QUOTE(nePadori @ 2006 01 14, 15:57)
Man iskilo dilema: maniske kambaryje megsta begioti tik su kojinytem, o jokiu batuku nepripazista

! Na su slepetem siaip taip dar pripratinu, bet po mazdaug valandos kojos visos suprakaitavusios!

Ir vel blogai. Sako, kad jei laksto vien su kojinytem vystosi ploksciapadyste ir pan

Gal kas susiduret su panasia problema?
Aš buvau pas ortopeda, tai jis sakė, kad yra dvi kategorijos ortopedu. Vieni yra už batukus, kiti prieš. jis buvo pastaruju šalininkas, nes studijavo vokietijoje, ir ten yra tokia politika: kad koks batukas SUPER-DUPER bebutų, jis vistiek įtakoja kojytės vystimuisi.
Tai mus daktaras pagyrė, kad jokiu problemu neturim, ir net nera perspektyvų būti jo klientu. O mes nuo mažens lakstėm su kojnytem (su gumytem ant paduku), ir vasara sodyboj lakstėm basi, per visokius paviršius, ir net neverkė. O buvo vaikų, kurie tik išlypę iš batukų, negalėjo nė žingsnio žengti, nes verkdavo, tai mamos, darykit išvaras. Proseneliai irgi batų normalių neturėjo, su vyžom vaiksčiojo....
Papildyta:
QUOTE(Duobute @ 2007 01 19, 15:07)
Na va pagalvojau, o maniškei kad tik basai palakstyt, bet kokie mėginimai pavaikščiot su avalyne - greitai užsibaigia:). Ji paprasčiausiai ją nusiima ir nieko negalim pakeist, o ir nesinori vaiko prievartaut..
Ir ačiū Dievui, vaikas pats pasirenka kaip jam geriau, kaip ir su maistu būna. Tiesiog vaikui nepatogu, ar sunku suprasti.
Maniškis irgi nusiimdavo ir aš nepykdavau, ir jokiu problemu neturim. o tie visi ortopediniai dalukeliai, tik pinigų švaistymas