Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

mano dukryte nesioja tapukus. thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kiri111: 23 kovo 2007 - 21:51
mes tai nesiojam namie basutes,o ziema kai salta tai storesne kojnyte uzdedu ir taip pat su basutem,jos reguliuojasi tai ten ir su vilnone kojne tilptu,suprakaituoja nedaug,labai retai,vidus odinis,o ir neuzdaros jos tai oras vaiksto.o ir uzkulnis basuciu tvirtas.o vasara tai tikrai daznai basute begioja. thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
o mano bernelis tik basas. jei apaunu ką sėdi ir verkia, ne gi kankinsiu
Atsakyti
Namuose su kojinytėm lakstom. 4u.gif
Atsakyti
uzdedu basutes, bet arba ptys arba viens kitam numauna doh.gif bet buna , kad pravaiksto su basutem .seniau ziuredavau , kad nenusiautu, nu bet negi tuos vaikus taip ir ganysi istisai, nieko nenutiks ir basiem, beto kiti gydytojai kaip tik rekomenduoja, basiem, nes visi taskai dirginami ir t.t.
Atsakyti
Maniske tik su paprastom kojinytem po namus varineja,bet galvoju nupirkti kokias su paduku guminiu,nes dabar tai kojytes slysta...
Atsakyti
Manasis nesipriesina kai dedu batukus, bet po kurio laiko jau buna ir batukus nusiemes ir kojinytes doh.gif ...auk, neovus vistiek savo tvarka padaro biggrin.gif
Atsakyti
Su tapkutėm, bet reikia visada priminti. tapkutėse prakaituoja jei sintetinės pėdukės arba tapkutės su guminiu padu. Vasarą basas.
Atsakyti
Mano mazius tai su vilnonem kojinytem po namus laksto thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mūsų mažoji su tapkutem thumbup.gif
Atsakyti
namuose vaikstom su tapkutem arba su kojinytem, tiktai su tapkutem labai kojyte prakaituoja
Atsakyti
AS LEIDZIU VAIKO PEDUTEI DIRTI IR LEIDZIU LAKSTYTI SU KOJINYTEM O JEI SILTA IR BASAI. NEMATAU NIEKO BLOGO.
Atsakyti