Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

Maniskis namie tik basas, darzelyje su basutem. Kazkur skaiciau daktares komentara - "jei vaiko pedai normaliai issivystyti butinai reiketu batuku, jis butu su jais ir gimes". Manau tiesa... g.gif smile.gif
Atsakyti
kartais su tapkutem, kartais po kojinyciu
Atsakyti
o mes palakstom ir basi ir su koinytėm ir su tapkutėm ir su basutėm. dažnai keičiam, kad neprakaituotu ir nešaltų ir grynu oru pakvėpuotų
Atsakyti
QUOTE(raganiuke27 @ 2006 12 18, 23:41)
o mes palakstom ir basi ir su koinytėm ir su tapkutėm ir su basutėm. dažnai keičiam, kad neprakaituotu ir nešaltų ir grynu oru pakvėpuotų

ir mes 4u.gif
Atsakyti
Musu pupa kolkas dar su medziaginem tapkutem po namus laksto.
(na mum dar tik suejo metukai) ax.gif
Atsakyti
QUOTE(DykumuMoteris @ 2006 01 14, 14:57)
Man iskilo dilema: maniske kambaryje megsta begioti tik su kojinytem, o jokiu batuku nepripazista verysad.gif ! Na su slepetem siaip taip dar pripratinu, bet po mazdaug valandos kojos visos suprakaitavusios! verysad.gif  Ir vel blogai. Sako, kad jei laksto vien su kojinytem vystosi ploksciapadyste ir pan verysad.gif Gal kas susiduret su panasia problema?
user posted image

As tai domejausi sia tema ir yra keletas nuomoniu- viena, kad reikia butinai bent pirmu batuku su tuo kalneliu, o kita nuomone, kad vaiko pedute pati vystosi kaip jai reikia ir jokie "kalneliai", jokie kiti ismislai tos ploksciapadystes nesustabdys. Vat ir daryk kaip nori tongue.gif O mes tai nesiojam tapkutes, nes mes su vyru visada su tapkem, tai ir sunelis su. Jam labai patinka rytais teciui ir man uzdeti tapkes ant koju, kai mes dar gulim 4u.gif Bet jei bunam kur grindys yra sildomos, tai vaikstom be tapkiu, nes tada pedute jaucia pagrinda ir masazuojasi. Tai taip ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2006 12 19, 11:23)
As tai domejausi sia tema ir yra keletas nuomoniu- viena, kad reikia butinai bent pirmu batuku su tuo kalneliu, o kita nuomone, kad vaiko pedute pati vystosi kaip jai reikia ir jokie "kalneliai", jokie kiti ismislai tos ploksciapadystes nesustabdys. Vat ir daryk kaip nori  tongue.gif O mes tai nesiojam tapkutes, nes mes su vyru visada su tapkem, tai ir sunelis su. Jam labai patinka rytais teciui ir man uzdeti tapkes ant koju, kai mes dar gulim  4u.gif Bet jei bunam kur grindys yra sildomos, tai vaikstom be tapkiu, nes tada pedute jaucia pagrinda ir masazuojasi. Tai taip  ax.gif

Aš irgi girdėjau, kad jei jau vaikas linkęs į pilnapadystę, tai gali tik bandyti padėti.
Atsakyti
mes ir lakstom ivairiai 4u.gif
ir su vilnonem kojinitem ir su tapkutem ar basutem biggrin.gif
Atsakyti
TApkytem. Ir jei neuzdedi is pamirsimo, tada pats atsinesa ir rodo,kad pamirsau uzdet tongue.gif
Atsakyti
Mano vaikinas vaiksto su tapkytem bet retkarciais leidziu ir basam palakstyti po kambari smile.gif
Atsakyti
MAno mergaitė po namus laksto su vilnonėm kojinytėm 4u.gif tačiau labai džiaugiasi, jei leidžiu basai palakstyti trumpam. šoka visokiausius genties džiaugsmo šokius bigsmile.gif
Atsakyti
as taip pat ta tema pasidomejau ir netgi su keliom mamytem teko susigincyti g.gif as uz naturaluma,tai jei nesalta lakstom basi ar su kojinytem,bet dabar ,ziema,dazniausiai su slepetem smile.gif
Atsakyti