Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

Maniškis su kojinytėm laksto. Pirkom "Čipoline" tapkytes, bet jos sintetinės, kojytė jose šunta. Tai metėm į kampą ir laksto su kojinytėm. smile.gif
Atsakyti
mes tai su basutem lakstom po namus.Jei del ploksciapadystes ir t.t tai reiketu , kad butu kietas kulniukas, kad nesleivotu ir t.tSeip labai didelio pasirinkimo nera tokiu tapkuciu todel mes ir nesiojam basutes.
Dar viena priezastis kodel vaiksciojam su basutem po namus todel kad basas labai slidineja ant grindu:(
Atsakyti
Sveikutes

Savo mazajai pradejus zengti pirmus zingsnelius leidau tik su kojinytemis ir basai (namuose) (buvo vasara- karsta...), Ir visad lakstem be tapkuciu.
Kol pries pora men pradejo vaikscioti ant pirstu (1,1 men) galu ir laabai.
Apsilankem pas neurologe, isvada: kad basai leidau, kai buvo kudikis buvo padidejes raumenuku tonusas, tai dar labiau negalima leisti basai.
Tai dabar vaikstom jau su tapkem (teptem- dukryte vadina), su tvirtesniu paduku (guminis), basuciu tipo, pirkstuku vietoje iskirpta, o sone uzegimas (gariunuose pirkom). Vaiksciojimas ant pirstu mazeja. Gerai...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jurgittaa: 11 sausio 2007 - 09:11
dazniausiai lakstome su kojnutemis, bet jei salciau namie turime ir tapkutes panasias i kojnes, jos siltos ir patogios thumbup.gif
Atsakyti
Mes su pedkelnem....nu nebent pati atnesa basankes, tada ilgai maunasi ir trumpam panesioja. O is ryto ir vakare, kai su pizama jau, tai basa laksto.
Atsakyti
na as savo mazei ir esu nupirkusi tapkutes,vaiksto ji su jomis,bet kojytes lb.slampa...tai dabar aunu ja su tokiom kailinem tapkytem(kaip buna suniukai.meskiukai ir pan)tai ir vaiksto nersimaudineja ju ir kojytes lb siltos buna.....
Atsakyti
Gyvenam pirmam aukšte, grindys šaltos, tad su kojinytėm per vėsu. Todėl aunu odiniais batukais lanksčiu guminiu paduku arba storesnes dvejas kojines. Kailinių tapkyčių ar kokių kitų uždėt negaliu, nes visas nusimauna ir meta lauk doh.gif
Atsakyti
musiskis vaiksto tik su kojinem o ir tas bando nusiimt
Atsakyti
QUOTE(liseklis @ 2007 01 16, 11:42)
musiskis vaiksto tik su kojinem o ir tas bando nusiimt

mano irgi laksto su kojinėm, bet norėčiau dėt kokias tapkutes. Turim basutes, bet man jos kažko nepatinka g.gif toks jausmas, kad vaikui su jom nepatogu. Bet nuo savęs nelupa, nenusiima, vaikšto, bet vat kažko širdy kirba ,kad ne taip kažkas g.gif doh.gif
Atsakyti
mes vaikstom su basutem, kadangi neperseniausiai pradejo pati eiti, tai su basutem jai lengviau ne basai.
Atsakyti
Isbandem daug iv. tapkuciu, bet geriausia su vilnonem kojinem thumbup.gif Vienintelis, kuris tapkes nesioja, tai tetis (abu vaikai i mane lotuliukas.gif)
Atsakyti
Mano vyresnysis tai dazniausiai laksto tik su kojinem, nors vis primenu,kad tapkutes uzsidetu,o mazoji tai jau pradeda vaikscioti,tai irgi jai geriausia su basutem,ir kojytes neprakaituoja biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mazve: 17 sausio 2007 - 19:07