Maniskis namie tik basas, darzelyje su basutem. Kazkur skaiciau daktares komentara - "jei vaiko pedai normaliai issivystyti butinai reiketu batuku, jis butu su jais ir gimes". Manau tiesa...
kartais su tapkutem, kartais po kojinyciu
o mes palakstom ir basi ir su koinytėm ir su tapkutėm ir su basutėm. dažnai keičiam, kad neprakaituotu ir nešaltų ir grynu oru pakvėpuotų
QUOTE(raganiuke27 @ 2006 12 18, 23:41)
o mes palakstom ir basi ir su koinytėm ir su tapkutėm ir su basutėm. dažnai keičiam, kad neprakaituotu ir nešaltų ir grynu oru pakvėpuotų
ir mes
Musu pupa kolkas dar su medziaginem tapkutem po namus laksto.
(na mum dar tik suejo metukai)
(na mum dar tik suejo metukai)
QUOTE(DykumuMoteris @ 2006 01 14, 14:57)
Man iskilo dilema: maniske kambaryje megsta begioti tik su kojinytem, o jokiu batuku nepripazista
! Na su slepetem siaip taip dar pripratinu, bet po mazdaug valandos kojos visos suprakaitavusios!
Ir vel blogai. Sako, kad jei laksto vien su kojinytem vystosi ploksciapadyste ir pan
Gal kas susiduret su panasia problema?

As tai domejausi sia tema ir yra keletas nuomoniu- viena, kad reikia butinai bent pirmu batuku su tuo kalneliu, o kita nuomone, kad vaiko pedute pati vystosi kaip jai reikia ir jokie "kalneliai", jokie kiti ismislai tos ploksciapadystes nesustabdys. Vat ir daryk kaip nori
QUOTE(Ice tea @ 2006 12 19, 11:23)
As tai domejausi sia tema ir yra keletas nuomoniu- viena, kad reikia butinai bent pirmu batuku su tuo kalneliu, o kita nuomone, kad vaiko pedute pati vystosi kaip jai reikia ir jokie "kalneliai", jokie kiti ismislai tos ploksciapadystes nesustabdys. Vat ir daryk kaip nori
O mes tai nesiojam tapkutes, nes mes su vyru visada su tapkem, tai ir sunelis su. Jam labai patinka rytais teciui ir man uzdeti tapkes ant koju, kai mes dar gulim
Bet jei bunam kur grindys yra sildomos, tai vaikstom be tapkiu, nes tada pedute jaucia pagrinda ir masazuojasi. Tai taip 
Aš irgi girdėjau, kad jei jau vaikas linkęs į pilnapadystę, tai gali tik bandyti padėti.
mes ir lakstom ivairiai
ir su vilnonem kojinitem ir su tapkutem ar basutem
ir su vilnonem kojinitem ir su tapkutem ar basutem
TApkytem. Ir jei neuzdedi is pamirsimo, tada pats atsinesa ir rodo,kad pamirsau uzdet
Mano vaikinas vaiksto su tapkytem bet retkarciais leidziu ir basam palakstyti po kambari
MAno mergaitė po namus laksto su vilnonėm kojinytėm
tačiau labai džiaugiasi, jei leidžiu basai palakstyti trumpam. šoka visokiausius genties džiaugsmo šokius
as taip pat ta tema pasidomejau ir netgi su keliom mamytem teko susigincyti
as uz naturaluma,tai jei nesalta lakstom basi ar su kojinytem,bet dabar ,ziema,dazniausiai su slepetem