Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

Nepatinka vaikam tapkytės,negaliu ir aš pripratinti jos vaikščioti su jom,tai laksto su kojinytėm
Atsakyti
O mes lakstom su basutem,atrodo jai viskas gerai ,nors vasara leisiu buti basai.
Atsakyti
Manau,kad basiem irgi gerai,masažuojasi padukai
Atsakyti
mes ir jei uzmaunu tapkytes ji nusiima jei nepatinka tai ir koinytes ir lakstom ypac gerai koinytes su tom gumytem biski maiau solysta nors mano ir taip gerai laksto nekrityneja
Atsakyti
Mano kleckutė namuose begioja su tapukais - basutėmis. Medžiaginės, su suspinatoriumi, su užkulne. Mūsų namuose grindys šaltos, todėl nenorėčiau, kad vaikas ištisai sloga sirgtų, kitu atveju aš būčiau linkusi mauti tik kojinytes, o jei šilta namie, tai ir basai leisčiau bėgioti smile.gif
Atsakyti
Lakstydavo su basutėm,o dabar kai jau šilta,tai pats nusiima ir bėgioja su kojinytėm smile.gif
Atsakyti
Mano mažiukė tik su kojinytėmis būna,nepatinka jai su tapkytėmis schmoll.gif .Dabar nupirkau basutes,gal su jom bus geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
dukrytė namučiuose vaikšto su tapkytėmis, ir jei nukrenta tapkytė ji atbėga ir prašo vėl apmauti wub.gif
Atsakyti
Mes tai kaip kada su basutėm ,o kartais tik su kojnytėm.Mūsiškis tik pradėjo vaikščioti tai su basutėmis jam nelabai pavyksta,o basomis daug geriau. bigsmile.gif
Atsakyti
Labukas mamytes, girdejau tokia naujiena per sveikatos laida, kad viaku ortopedai patare namuose nesioti vaikams batukus, slepetes(nebuti namuose be apavo), nes sake, kad padaugejo vaiku kuriems issivyste pedos pilnapadyste. Ar girdejote ka nors apie tai?
Atsakyti
Mes neseniai lankėmės pas ortopedą ir mums būtinai liepė devėti avalynę namuose ax.gif
Atsakyti
mano pupa vaikšto su medžiaginėm basutės su užkulniu namuose. Jas dedu, nes manau, kad šiek tiek gal šaltoka be jų, nes kilimų pas mus nėra.
Atsakyti