Įkraunama...
Įkraunama...

Vaikų apavas namuose

Mano maze tai megsta kaitalioti avalyne, tai uzdideda tapkutes,tai batus, kartais sumasto vakscioti vien su pedkelnem, isskirtiniais atvejais kartais uzdedu kojines, tai pavaiksto kokia valanda ir vel pradeda savo madas biggrin.gif
Atsakyti
Mano mažajai pradeda patikti jos batukai, kai tik žaisdama netyčia nusimauna batuką, tuoj atneša man jį ir parodo, reikia suprasti, kad uždėčiau ir vėl...smile.gif Labai juokingai atrodo, bet supranta vaikas ir nesipriešina batukams, anaiptol, draugauja smile.gif))
Atsakyti
mes namuose lakstom tik basos
batukai mums apsauga nuo galimų kojyčių traumų lauke
Atsakyti
Pas mus namuose silta, bet grindys saltos (laminuota danga, kilimu nera). Todel nuo 9 men., kai pradejom isikibe atsistoti, uzdedavau lengvas paprastas basutes. Ir priprato jis su jom thumbup.gif Sia savaite nupirkau ortopedines, mat pirmasias jau isaugo. Vaiksto ir su jom thumbup.gif
Atsakyti
mano sūnus namuose vaikščiojo, galima sakyt basas smile.gif ( nu kojinytes, su taip padukais, arba tapkutes), mes batukus aunamės tik į lauką... smile.gif
Atsakyti
Mažąją, nuo tada,kai pradėjo stotis ir bandė vaikščioti, stengiausi apauti basutėm,batukais mirksiukas.gif Iki šiol problemų nebuvo thumbup.gif Bet dabar kuo toliau,tuo dažniau nusiauna ir laksto basa,tik su kojinytėm ar pėdkelnėm doh.gif
Atsakyti
O mes neseniai is ortopedes,buvome praeita diena tai ji tik su naminiais batukais liepe buti ir retkarciais leisti basam bet trumpam nes kojytes turi buti su batukais ir as tikrai klausau jos patarimo nes turejome siokiu tokiu problemyciu bet su jos patarimais musu kojytes dabar jau sveikos ir tvirtos,,,, thumbup.gif
Atsakyti
As kaitalioji, kartais apaunu basutes, kartais kojinytes, kartasi batukus, kuriu ji pati papraso. Bet dazniausiai tai su kojinytem, o kai jau silta bute, tada tik basa laksto.
Atsakyti
Kai musu mazyle pradejo vaikscioti is karto apaviau batukais ir juos mielai pripazista ir dabar smile.gif Kartais jai pavyksta batukus nusimauti, bet as kantriai vel apmaunu ir toliau begiojam thumbup.gif
Atsakyti
Na, mes irgi pasimaišom, tai su basutėm, tai be. Bet pastebėjau kad vaikas stabiliau jaučiasi kai vaišto su basutėm. Tik iš pradžių buvo labai nepatogu, o dabar jau pripratom thumbup.gif
Atsakyti
mes su paprastom cepcem vaikstom,kai salta su siltom,o kai silta su paprastom basutem-tapkytem,arba su kojinem su "stabdziais" biggrin.gif
Atsakyti
PIrmus batukus turėjom kieta užkulnne ir su supinatorum, nes labai mėgo ant pirštų vaikščioti smile.gif Dabar vaikštom su tapkėm ar basi, kai šilta ir su kojinytėm smile.gif
Atsakyti