Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

biggrin.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2008 01 26, 19:18)
Kambary vaikšto su vilnoniais bačiukais.  Jei nuotaika yra, tai  10-čiai minučių apsiaus batukus, bet po to vėl atsineša kojines  smile.gif

Atsakyti
Na manau kad cia visu ta pati problema na pabandykim pacios visa diena su tokiais btai isbut. Na mano mazoji kazkiek pavaiksto su batukais bet kai pati nori nusimaun ir laksto basom bet uzeina ir vel apsimauna mirksiukas.gif na mes sukam viena kojyte i vidu tai ortopedas net langetes padare kad nakti miegoti nu gal pamiegojo kelias naktis o dabar net uzdeti neina na manau kad ir pati su tokiais nepamiegociau unsure.gif
Atsakyti
manoji pusė dienos su basutėm prabūna, o pusė dienos be basučių ax.gif
Atsakyti
tapkutes arba vilnones kojines
Atsakyti
Pas mus kambariuose kilimine danga, tai nematau reikalo auti tapkutes. Kada buvau uzdejusi, tai vaikciojo, nuo koju neplese, bes smagiau be tapkuciu.
Atsakyti
Manau,kad geriausias apavas namuose,basos kojytes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(timotey @ 2008 02 14, 08:25)
Manau,kad geriausias apavas namuose,basos kojytes biggrin.gif

Būtų pasaka rolleyes.gif Vasara taip ir darėm, bet atsirado nemažų bėdelių su pėdutėmis, tad nori nenori tenka mūvėti ortopedinį apavą, be išimčių doh.gif nes nuo jo ir nuo didelių mano pastangų priklausys ar išgysim blush2.gif Dar tik antra diena, kaip mūvim basutes, nelabai patinka tas kojyčių suvaržymas schmoll.gif nes buvo pripratęs lakstti su minkštutėmis tapkytėmis
Atsakyti
Maniškis ir su kojinėm laksto ir tapkutėm laksto.Jei batai patinka tai galėtų su jais ir miegot doh.gif ,o jei ne-tai lupa.
Atsakyti
Avime odines basutes su aukstu uzkulniu...manau,kad tai ir patogiausias apavas namie...
Atsakyti
o mes su kolinytem vaikstom ar su batukais thumbup.gif
Atsakyti
Musiske nemegsta batu, tik basa nori but, nors to negalima jai. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(monyte @ 2008 02 15, 19:07)
Avime odines basutes su aukstu uzkulniu...manau,kad tai ir patogiausias apavas namie...

mes irgi 4u.gif
Atsakyti