tapkytem visada! Nes slidzios grindys. Ir vargo nebera...
Mano vaikai vasara basi lakstė o taip vaikšto su koinytėm bet sūnelis pradėjo vaikščioti ant pirštu galiukų tai pradėjom su batukais būti
QUOTE(Dolores @ 2006 12 07, 09:50)
Jei moderatoriai labai nesibars atsakysiu tau ne į temą

Na ir as atsakysiu ne i tema

O mano sunelis namuose vasara laksto su kojinem, o ziema (kadangi salta) su basutem. Bandem su slepetem, bet labai pedutes sunta.